*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici fetelor!
Am bagat si eu un ochi pe aici sa vad ca sunteti bine .
Eu am scapat in oala cu sarmale, platoul cu salata...etc, etc...deh, slabatura de mine isi face de cap si profita ca nu are probleme cu ficatul, stomacul, colecistul......da' clar le caut..
E tare bine la socrii! Avem deja o saptamana incheiata de cand suntem aici si mai stam si saptamana asta pana la capat. Ma simt mult mai relaxata si odihnita (chiar daca Luca si-a continuat seria trezirilor noaptea). E tare bine sa ai langa tine si adulti cu care sa vorbesti ziua...nu numai copii. Ii multumesc lui Dumnezeu ca are sotul meu niste parinti de treaba, in prezenta carora ne simtim atat de bine!
In rest, suntem bine, sanatosi si voiosi...asteptam Revelionul...si sa se opreasca ploaia asta care ne-a tintuit in casa.
Va pup dulce!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ramo multumim!

Ami ma bucur ca te simti bine la socrii tai! Din cand in cand ii mai tine si piciul meu de urat noaptea lui Luca.

Gata si vaccinul. Nu a plans deloc. Asteptam reactii.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cu intarziere, vreau sa urez un calduros LA MULTI ANI celor care poarta numele de Stefan, Stefania si in special, pentru un sufletel luptator care-mi este tare drag, STEFANUT de Gynie!
Sa ne traiesti, sa cresti mare si sa fii sanatos!

Gynie ma bucur ca a stat puiutul asa cuminte la vaccin! Pup sa nu aiba nici o reactie adversa!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Ami

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

La multi ani ginye pentru Stefan! Sa aiba mult noroc in viata si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare!

Tudor si Maria de Julia16
Andra-Bianca de Ralukutzza
Cristian de madutza_bra

Sa cresteti mari si sanatosi!

Ginye, sa-ti traiasca Stefanutzul!

Carmendu, multumim de urari.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Fluturasha Andy multumim pt urari!

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello la petrecareti

si noi din party in plimbare o tinem. si cadouri, multe cadouri - rasfat nenicule
si ne pregatim pentru party-ul de revelion, hihi.

fetele sunt bine mersi, de miercurea trecuta nu mai merg la cresa - pana luni pe 4, deci au timp sa se curete de muci si alte cele.
maine merg cu nicole la pediatrie sa o caut. mi-e si jena caci, stand acasa, a mancat cat a vrut ea si se vede la falcute. dar in continuare imi face niste caca acizi care ii ard fundul si asta in combinatie cu faptul ca nu ia in greutate corespunzator cu cantitatile ingerate poate zice ceva.

altfel zis vreau sa ma laud cu plimbarea in brugge unde e realmente superb si e o atmosfera senzationala. sunt 2 piete de craciun, casute, carnati, vin fiert, caciuli, manusi si tot felul de tampenii inutile de cumparat, creveti, clatite, gaufre, gogosi olandeze, veioze, sutiene, globuri, felicitari, masinute si calusei, patinoar, iar vin fiert ma rog, aveti o impresie

pupam pe toata lumea si va uram petreceri reusite in continuare si ... sa nu mancati prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Ginye55 SA ITI TRAIASCA STEFANUT,SA FIE SANATOS,SA AIBA PARTE DE MULT NOROC SI FERICIRE IN VIATA.
Noi suntem bine.A venit bunica la noi si suntem foarte fericiti. Radu se joaca si se ascunde de ea prin casa. Insa nu mai sta mult la noi,pleaca la sora mea, care astazi a nascut un baietel.
Va pupam pe toti si sper sa ne mai gasim timp, sa mai intram sa vedem ce faceti.

Mergi la inceput

Sorvint multumi pt urari! Sa-ti traiasca nepotelul, a fie sanatos, necolicios si mamicii recuperare usoara!

Stefanut

Mergi la inceput