Bobocei de sept-oct 2008 (234)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
Feli un pt tragedia cu fox moama ce meniu
Roxi naspa situatia cu apa! mey scroafa vine cam des in ro? ce e cu ea, i se face dor de voi?
Nicol stie DD ce face sa nu fii supi.
io nu mi-am extras maseaua ca era doar cariata si acum ma tratez m-au uscat de bani si inca nu am terminat, mai am o runda dupa sarbatori. si pt ca eu ieri am sta mai mult la stomatolog, a ramas mama cu copii. am gasit-o nemancata si nici de o cafea nu-si pusese ca cica nu a avut timp:) si caci e usor sa stai acasa cu 2 copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

I-am comandat soricelului fotoliul puf, ajunge pana diseara !!!! I-am luat pe rosu si am avut noroc, uitasem sa comand , mi-am adus aminte aseara Am avut noroc cum spuneam , ca stau aproape de sediul lor , ca ramaneam fara cadou pentru pici
Pentru Tina e deja luata jucaria, cu telefonul am rezolvat Am schimbat cipul la cel pe care abia i-l dadusem si il udase L-am resoftat si are un meniu mistocut rau cu roz pentru domnisoare . E foarte incantata !!!!! (si eu la fel, ca m-a costat mai putin decat sa iau unul nou , iar asta udat de dansa era tot nou )
Pentru noi astia mari, mosul vine la anul...Buget de criza nene, ne-a dat de tot peste cap stricaciunea la tevile de apa...s-au dus cadourile pentru noi pe apa sambetei la propriu... Anul asta doar copiii

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dya bine ca nu e nimic grav!!! Pup nazdravanul!
Copiii s-au acomodat repejor, Daria doarme ff bine, mult mai bine ca acasa, dar asta si pentru ca in fiecare zi mergem pe partia de ski si ne agitam pe acolo.. ea cu sania sau cu 4x4 din dotare ca pe doua nu prea mai reuseste pe panta aia... Aer curat, miscare multa, papa bun, cum sa nu doarma!!!

nikolici ma bucur ca nu esti trista!!! De obicei in perioada sarbatorilo se prinde mai usor.. ca sunteti si voi mai relexati si tati mai mult pe acasa....

babytza mai da tu esti super tare daca te duci de bunavoie sa-ti vizitezi zilnic socrosenia dupa spectacoluld e acu cateva luni....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Niko spor la treaba peste cateva zile

Nocom , Alina Vine de doua ori pe an...ce sa fac , sa o privez de nepot ? Nu pot, nu imi sta in fire....Il iubeste mult prea mult Si cum nu poate sotul sa mearga, merg eu ...

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

NEatza si / noi macar am dormit, adica ei au dormit snur, pana la 9, eu m-am trezit la 1 sa verific temperaturi, la 2 sa urc la loc in pat somnambulul de radu, la 3 sa pun supozitor la teo si la 7 sa ma mut in pat cu radu ca se foia, dar intre aceste mici treziri am dormit bustean.

Este laringita dupa cum vad, vorbeste ragusit, tuseste (f rar...) mai ca nu-mi vine sa cred ca se poate asa... de "contact" (cu frigul) cu febra asa de mare...
In fine, de unde o fi nu stiu, dar stiu ce este si tratam. Nu are chef sa manance, doar un lapte a baut, ma rog, era de asteptat.
Greu cu aerosolii, ca nu vrea sa stea si trebuie sa-l amenint cu tot felul de chestii sumbre...
(nu mai tine faza cu locomotiva utila)

Vroiam s-o trimit pe mama cu radu pe-afara, dar cum sa-l scoata, daca nu poate impinge caruciorul de zloata?! Voi cum iesiti pe vremea asta, sau nu iesiti?

Cred ca fac bradul azi, ca sa fie si mama cu noi, ca nu ma vad trecand pe la ea zilele astea, daca am si pe Teo racit.

Nocom,

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada, multa sanatate!Si putere tie sa se rezolve toate repede!
David a iesit afara cu buni doar cu carutul.Impins prin zloata, facut febra musculara, atras atentia de trecatori ca nu e vreme de carut...etc.Pentru ea a fost mai simplu decat cu sania - ca ar fi trebuit sa il ia pe David in brate pana jos si nu era prea ok.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

I-am luat si eu cadourile lui Andrei o masinuta mare galbena care face tot felul de chestii, o masuta cu activitati mai micuta, jucaria aceia de la Selgros de care ne-a zis tziziri si blenderul de la Vtech.
Mai vroiam si catelusul de la Fisher dar am zis ca il iau mai incolo cand intelege mai bine am auzit de la alte mamici ca e de mai apreciat la varste mai mari.
Am facut si noi bradu luni si Andrei trage la greu de globuri parca azi si-a mai pierdut din interes.
Azi ma apuc de gatit maine am colindatori muuulti (copii mei de la sc) si vineri ceva rude.Sambata plecam la ai mei la arad si stam pana duminica.
Cam atat despre noi.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cred ca toata lumea in focuri cu pregatirile pt Craciun. Noi facem Craciunul a casa si dupa aia plecam din Bucuresti.

O intreb pe Inisu azi ce vrea ceva bun sa pape la masa de Craciun, mancare adica. Cica ou prajit, asa ca m am scos.

Am facut si de cateva zile bradul, care saracul e chinuit normal de Biancu. Se duce si trage de el sa auda globurile crede ca is clopotei, trage de brad si rade

Tzitziri, am papat cataif pe bune. L am primit de la sora mea din Grecia. Am incercat si aici sa cumpar de la cofetariile grecesti da nu e acelasi lucru.
Arata exact asa
http://www.pofta-mare.ro/images/retete_internationale_cataif.jpg

Ada, multa sanatate!

nocom ma bucur ca sunteti ok

babytza ai un suflet de aur

Lumi treci la scris acuma

Mergi la inceput

Sa scriu si eu meniu meu de craciun:
aperitive porcesti, salata de ciuperci, salata de paste cu sunca, salata mexicana,oua umplute, supa de curcan, friptura de porc si pui,carnati prajiti,muraturi, pilaf de orez cu ciuperci, cozonaci cu nuca, cremes si tiramisu.

Diana

Mergi la inceput

Alina imi pare rau ca ai probleme cu maseaua stiu cum e ca si eu sunt in vizite la stomatolog ma ustura de dureri si de bani
Laureta te-ai scos imediat faci papa bun de Craciun pt Inisu.
Nocom ma bucur tare ca va simtiti bine la socri!!!
Ada bine ca stii ce e cu Teo sper sa va treaca repede de tot.

Diana

Mergi la inceput