Bobocei de sept-oct 2008 (234)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ada in halul asta de la expunerea la frig? Prin analogie, fFi-mea sta zilnic in temperatura asta. Mai degraba un virus daca are febra...

Anda si cu mine am iesit pe-afara. upa ceva mers, bebelina se aseaza in fund pe ghetus. Eu a trebuit s-o iau in brate. Daca tot e in brate, imi zic, hai sa iau niste rosii din piata. AIurea, m-am intors din drum, deviiasera asdtioa circulatia pietonala pe strada ca aveau de lucru la mega image si eu cam alunecam in ciuda talpii de cauciuc. Asa ca m-am intors in zona safe, aleile din fata blocului si am mai carat-o in brate. Spatele meu zice ca fi-mea s-a ingrasat!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutari de la CLUJ!!!! Credeam ca nu voi mai putea intra sa va salut anul asta dar iata ca tehnologia a ajuns si la socrii mei! Ce dor mi-a fost de voi!!!!! Am citit o pagina si am vazut asa:

FELICITARI OADU!!!! Mamiiiiiiii de oadu si dorel te pup !!!! Sanatate puilor mici si mari!!!

[b]LA MULTI ANI COSMY_B!!!!

[b]Feli
nu stiu ce s-a intamplat cu Fox dar am inteles ca nu mai e Stiu cat poate fi de dureros!!

Sper sa mai intru curand!!!!
PUPICI!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

felisunt alaturi de tine,imi pare tare rau

multumim frumos pt felicitari!

CRACIUN FERICIT TUTUROR!

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

uffff vad vesti triste
Ada sper sa scada febra lui teo cat mai repede, cand a avut Robi puroi in gat dr ne-a intrebat daca l-am tinut mai mult afara (il tinusem un pic peste o ora, dar erau grade cu plus) dar la noi n-a fost asa mare febra
multa sanatate

Andy_g multa sanatate si lui Andrei

Feli imi pare rau ca s-a dus Fox

Robi deja stie unde e bebe (la mine in burtica sau eventual in sani) si cand aude cuvantul bebe/bebelus vine si ma arata cu degetul

11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Robi deja stie unde e bebe (la mine in burtica sau eventual in sani) si cand aude cuvantul bebe/bebelus vine si ma arata cu degetul

suuuuper!!! bravo, Mikule!

Radu m-a incantat azi cu mult mers prin casa, dar si cu multe urlete, pentru ca vrea sa se catzere in patul de sus iar tati a scos o treapta ca sa-l impiedice. Prin urmare se catara pana la cea mai de sus treapta ramasa, intinde mainile si sta atarnat intre rama patului de sus si treapta cu pricina, urland.
Cand oboseste, pica para malaiata pe parchet ca natafleata... rezultand alte urlete, si desigur, contuzii...

Nusha, ma tot tin sa va felicit pentru primul dinte!!! Bravo!

Lui Radu i-a spart si ultima masea, se vede un coltisor mic-mic, bine ca se termina...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ada, asha a fost si razvan acum o sapt si ceva
la 39.4 rectal...i-am bagat novocalmin...insa l-a scos cu un ptz....si mi-a fost teama sa mai bag
n-am dormit toata noaptea si i-am dat antitermicele la 4 ore...febra tot s-a mentinut pe la 39 cu un pic
i-am facut impachetari, la 10 minute, numai la picioare...
spre dimineata a fost mai bine
daca a avut debut brusc, e virus, cica...
tr sa te inarmezi cu rabdare si vigilenta in noaptea asta
cand am sunat dr mi-a zis sa-i pun comprese reci (temp normala a corpului, de fapt) pe burtica...dar nu statea, asha ca i-am invelit picioarele in scutec, a fost singura solutie sa nu las temp sa mai cresca...

Radu cum mai e?

feli

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

radu n-a mai facut alt caca. deci a fost doar unul apos si cojos, pana la urma cred ca a fost de la masea.
anyway i-am dat o smecta, si in laptele de la 18 un biotics.

si Razvan ce a luat pana la urma?

La Teo incepe sa semene cu o laringita, sa vedem daca reusesc s-o opresc din pripa. I-am facut aerosoli...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

deci noi tot 4 dintzi avem deci...unde-s dintzii???

bravo Raducu

Faza haioasa cu Mikul e ca e posibil sa ma dea de gol pe la cine nu stie de bb2 oricum in cel mai scurt timp o sa-si dea seama si postasul vorba aia ca deja ma "implinesc" ca un purcel in ajun

11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

La multi ani Cosmy!
multa sanatate,fericire si numai bucurii!

Babymom, Dragos e super dulce, am vazut pozele pe platforma mai devreme :) imi place ce s-a mai tavalit prin zapada.

Alina ideea e anestezic sa fie fara adrenalina. mie nu stiu exact ce mi-a pus atunci cand mi-a extras maseaua de minte, dar stiu ca nu am simtit nimic si am avut voie si sa alaptez fara nici un fel de restrictii.
Babymom a avut anestezic cu mepivecaina, linkul il am salvat dar degeaba, au sters continutul de pe situl cu pricina si nu se mai deschide.

Mai stiu sigur de la stomatolog ca daca e neaparat nevoie de anestezic cu adrenalina, primul lapte dupa interventie se mulge si se arunca.

Mergi la inceput

Nicole, emoticonul asta a fost creat special pentru tine:

Deeeeci, baga mare!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput