*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

fete..am o problema vitala...bertha draga..acu chiar e vitala...maine seara vin socrii la masa..si mie nu mi s-au inghegat piftiile..ce ma fac?

Daca pana maine dimineata nu se incheaga mai pune-le o data la fiert, iar in cel mai rau caz apeleaza la gelatina (asa cum a sugerat bebecris) Spor la treaba!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Sara e f iritata la fundulet, i-am dat cu Bephanten si degeaba...ce pot sa mai incerc, ceva sa dea rezultate?Am impresia ca o si ustura...maraie atunci cand o sterg...o tamponez de fapt.

Noi folosim in ordine: bepanten, crema cu oxid de zinc, baneocin, betadina iar daca nu trece ajungem la triderm (in strat subtire de maxim 2 ori pe zi ca are cortizon - ce-i drept o rezolva aproape imediat). "surioarei" sa scape repede de iritatie si sa-i apara si dintisorii. Teodorei inca nu i-au dat cei de sus, se tot chinuie saraca , azi a ros manerul de la ab rocket

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

fete..am o problema vitala...bertha draga..acu chiar e vitala...maine seara vin socrii la masa..si mie nu mi s-au inghegat piftiile..ce ma fac?

Gelatina, cum au zis si fetele, e cea mai buna solutie. Nu modifica gustul si rezultatul este garantat.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cam liniste pe aici. se vede ca toate trebaluiti. eu sunt singura cu Arianna care nu vrea sa stea deloc singura. Va trebui sa fac toata curatenia cu ea in brate Macar la bucatarie sa o pot pacali sa stea in tarc/scaunel, ca altfel ma rupe de spate. De dimineata am facut un dus super rapid in tipetele ei

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ceau gagici...am intrat sa vad si io daca a juns cadoul de la noi...ce-i drept l-am pus la posta acum 8 zile, insa in asa fel sa ajunga in 3 zile...nu stiu daca a ajuns, rog mamica sa trimita pm pt ca intru sa citesc f fugitiv si poate sar mesajul pe forum...
....in alta oridine de idei, io azi noapte facui painica, oua si rosii umplute sa nu merg la masa la soacra-mea cu mana in biip... de craciun..is certata urat de tot cu al meu sot(ca de obicei nu cred ca si-a dat seama)pt ca lucreaza enorm si nu am nici un ajutor din partea lui..am ajuns sa urasc si baru si restaurantu chit ca de acolo mancam toti 3( nu mai stiu care din voi vrea bistrot sau restaurant,fugiiiiiti bre de asa ceva cu 10 picioare sa fugiti)...is suprata rau da rau, io nu mai pot creste copilu asta singura , scuzati fetelor ca m-am apucat si io de bocit, astept sa se trezeasca iubi meu mic sa-l iau in brate din patut si macar cu el sa ma iubesc sa-mi treaca

in caz ca nu a ajuns pachetul inca, cer mii de scuze, poate e de vina si vremea, aiici ninge de o sapt...si daca ajunge dupa craciun sper sa inteleaga mamica in cauza si sa ne ierte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Sarbatori cu Sanatate si Iubire!
Pup toate mamicile de cozonaci si cozonace, si-apoi iau cozonaceii la rand, toate boticurile, toate nasucurile, toti zulufii, toti obrajorii bucalati, manutzele jucause, ochisorii mari si intrebaciosi, bucutzele rotunjoare, piciorusele dolofane, pulpitzele yummie...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eu sunt in butoi rau de aseara...nu mai pot...numai probleme...acum intre parintii mei.E primul an in care nu voi fi de Craciun cu ei din cauza discutiilor dintre ei...mi-e foarte greu...de azi dimineata plang incontinuu.Vreau sa treaca cat mai repde aceste zile...care pt. mine vor fi foarte urate.
Imi cer mii de scuze ca va scriu problemele mele in preajma sarbatorilor, dar ma descarc....nu stiu daca o sa mai intru ....ma voi intrista si mai mult...toata lumea se pregateste sa sarbatoreasca cu familia....poate abia saptamana viitoare.
Va pup si va doresc CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Noi am pus bradul in suport, dupa-amiaza il impodobim. In casa miroase a brad, a sarmale si a paine calda. La 5 ma duc la epilat, apoi fac o prajitura rapida (de post) si coc si cozonacul. Salata boef a iesit delicioasa.

Malinas, nu m-a convins nicio reteta de pe net, asa ca fac reteta soacrei mele, macar stiu sigur ca-i buna. O sa las masina sa-i framante si sa-i dospeasca, apoi ii umplu si-i coc in cuptor. Va spun zilele urmatoare ce-a iesit, daca-o iesi ceva.

Ramo, iti inteleg supararea, dar incearca sa alungi putin tristetea macar pt sotul tau si, mai ales, pt Sara.

Lorellay, n-am fost pe faza aseara, dar ti-as fi zis tot de gelatina. Ai reusit sa le dregi?

Anca,

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Malinas, nu m-a convins nicio reteta de pe net, asa ca fac reteta soacrei mele, macar stiu sigur ca-i buna. O sa las masina sa-i framante si sa-i dospeasca, apoi ii umplu si-i coc in cuptor. Va spun zilele urmatoare ce-a iesit, daca-o iesi ceva.

astept cu interes sa ne zici cum ti-a iesit.Si eu ma gandeam sa fac reteta mamei mele de cozonac, tot asa framantat si dospit, dar...m-am lasat pagubasa.

Am reusit azi sa iau cadouri pt toata lumea si sunt foarte fericita.Noroc ca a dat soarele pe strada noastra si am iesit cu David cu caruciorul.Am mers cu el pe strada, fiindca pe trotuar nu aveam cum.Nu spun ce claxoane si injuraturi mi-am luat, dar nu-mi pasa.Aveau soferii dreptate, dar avand in vedere ca trecea o masina la 3 minute puteau sa ma ocoleasca fara probleme, dar de ce sa o faca cand puteau sa ma claxoneze si sa ma apostrofeze, dar, deh, asta e spiritul craciunului la o parte dintre romani.Important este ca am ajuns inapoi bine acasa si incarcata de cadouri.Le-am pitit prin casa si abia astept deseara sa facem bradul si sa le pun dedesupt.

Partea proasta este ca sunt racita rau, cred ca dupa-amiaza cand vine sotul ma duc sa-mi iau antibiotic, fiindca ma doare rau in piept iar cand tusesc am senzatia ca se rupe totul bucati.Cred ca e virusul pe care l-a avut David acum 2 saptamani, fiindca si la el a fost cu tuse, fara muci, doar ca eu am si febra iar el nu a avut.Sper din tot sufletul sa nu-i dau din nou virusul, asa ca am incepu sa-i dau de ieri Imuno Baby si incerc sa nu stau prea aproape de el.

Cherieactiv, Ramo eu zic sa incercati sa uitati de probleme si sa incercati sa va bucurati de Craciun alaturi de puiutii mici.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.

Mergi la inceput

mamicilor harnicute!

Intru si eu repede intre doua feluri de bucatareala sa multumesc din suflet Mosului pentru cadoul minunat pe care tocmai l-am primit. Teodora nu l-a vazut inca pentru ca doarme si ma gandesc sa-l pun sub brad la noapte.

Ramo, iti trimitem o imbratisare, sa treaca repede problemele si sa aveti parte de sarbatori frumoase si linistite.
Cheri, te inteleg, si la noi sotul are perioade foarte aglomerate in care pleaca dimineata si vine seara, dar cand suntem impreuna totul devine minunat.

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput