Bobocei de sept-oct 2008 (234)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Oooooooooooooooffffff Feli

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Feli, imi pare rau ca a plecat Fox insa sufletelul lui de catel a ramas alaturi de voi.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Feli imi pare tare rau de Fox

Andy_g multa sanatate lu' Andrei

Lumiiii bine-ai revenit!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

am citit din urma putin, si vreau sa nu uit s-o felicit pe nushulica pentru primul dintisor!!!! stiam eu ca va dati pe brazda pana la urma!

Cosmy, sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de puiul mic si de toti cei dragi!!

oana, kllemi, mimihoo, ada, e bine sa fiu iar printre voi!

andy_g, sanatate multa lui andrei!

July, felicitari pentru caruciorul roz!

babytza, iar esti cu socrosenia pe cap????? off, nervi de otel iti doresc!
imi pare rau ca n-aveti apa, e tare neplacut, sper sa se rezolve cat mai repede. aaa, cum e soricelul, iesise din greva foamei cand am disparut eu din peisaj... si acum e la fel sper, adica papa de sparge, nu?

laureta, vazut pozele de la party, sunt superbe, ma bucur ca v-ati simtit bine!

khristin, ma bucur sa te recitesc.

nikole multi si tie, da-i bataie inainte si vine el si bb2! eu va tin pumnii, tare mi-as dori sa fiu in locul vostru.

felicitari Radu de Ada pentru primii pasi!
si sanatate multa si lui Radu si lui Teo!

cam atat am retinut din cap precedent, atat am apucat sa citesc, ca s-au trezit micii cataratori. revin, ca vad ca sunt cuminti.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Cosmy

De azi fi-mea se urca singura pe canapea, offff, cat am vrut sa aman momentul asta. Avem niste canapele deloc child friendly din imitatie piele, pe care aluneca ca la nebuni si cu niste perne maaaari prinse cu arici de spatele canapelei si care se despind foarte usor . Nici nu vreau sa ma gandesc cate lacrimi am sa sterg din cauza cazaturilor .

Lumi

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

cosmy La multi ani!!

nushulica felicitari pentru dintoc!!
se pare ca ne iese si noua al patrulea

feli imi pare tare rau de fox

piolica i-am luat cizmulitele roz, nu am vazut gri cu talpa rosie.

nikolici spor la treaba!! vine el si bb2!

noi suntem tot fara centrala, ne-am obisnuit, speram sa o rezolvam in curand, acuma ca tot zic astia ca se va incalzi afara

am vazut poze si filmulete cu bobocei, ce copii frumosi si isteti avem!!!!

nu cred ca mai intru pana pe 28 asa ca va doresc de acum Sarbatori fericite, sa petreceti frumos si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Am scris un mesaj super lung pe care l-am pierdut. In mare, va pupam pe toate asa pe rind, una cite una... din pacate, acum chiar ca nu mai am timp sa rescriu mesajul, ca maine plecam, iar eu nu am terminat ce-mi propusesem sa fac.

Va pup pe toate si va urez sa aveti parte de niste sarbatori ca-n povesti alaturi de cei dragi! Sper sa mai intru inainte de anul nou.

Craciun fericit!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

p-aci

Nikolici, Piolica, Joy, Nerantula

Piolica moa, am vazut un mos mai modern asa . Sarbatori fericite, anul nou sa va aduca numai bucurii si un fratior/surioara pentru Elsa

Laura ma bucur ca nu mai e chiar asa speriata Alexia

Babytza imi place ca esti dotata in si suzete , brrr tot cu socrosenia...eu sper sa scap de a mea

300 ce draguta e Anda , gecuta e tare frumoasa

Babymom mai trebuie adaugat faina, eu am facut cantitate dubla ...insa nu le-am numarat...acu de Craciun fac si mai multe . Tare frumosi sunt copiii tai

Ada daca o las pe Crina sa manance singura papa mai putin, daca ii dau eu mananca bine
si multe

Oana sa va bucurati de sanie

Cristina super tare Raducu , poze vrem , salvat reteta

CD lasa-l mami in pace, revine la la asentimente mai frumoase

Nikolici am vazut pe pisicuta frumoasa foc , iar bradul e superb , va veni mami si la tine un bebe

July felicitari pentru carutul roz,sa fie sanatos orice ar fi , deci nu se incumeta sotul la un al treilea bebe, cum il convingem?

CosmyB, sa fii fericita, sanatoasa, numai bine mamica draga

Nushulica felicitari pentru dintisor

Claudinna ce cuminte sta ginerele meu in sanie

Andy_galro vad ca lui Andrei ii place tare mult in sanie , multa sanatate puiului mic

Lumi offf mamico, mult de la noi si sa le iasa msaelutele cat mai repede . Nasol cu laptopul

Anca , eu o imbrac mai grosut pt ca nu sta invelita si nici in sacul de dormit

Mimihoo ma bucur ca ai intrat, multi ici frumoasei Maia si tie

Felicic imi pare tare rau de Fox, offff , o imbratisare mare mare

Noi suntem bine, numai ca sunt in criza de timp, nu mai imi ajunge ziua...daca e mama acasa am ceva timp pt mine daca nu nu ...cu tati din pacate ma inteleg tare prost in ultimul timp, orice asa face sau oricum nu e bine....s.a.m.d....

Crina se simte mult mai bine, maine dimineata mergem la impartasit . Azi a fost zi de cumparaturi si plati ...m-am intalnit si cu mosul pe drum

revin

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ooof, greu e frate cand copilului nu-i e bine

Febra lui Teo se incapataneaza sa nu scada ("mi-a cazut febra" zice el), acum la 7 avea 39.3
Desi nu au trecut 12 ore de la precedentul novocalmin i-am dat inca unul, ca nurofenul e frectie.
O fi rau? Au trecut de fapt 9 ore sau asa ceva.
Macar de i-ar scadea febra, ca inca unul nu ii mai pot da

Acum pare si ragusit, tuseste sec dar foarte rar, plange si se vaita de tot felul de chestii (ma doare un picior, ma dor ochii, nu mai vad nimic ) imi vine sa-mi iau campii!

edit: poate fi o laringita de la expunerea la frig?
Ieri erau minus 10 grade in masina si dumnealui a trancanit tot drumul
(adica fara virusi, porcine, gripe)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ange sper sa va treaca perioada asta gri repede. Intre paranteze fie spus, existaE un anumit gen de barbat care de sarbatori se infoaie si e tafnos doar-doar scapa de la nebunia asta a pregatirilor. Totul se petrece inconstient dar in mare cauta nod in papura, se supara pe nevasta si in asa fel ea isi iese din sarite la randul ei, nu-i mai cere ajutorul si el sta linistit. Sper ca nu e cazul la voi .

Anca poate Carla va fi mai precauta decat crezi tu. Copiii invata foarte repede. Anda nu stie sa se suie, a incercat in pat dar e prea inalt si cred ca a abandonat sportul asta pentru moment. Pacat, mie-mi plac maimuticile.

edit: abe, piolica, sarbatori frumoase si... calduroase!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput