Bobocei de sept-oct 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 10
tzitziri spune:
Nikolici-ule, si eu zic sa mai iei un test
Laureta, cataif??.Cumparat?Facut de tine (daca da ce taitei pui si de unde ii iei)?Sau era doar o figura de stil asta cu cataiful in poala...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
Neata mamici
Cafea dubla de la mine si neste pepsic
Scriu repede , sa nu miroasa pe aici ...inca nu am apa problema cea mare este ca daca nu se rezolva nici azi, raman asa pana dupa sarbatori....atat va spun, imi fac harachiri daca se intampla asa Nu mai pot Vreau apa
Am de spalat vase, am de gatit, am de facut curatenie...heeeeelp
Vizita de ieri la socrela a decurs bine, fara faze neplacute...azi ma duc singura acolo, sotul merge la munca. Dar sunt hotarata sa ignor orice rautate (daca va fi vreuna) ca sunt satula de discutii....am destule pe cap ca sa ma mai cert si cu altii
Laureta
Nocom salutari la Cluj
Ada sper ca a scazut febra
Niko te si vad Chiar daca nu e tura asta, va fi acolo cu siguranta La fel si la celelalte aspirante de bebici
Roxi scumpic rau Mikul cu bebe in burtica sau la sani
Anca s-a depus zapada ? Iesiti la bulgareala ?
Lidia ma tot tin sa te intreb, ce mai faceti ?
Babytza si puiiValentina David
nikolici spune:
babytza va impacati de Craciun, nu?Hai ca o iubesti, noi stim
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici babytza va impacati de Craciun, nu?Hai ca o iubesti, noi stim |
babytza spune:
Niko sincer vorbind, eram foarte fericita pana acum un an, ca am o soacra extraordinara si ca ne intelegem atat de bine. Totul parea perfect,o iubeste pe Valentina , ma iubea si pe mine , se intelegea bine cu mama, ce mai , era mai mult ca perfect.....pana s-a intamplat intamplarea si i s-a pus de-a curmezisul...si de-atunci sa te tii nene
Va citeam pe voi cate probleme aveti cu soacrele si ii multumeam lui DD ca a mea nu e asa si ca am o atmosfera excelenta in familie. Acum nu mai e cazul
Chiar sufar ca s-a stricat in felul asta. Dar macar am vazut cine este si cum este ea cu adevarat (din pacate ) Asa sunt eu mai proasta si sufar ....
Acum ma seaca - ca trebuie sa fiu atenta la fiecare cuvant/gest spus/facut, ca ea interpeteaza si iese show...am ajuns sa fiu stresata, sa nu mai vorbesc E naspa ca e o atmosfera incarcata mereu...asta e..poate trece , poate cu timpul lucrurile se vor mai schimba si incet incet va fi din nou (mai) bine
Vezi ??? Cum spuneam...sunt tare naiva
felicic76 spune:
Multumesc pentru ssustinere!
Meniu de sarbatori:
Craciun: aperitive porcesti, salata de vinete, salata de cruditati, ciorba de curcan, piftie de curcan, sarmale de porc in frunze de varza, friptura de porc si carnati, friptura de vita, muraturi, cozonac si placinta cu branza
Revelion: aperitive, placinta cu carne,salata de peste afumat, salata de boeuf, ciorba de porc, piftie de porc, friptura de curcan, peste, sarmale de curcan sau vita in frunze de vita, salata de sfecla rosie cu hrean, tort, prajitura cu visine.
va imaginati ca nu pun tot pe masa, asta-i meniul si pentru zilele care urmeaza dupa sarbatoarea in sine
Acum fug la curatenie
Nocom spune:
nikolici eu ma gandesc ca ar fi fain sa-ti cumpere tati un test de sarcina, sa-l impachetezi si sa-l puneti sub brda, iar in dimineata de Craciun sa-ti desfaci cadoul si sa-l incerci!!! Asta daca mai ai rabdare pana atunci....
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
dyanira spune:
Neata si de la noi!!!
LA MULTI ANI COSMY!!!SA FII SANATOASA , SA AI NOROC SI SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA!!! cu scuzele de rigoare dar ieri am avut o zi agitata iar spre seara am fost la cumparaturi nebunie nene am luat-o razna.
Claudinna suntem bine!!!!Insa ieri fiind marti 3 ceasuri rele Andrei in dormitor fiind a gasit in noptiera unu tub cu acid folic si a inghitit cateva ca eu eram la bucatarie si cand l-am gasit mai erau putine pastile in tub.Bineinteles ca m-am agitat am dat telefoane pe la toti dr am apelat si la Babymom si toata lumea m-a linistit ca nu e nici o problema nu trebe dus la urgenta ca e o vitamina si rau nu ii face.
Feli de ieri vroiam sa iti spun ca imi pare tare rau pt Fox stiu cat il iubeatiCe s-a gasit la autopsie?
Mai citesc ce ati scris azi si revin.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Lumi bine ai revenit.Imi pare tare rau ca hunii au o perioada mai grea cu maselutele trec ele si astea mamaica puternica!!!
Nocom ce ma bucur ca poti sa scrii si de acolo chiar imi era dor deja de voi.Cum e acolo?Cum s-au acomodat Matei si Daria??
Babytza tare nasol cu apa.Iar cu soacra sper sa nu mai faca scene.Te admir sa stii ca incerci sa cooperezi in relatia cu ea.Eu demult am renuntat la asta.Vad ca mai nou ma sustine si sotu.
Ange imi pare tare rau ca nu poti comunica cu sotu.Poate o fi si el mai obosit mai stresat.Eu sunt intr-o perioada tare buna cu sotu se pare ca incepem sa urcam ca eram in prapastie rau dupa nasterea lui Andrei.Sper sa o tinem tot asa ca e tare bine sa te intelegi cu omul cu care imparti tot.
Feli multumesc pt meniu ma inspir de la tine pt revelion ca atunci am si ceva musafiri.Vreau sa fac atunci si piftii de curcan dar nu stiu cum se fac si daca se prind alea de curcan.Imi dai si mie reteta te rog????Ah si mai vreau si reteta de salata de peste afumat suna tare bine
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
nikolici spune:
Multumesc de sustinere fete...dar m-au napadit uratii rau azi dimineatza.Next time...nu mai ratez.Nu sunt trista...am o dulceata de fetitza care imi da putere sa nu fiu.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)