Bobocei de sept-oct 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 9
anamona spune:
partea nasoala e ca nu am cu ce sa o asigur, mie mi s-a parut ca sta bine in ea, se tine instinctiv de manere...de ce zixci tu sa pui o patura sul, ca sa nu cada pe spate din sanie la frana?
bobinache e super sweet.....
ada, la noi nu se aplica, ii burtica ii ziceam Ziggy, de cand s-a nascut ii zicem Tzuki :)) nicio legatura....
si asa ca sa ma laud: tati a reusit !!!! de la carrefour....e in cutie nu am de gand sa o deschid inca
si am hotarat: il impodobim pe 24 dec.
CD27 spune:
da anamona si Mikul se tine de bare dar nu stiu daca ai observat ca practic ei nu ajung sa stea cu spatele lipit de spatar, ramane un locsor gol si nu stiu cat o sa poata afara sa se tina batzosi prin nameticred ca ceva pus acolo ar ajuta
eu sper ca o sa stea acolo de bunavoie si o sa fie incantat de plimbarica, ca de legat nu prea vad cum
bobinache....iti dai seama daca va fi fata
la noi a cam ramas porecla Miku tinand totusi cont ca e inca devreme si porecla proaspata, poate ii gaseste tati alta
si noi cred ca facem bradul tot pe 24 ca e si tati liber si din experienta stiu ca se face mizerie cand il montez
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
anamona spune:
claudinna, razvanel e tare scumpel :)
sania e ca a noastra sau e cea care are si sistem de asigurare ?
babymom75 spune:
Nikolici, tu tare mult iti doresti burtica aia, din moment ce-ai trimis mesajul de 2X
babymom75 spune:
Feli, imi pare rau de Fox . Sa dea Domnul ca anul ce vine sa fie mai bun! Nici la noi n-a fost prea stralucit asta ce tocmai se sfarseste.
In alta oridine de idei, am facut turta dulce - a iesit buna, are gust de turta dulce, dar aspect si consistenta, nu. Seamana ma degraba cu niste biscuiti... cu gust de turta dulce. Cred ca eu am gresit ca am intins foaia prea subtire => s-au uscat prea tare si sunt crocanti.
Mi-au iesit 2 tavi de cuptor - am zis io ca-s putine . Maine mai fac o portie, dar nu le mai intind la 2 mm, sa vad cum ies asa.
Anamona, sa folositi sania cu veselie!! Seamana cu a noastra. Dragos sta in fund si se tine de manere sau volan, iar cand oboseste se lasa pe spate, culcat; i-am pus pe fundul saniei o paturica veche pe care n-o mai folosim si sta chiar foarte comod.
Brad, si noi am luat azi, din Metro. Bine-am facut ca nu ne-am grabit cu achizitionarea lui (defapt, eu m-as fi grabit, da' nu-mi intrasera banii), ca acum era la promotie si l-am luat doar cu 200 ron. La Carrefour cat era?
Intotdeauna l-am impodobit in 24, dar anul asta cred ca-l voi face mai repede, adica maine, ca in Ajun vrem sa o-ntindem la Zalau, la ai mei. Asa scap si eu de corvoada gatitului .
laureta spune:
Ete si io in miez de noapte. Noroc ca dorm fetiliAsa ca mi am pus cataifu in poala si v am mai citit
Felicic imi pare tare rau pt Fox, uf :((
claudinna vad ca i place zapada lui Razvan
Lumi bine ai revenit, mi a fost dor de voi
Ada of , febra. Citeam aici http://www.medicina-familiei.ro/nasul-gatul-si-urechile/175-laringele.html ca se poate laringita si in contact cu aerul rece. Sper sa nu fie laringita, multa multa sanatate
anamona, frumoase poze, frumos model
Nushule felicitari pt dintzoc
Cosmy La multi ani
babymom, ai doi copii frumosi foc
nicolici tin pumni luna viitoare cu testu
andy_g pupam muciosul mic, cum mai sunteti?
nikolici spune:
lavinia nu ma mai lasa sa l sterg.Oricum merge foarte greu forumul la mine.
Acum am o dilema mare...azi trebuia sa-mi vina rushii si mi-au venit doar niste picaturi dupa amiaza...si de atunci nimic.Nu mi s a mai intamplat.Vreo parere?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
kllemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici lavinia nu ma mai lasa sa l sterg.Oricum merge foarte greu forumul la mine. Acum am o dilema mare...azi trebuia sa-mi vina rushii si mi-au venit doar niste picaturi dupa amiaza...si de atunci nimic.Nu mi s a mai intamplat.Vreo parere? Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
parerea mea este sa mai iei un test......
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
claudinna spune:
neata!!
La multi ani, Cosmy!!!(ieri m-am gandit de o mie de ori sa iti urez si m-am luat cu atele, sorry)
anamona, este din aceea cu curea de siguranta. e un pic mai scurta, copilul sta in fund in ea si se sprijina de un spatar. Razvan a stat f bine, nu e nevoie sa se tina de ceva, dar nu stiu la anul daca nu cumva trecem la cea clasica, pe motiv ca nu va mai avea loc in asta. oricum, din cea casica avem vreo 3 bucati (toate facute manual)
babymom, nu te nelinisti cu turta dulce!! cica asha e la inceput si dupa o zi-doua-treeei, se inmoaie.
parca piolica spunea sa o pui intr-o cutie din aia de tabla de la biscuiti cu hartie de copt intre straturi
sigur se va inmuia in timp!
baby_boy, dar papa Raducu, nu se joaca
kllemi, poate ca azi aveti mai mult noroc cu bradutul. stai linistita ca nu ramaneti pe langa. eu am vazut ca in fiecare an raman astia prin piete cu ei nevanduti
poate ca ora era nepotrivita...desi aseara la noi in piata inca era lume la achizitionat brazi
noi am revizuit planul cu pomul si-l vom face intr-o camera sus, nu pe hol, cum spuneam. insa....sus tr sa mai bage socur-meu apa in centrala sa punem incazi...afara e ger si nu poate baga apa...asha ca...sper ca maine seara sa putem sa-l facem, daca nu, tr sa bag un calorifer. am luat un brad care nu scutura ace, asha am avut si anul trecut.
Dya, sunteti bine???
nikolici (eu acum 2 ani, pe 26, ma suparasem tare pe Mosh Craciun, dar pe 29 cineva m-a tras de maneca si am facut din nou test...normal ca venise Mosh Craciun!!! asha sa fie si la tine!)
eu azi am de facut si n-am niciun chef! dar ma concolez cu ideea ca mai e si maine o zi...si daca n-oi avea chef, asta e
o zi buna sa aveti!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
Neata,
Spor la cumparat braduti si gatit bunatati!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)