Bobocei de sept-oct 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 5
babytza spune:
Ramo nu le spal inca Nu vrei sa vezi ce e in chiuveta mea cu vase murdare de ieri dimineata Jale nene ....bine ca am multe, am scos toate vasele si tacamurile Si am trimis sotul sa ia cateva bidoane mari de apa plata sa gatesc si sa ne mai spalam si noi putin ca nu mai suportam
Noroc si cu servetele umede
andy g multa sanatate puiului
kllemi azi merg la Roxi si ma spal maine, daca nu am inca apa (eu sper sa am ) vin si la tine Am fost si pe la Laura ieri ...uite asa ma spal prin vecini
Babytza si puiiValentina David
Mimihoo spune:
Alohaaa!
La multi ani, CosmyB! Sa fii sanatoasa si fericita!
Suntem bine, sanatoase. Sofia nu se mai da plecata de afara din zapada; iesim in fiecare zi 1h pe la 11 ;) Avem poze noi si o poveste noua la jurnal.
Am intrat sa ve urez Sarbatori fericite! Sa va aduca Mosul numai bucurii si multa sanatate!
Lumi, tin pumnii sa iasa mai repede maselutele sa nu va mai chinuiti cu totii!
Felicitari pentru burtici! Sarcina usoara!
Felicitari pentru primul dintzoc!!!!! wow! primul!
Va pupam! Spor la trebi mamici!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
felicic76 spune:
buna ziua si de la noi!
Suntem bine, relativ. Vlad merge bine in piciaore, incepem sa intelegem mai multe din ceea ce spune, in continuare este argint viu si eu am zarit cateva fire de par alb:Joi a cazut cu fata intr-o muchie de la bar si si-a facut ditamai semnul: semana cu Frankestein Acum a inceput sa-i treaca, mai este invinetit doar sub ochi. Eram toti acasa, si noi si D-na Vio, a cazut si s-a lovit sub ochii nostri.
Duminica seara era cu mine in dormitorul nostru, aranjam rufele in dulap si el mi-a luat o veioza(parte integranta a mobilei de dormitor, facut la comanda de o firma care acum nu mai lucreaza pentru Buc) a aruncat-o jos si a facut-o tandari, avea o oglinda in fata unui tub de neon am strans cioburi trei ore dupa aceea.
tati nu a vorbit cu el ieri, s-au impacat dimineatza asta, datorita unui eveniment extrem de trist pentru familia noastra: Fox a murit, l-am gasit mort dimineatza si l-am dus la institutul veterinar pentru autopsie/necropsie. nu avea nimic, nu a fost bolnav, aseara era vesel si jucaus Acum sunt la birou si nici nu-mi vine sa merg diseara acasa, sa nu iesim afara cu toti etc.
Vreau sa se incheie anul asta, doar probleme am avut!
luminita2008 spune:
feli, imi pare teribil de rau!!! daca te pot ajuta cu ceva, sunt aici, macar pentru un umar si o vorba buna.... of, ce trist!
si pentru mine anul asta a fost unul greu, teribil de greu, abia astept sa se duca, sper sa pot privi cu mai multa incredere si speranta la anul ce vine... daca nu erau hunii, nu stiu cum as fi rezistat...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
tzitziri spune:
Feli, imi pare rau pentru Fox...stiu cum e sa pierzi un caine si te inteleg perfect prin ce treci!
Ce sa spun....iti doresc din tot sufletul ca anul care vine sa fie un inceput bun pentru toate!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andy_galro spune:
oana da si mi-e mi-a pus aceeasi intrebare doctorita dar la noi temperatura nu depaseste 22 grade si poate noaptea chiar scade sub asta....poate ca diferentele astea nu-i fac bine...deci zici ca i-a fost bun Colargol...o sa-mi intreb doctorita si daca imi da ok-ul atunci incerc si eu....mersi de sfat
anca, babytza multumim si
felicicimi pare tare rau.....sper ca anul care vine sa va aduca numai bucurii
300 spune:
andy_g n-am de ce sa nu mai pot, am decat un copil si un sot si o casa mica de curatat si cateva randuri de elucubrat pe saptamana [:) ]. Cand e infundat incearca sa-i pui vibrocil sau ophtamesone (chiar daca doarme) Ai grija ca pe mine ultimul m-a usturat putin in gat (era inflamata, nu asa din senin). Alttfel decongestioneaza excelent si e si ieftin.
Felicia, imi pare rau de Fox, era batran?
Anca vreaaau si eu Milka!
Roxi hai la noi sa faci baie ce naspa situatie, oricum!
Lumi, anul care vine va fi mai bun . Mereu e una calda, alta rece, din pacate...
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
Feli, imi pare tare rau de Fox! Sa dea Dumnezeu un an mai bun!
Lumi, bine ai revenit!
Andy_g, sanatate lui Andrei, sa scapati de tot de muci.
Sa vedem ce ne paste pe noi, lui Teo nu prea ii scade febra, am intrat pe antitermice la 4 ore... iar Radu face caca prastie. Macar au impartit simptomele intre ei.
(da' merge in picioare!!!)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
nikolici spune:
feli
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)