Bobocei de sept-oct 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 8
claudinna spune:
Ada, Razvan facea subfebrilitate dupa 3 zile de antitermice la 4 ore si oscillo...
i-am facut analizele si n-a iesit nimic in gat...azi am luat rezultatul
dar de vineri i-am dat un antibiotic...nu stiu cum ii zice, plus prospan, plus ceva pt nas, ca incepuse sa deranjeze...a tusit de cateva ori si i-a trecut
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
Feli, ufff imi pare tare rau de Fox
stiu cum e, noi avem durerea inca vie in suflet, acum cateva luni Max unul din cateii nostri a murit calcat de masina.....nu stiu daca vom mai avea un catel asa iubitor, loial si destoinic ca el.
anamona spune:
Nusha, felicitari pentru primul dintoc :)
Ada, sanatate multa lui Teo! sper sa treaca repede si sa nu fie ceva grav.
Si intr-un ton mai vesel: felicitari pentru plimbaretzu' de Oadu :)
anamona spune:
ne-am luat si noi sanie, sper sa o folosim maine :)
e asta, sper sa fie buna de ceva
sa va zic ce face Tzuki in ultima vreme:
- plimba tot felul de obiecte prin casa: scaunul, scarita cu 2 trepte pt ajuns la rafturile sus, cosul de gunoi.
In seara asta, plimba sania in care isi asezase 2 prieteni din plus....ii tragea cei ii tragea apoi ii aseza mai bine si tot asa
- cand ii e somn, se aseaza singura in scaunul de masina si incepe sa isi faca balans pentru a se legana. Asa o adoarme bona....
- cand stam in fata oglinzii si ii zic ac e frumoasa, isi arunca o privire foarte admirativa :))
kllemi spune:
sera buna....eu sunt super plina de spume, tati a venit tarziu de la serv.ii zic sa cumpere si el un brad in drum spre casa, el zice;nu mai bine mergem impreuna ca sa vezi si tu??....zic..ok si pune-te pe asteptat ca tati nu mai venea, intr-un tarziu apare si el....ce sa mai ca eram super nervoasa, bineinteles ca nu mia mai placut nici un brad....si ne-am intors acasa exact cum am plecat ...parca
vad ca ramanem fara brad de craciun
feli imi psre teribil de rau, stiu ce inseamna....-icei multi....anu' ce va veni va fi mult mai bun.....
baytza eu te astept sa sti.....
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nikolici spune:
ada pan raman eu gravi...avem alte sexy burtici : Monyca, July, si CD...sexy !!!Pai nu???
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
ada pan raman eu gravi...avem alte sexy burtici : Monyca, July, si CD...sexy !!!Pai nu???
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
CD27 spune:
anamona am vazut pozele cu frmoasa Thea e o scumpa si pare uncopil foarteee linistit care studiaza cu atentie totul
exact cu aceeasi sanie s-a prezentat si tati in seara asta si l-am plimbat prin casa, spatarul e cam mic totusi, banuiesc ca ar fi mai ok daca as pune o patura sul in spate
am uitat sa va spun, bb2 a fost deja numit de catre tati bobinache
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
gaia.nevia spune:
vezi ca asa a ramas Dorel... Dorel...
Asa ii zicea TL cand era in burtik... si inca imi explica ca nu intelege de ce la starea civila a gresit si a declarat alt nume
Copilul inca nu reactioneaza la numele Teo. dAca strigi insa DORELE!!!
sa vedeti ce prompt e...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Hop si eu ...Radu doarme asa ca pot sa scriu cateva randuri.
Luminita ma bucur ca ai scris..incepeam sa-mi fac griji pentru voi
Felicia imi pare tare rau pentru Fox
Nushulica felicitari pentru primul dintisor al lui DavidSa vina si ceilalti la fel de usor!!
Ada imi pare rau ca Teo e iar bolnavior..uff..poate a luat vreun virus de la petrecere..o fii fost vreun copil racit pe acolo..cine stie..multa sanatate!!
Ramovrei sa spui ca azi ai fost..he he..glumeam da?Si eu mananc de rup.na daca boboceii sug la greu.
Cd ce tare e Milkul!! stie el ca-i vine partenerul de joaca
Nocom ma bucur ca ai mai intrat
Piolica drum bun si sarbatori fericite!! Sa aveti un Craciun minunat!
Noi azi am fost singuri..tati e intr-o delegatie..dar ne-am descurcat.
Azi am descoperit ca lui Radu ii plac spaghetele.Dintr-un piept de pui i-am facut si lui fripturica la pilaf..iar jumate spaghete pentru mine. Si-a mancat portia de pilaf cu pui..si cand sa mananc si eu..vroia si spaghete domnule Am mancat cot la cot
O noapte linistita va doresc!!
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez