*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*
Raspunsuri - Pagina 12
lorellay spune:
hello..craciun fericit cu intarziere..
noi suntem la ai mei...vreme rata rau..a nins de dimineatza..e o apa pe-afara de nu scoti nici cainii...
al meu sot s-a intros azi la mioveni ca lucreaza luni si marti..noi am ramas fara tati...copii alearga prin casa de m-au ametit..COdrin turuie intr-una
raportam si noi dintele nr 8...cu iritatie la fundulet..plans...
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]
lorellay spune:

Tudor, Bianca si Cristian
sa cresteti mari si sanatosi, cuminti si cu noroc in viatza!
Mamici dragi..sa va bucurati de cozonacei!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]
BraveGirl spune:
Buna seara!
Azi Arianna a dormit pana la 10.50, asa ca acum seara, m-am chinuit 2 ore sa o adorm
Era fresh.
Ii place la nebunie jucaria de baie care i-a adus-o Mosu'. Cum intra in baie o arata si vrea in cada sa se joace cu ea.
sarbatoritilor din ultima saptamana!!!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Miky-ea spune:
La multi ani sarbatoritilor Tudor, Bianca si Cristian,sa fiti sanatosi si sa va incantati parintii!

La multi ani tuturor celor care poarta numele Stefan/Stefania!
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
cameliam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Cami , cred ca am mai spus zilele astea, nici Cati nu mai vrea in patut decat daca o pun adormita. Mai fac asa cand adoarme seara pana la prima trezire, apoi o pun langa mine in patul de o persoana din camera ei si de multe ori adorm langa ea . La pranz adoarme numai in patul mare, nici nu mai incerc in patut. O blindez cu plapuma si perne la margine, inca nu a cazutAsa si noi cu somnul noaptea, se trezeste si nu mai adoarme cate 2-3 ore, adica scanceste/se foieste/plange/atipeste, ii trebuie s-o mangai/masez pe spate etc Sunt si nopti mai bune, cum a fost asta noapte cand s-a trezit doar o data si a adormit relativ repede, cu mine langa ea. Eu sunt sigura ca e de la masele. |
Exact exact exact asa si Alexandra. Sigur nu pe noi ne descrii?
Treziri in toiul noptii cu scancete si uneori chiar racnete, o adorm la loc in patul de o persoana de la ea din camera, o mangai pe spate etc, uneori adorm si eu langa ea, alteori o pun in patut inapoi si ma retrag in dormitor, dar de multe ori cand fac asa in 20 de minute sunt inapoi la ea ca plange iarasi. In noaptea de 25 spre 26 a plans/scancit cam 3 ore, in patul de o persoana, isi tot cauta o pozitie, atipea, iar se trezea, scancea, iar isi cauta o pozitie iar atipea. Eu stateam langa ea, pe pat, sezand si masand-o pe spate. Si atipind si eu intre trezirile ei.
Sper ca e de la dinti si ca dupa ce ies maselutele si caninii se linistesc cozonacitele noastre, ca e cumplit de obositor asa. Nu se odihnesc nici ele ca lumea, nici noi. Culmea, peste zi ai zice ca ar trebui sa doarma mai mult sa recupereze, dar nu...
carmendu spune:
sarbatori fericite si toate cele bune!
la multi ani, andrei de andy!
la multi ani, tudor si maria de julia! ce tare, cum s-au nascut ei in aceeasi zi!
la multi ani, andra-bianca de ralucuzza!
sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti niste copii buni!
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron ..... O blindez cu plapuma si perne la margine, inca nu a cazut |
laura, pentru astfel de situatii, se gaseste la ikea o bara de protectie pentru pat www.ikea.ro/ro/Produse/104/6462/Mobilier_si_accesorii_pentru_dormit/KRITTER.htm" target="_blank">ikea sau la mothercare www.mothercare.com/Mothercare-soft-fold-down-bed-guard/dp/B000TEVNDU/sr=1-2/qid=1261946819/ref=sr_1_2/278-0100422-3501801?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=212565031&mcb=core" target="_blank">mothercare
ma gandesc ca unde stai n-aveti ikea. cu un drum pana la szeged se rezolva
darling, dansator il faci!
noi am petrecut acasa craciunul. cuminti si mucosi!
a doua zi am fost la film si am vazut avatar pe imax. super experienta vizuala!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
ginye55 spune:
Neatza!
Am petrecut si noi in familie. Piciul a primit multe cadouri, dar cel mai mult i-a placut borcanul cu biscuiti. Nu ma gandeam ca o jucarie il poate capta mai mult de 10 min.
Zilele astea si-a dat si el drumul bine bine la mers. Toata ziua colinda casa si e tare bucuros ca poate explora in voie de la o alta inaltime.
Noptile sunt unele mai bune, altele mai putin bune. Aseara s-a culcat la 10.30 si pana dimi la 7.00 nu l-am simtit. A dormit bustean. 

Probabil ca va urma o noapte alba.
Pup fetele!
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
Ramo2007 spune:
Neata,
LA MULTI ANI CELOR CARE S-AU SARBATORIT ZILELE ACESTEA!Sa fie sanatosi, voiosi si sa aibe parte numai de cei mai bun in viata!
Noi am fost la socrii, nasi si ieri am petrecut cu prietenii.Nu am fost la ai mei...dar a trecut cu bine peste asta...pe mama o incerca si o raceala...saptamana aceasta va trebui sa luam o decizie cu ce se va intampla in viitor cu ei.Ma intreba cineva de ce tocmai acum ma intristez...pt. ca la fiecare sarbatoare se intampla acelasi lucru cu parintii mei...discutii...dar nu vreau sa va plictisesc.
Nu stiu ce a avut Sara azi noapte ca s-a trezit la 4 si n-a mai vrut sa doarma in patut.Am luat-o cu noi in pat si a adormit la mine in brate, pe piept...eu sunt intepenita, nu m-am miscat pana nu s-a intors ea pe spate si am pus-o pe perna...dar si asa nu am dormit ca eram inghesuita.Diseara ma culc odata cu ea...De vreo 2 zile i-a spart un pic gingia si la al II lea dintisor de sus...asta o fi cauza...
Ninge din nou ca in povesti...iesim mai tarziu afara.Mosul inca nu a ajuns la noi...si cu vremea care se anunta...toate sansele sa mai intarzie...
ginye55 spune:
Azi ne-a sunat dr ca tb sa mergem sa facem ROR-ul. La ora 3. Om vedea cum reactioneaza la el.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU