Pepenasi de iulie-august 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 5
pica1 spune:
CAMY la noi in cartier se tine traditia mersului la colindat de catre copii. Sa-i fi vazut ca erau vreo 20. Eu sincer m-am pregatit pentru vreo 10, am pus citeva mandarine, un mar, o portocala si o magura si se pare ca a fost insuficient. Noroc ca luasem o ctie intreaga de magura de vreo 20 bucti si mai aveam prin casa. O sa incerc sa pun un filmulet sa vedeti citi erau si bateau la fiecare usa si incepeau sa cinte, unii erau cu cite un rucsacel in spate sa isi adune roadele colindului, altii se plingeau ca nu ia el fructe ca ii umple sacosa si nici nu colindasera jumatate de cartier. Asa de mult mi-au placut, erau de la mic la mare si cintau cit ii tineau plaminii. La anul abia astept sa li se alature si Seb sa plece cu ei prin cartier.
Caprioara spune:
Helau,
Fete dragi,am intrat acum sa va urez, pentru ca maine nu stiu daca o sa apuc sa deschid calculatorul.
Am facut si noi bradul in seara asta, pentru ca maine, pe la 7 seara ne-a anuntat Mosul ca soseste, asa ca toti copiii din familie il vor astepta la noi si ii vor spune poezii
, iar Ilinca ii va povesti si ea ceva pe limba ei
.
Ilincuta face nazbatii si incepe sa-si mai largeasca vocabularul: apte=lapte; bee=bere; mo=urs; ham=catel; muuu=vaca; pipi= caca sau pipi; coch=gaina sau cocos; oo=oua; Mateeee sau Mateeei=Matei; nige=ninge; pie=paine. Si cred ca mai sunt cateva, dar la ora asta imi scapa
.
Desi nu ne-a mers bine deloc cu studioul foto pana acum, macar sunt fericita ca am avut primul client - o aniversare de 1 an a unei fetite dragalase foc- care client a fost foarte multumit
. Stiu asta pentru ca m-am decis sa trimit chestionare de evaluare a satisfactiei clientului si in seara asta mi l-au trimis parintii fetitei completat, cu evaluari super
. Ei, si pana in revelion ne-au promis cei de la magazinul foto ca o sa avem si luminile noastre de studio (erau in vama vineri). Asa ca sper ca din ianuarie sa incepem treaba dotati cu tot ce trebuie si sa avem si clienti.
Sun, un
apasat pentru o familie speciala si foarte draga mie
.
Camy, ma bucur ca iti "arde" de Craciun
si iti urez sa aveti unul de vis, fara griji si plin de dragoste.
Va imbratisez pe toate (sper ca ne citesc in perioada asta si mamicile care nu au mai scris demult) si va spun ca vreau si eu sa ne vedem curand la o intalneala.

Va urez din tot sufletul,
ca alaturi de familiile voastre
sa aveti
un Craciun linistit, fericit si cu muuuulta dragoste!

pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
violeta29 spune:
Salutare!Intru si eu sa fac prezenta intre doua sarmale si-un cozonac
N-am mai intrat fiindca am fost rau de tot in butoi,am fost si ocupata cu curatenia si pregatirile de craciun.Dar ma revansez eu.Revin in forta ca am multe de povestit,si mi-ati lipsit tare mult.
Nu va urez inca fiindca de Craciun stam acasa,asa ca o sa intru macar cat doarme alexandra .
Un pupic maaare pentru fiecare
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 CAMY la noi in cartier se tine traditia mersului la colindat de catre copii. Sa-i fi vazut ca erau vreo 20. Eu sincer m-am pregatit pentru vreo 10, am pus citeva mandarine, un mar, o portocala si o magura si se pare ca a fost insuficient. Noroc ca luasem o ctie intreaga de magura de vreo 20 bucti si mai aveam prin casa. O sa incerc sa pun un filmulet sa vedeti citi erau si bateau la fiecare usa si incepeau sa cinte, unii erau cu cite un rucsacel in spate sa isi adune roadele colindului, altii se plingeau ca nu ia el fructe ca ii umple sacosa si nici nu colindasera jumatate de cartier. Asa de mult mi-au placut, erau de la mic la mare si cintau cit ii tineau plaminii. La anul abia astept sa li se alature si Seb sa plece cu ei prin cartier. |
ma bucur ca ai mai putut vedea asa CEVA...TARE MULT MI-AS DORI SI EU...sper sa vina ziua cand toate acestea vor deveni din nou "normale si pe aici, sa-l trimit si eu pe Flavius al meu

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
sursula spune:
Scumpe mamici si pepenasi ,va uram si noi un Craciun nemaipomenit si pace in sufletele!
Noi am fost din nou internati in spital
,cu aceeasi problema-de la o banala raceala ajunge Tudorel la wheezing si are nevoie de branula si bronhodilatatoare intravenoase
Of,sunt terminata cand il vad suferind...Am mai scris pe DC ,dar la "copii cu manifestari astmatice".pt ca,din pacate,se pare ca astmul e cauza problemelor.Partea buna e ca ,cei mai buni dr m-au asigurat ca f putini copii astmatici ajung adulti astmatici si ca in cele mai multe cazuri,forma asta "de copilarie" trece pe la 6-8 ani...Deci...mai avem de luptat.Dar,suntem puternici!![]()
Acum,totul e bine.Tudorel se bucura de zapada ,de brad,de vecina de 1 an si 4 luni care stie sa-l faca sa rada(Ilicuta te iubim !
) si de toate misterele iernii asteia superbe!
Va iubim!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
ana_a spune:
Salutare! cu buna dimineatza de la Bistrita!
Fete, poftiti la
pana nu se trezeste toata casa ![]()
sursula, sanatate lui Tudorel!O sa fie bine! Uite, si Stefan al meu avea astfel de manifestari....cam de la un an si 4 lui cand a facut prima data....desi noi nu am fost la spital (mami nebuna) ci ne-am tratat acasa cu ce am putut...a fost tare greu...insa uite, am scapat, cam de 2 ani nu mai avem probleme foarte mari. Medicii ne puneau diagnostic de bronsite asmatiforme, poate nu e la fel ca la Tudor, insa haraia si el din piept, se sufoca si numai eu stiu cum dormeam cu el noptile la verticala sa nu se sufoce langa mine....
A facut si injectii, si multe tratamente cu predinson si ketof, insa...a trecut.
Pupam puiul Tudorel!Sa va bucurati de sarbatori si multa sanatate tuturor!
Eu mai lenevesc pe aici... desi toata camera este plina de bucatele mici mici de hartie taiata cu foarfeca, pictata si desenata....baietii mei artisti mari au mesterit pana aseara tarziu.
La noi se colinda astazi, pe la amiaza, indata apar clopoteii si copilasii dragalasi. Mi-ar place sa-l las si pe Stefan....dar din pacate inca nu are prieteni prin cartier cu care sa mearga. Poate la anul, insa la mama la bloc se duce in fiecare an pe la vecinii prieteni cu ai mei si colinda impreuna cu Victor si Iulia, verisorii lui mai maricei
Camy, stai linistita ca nici eu nu m-am omorat cu gatitul
Cei drept noi mergem la colindat pe la bunici ![]()
Curatenia "generala" de Craciun si Paste la mine nu mai exista de pe vremea cand sa nascut Stefan, ma rezum la curatenia saptamanala si gata...
proud mummy
Tecky spune:
Eu am tuns-o pe Ralu ieri,am fost la salonul prietenei mele care are si ea o fetita de aceeasi varsta cu a mea si le-am luat din varfuri,le-am dat o forma la par.Parca e un baietel,baietelul mamii![]()
SUN multumim pt cuvintele frumoase din suflet adresate!
sursula multa sanatate lui Tudorel!
Caprioara felicitari pt primul client!!!La cat mai multi inainte!
Annababy chiar a reusit Ioana performanta de a darama bradul?Eu cred ca as fi inlemnit.Bine ca nu a lovit-o.
VA DORESC SA AVETI PARTE DE UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE PEPENASI!! 
ElizaClara spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa va uram si noi CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi!
Din pacate nu am mai reusit sa intru pe forum decat foarte rar, iar timp de scris nu am avut.
Filip e bine, e cumintel si dragalas, ne umple sufletul de fericire cand ne zambeste, ne insenineaza ziua cand vine sa ne ia in brate, e tot ce ne-am putut dori.
Sper ca intre Craciun si Revelion sa pot sa mai intru si sa mai citesc ce fac pepenasii.
Un Mos darnic sa aveti!
M&M spune:
Intru repede sa va fac si eu urarile cuvenite..![]()
Sa aveti parte de un Craciun feeric , magic, plin de iubire alaturi de cele mai dragi persoane voua , iar
sa va aduca cele mai frumoase daruri!!!Craciun Fericit!!
Noi diseara facem bradul, am zis sa fie o surpriza pt Mihaita ( Moni multam de sugestie
) !! Abia asteptam sa vedem cum va reactiona cand va vedea bradul cu multe , multe cadouri!!!
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
18+ cu
Marina_1609 spune:
hello. zapacita de mine a plecat de acasa fara sa zica nimic![]()
aseara am ajuns la bacau la bunici, am gasit bradul impodobit si cu daruri sub el.asa ca la 1 noaptea sofi se juca in voie.... la ea mosul o sa vina mai pe la pranz ca sa aiba timp de joaca dupa aia. sa nu iasa ca primeste cadoul si o pun la nani ![]()
va doresc un craciun minunat alaturi de cei dragi!
fetele din bacau,poate facem de-o intalneala...![]()

---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi