Pepenasi de iulie-august 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Inca una si chiar ma duc

Vroiam sa va las un cantec, care, pe langa familie, ma duce cu gandul la voi toate, familia mea virtuala!

Didi, nici ale noastre luate de aici nu se curatau, alea luate de matusa Mada din Uk, se curata impecabil, asa ca la sfarsitul zilei, mobila si parchetul sunt sterse. Peretii ii lasam asa pana ii trece "pictoreala". Si oricum imi par asa misto pictati...:)

Gata, chiar plec!

Craciun fericit!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sa inteleg ca Ioana e prima care a daramat bradul? a reusit azi performanta asta, m-am speriat ingrozitor, ca bradul nostru e mare, pana aproape de tavan, si inteapa tare acele alea, noroc ca nu a cazut pe ea...bradul era intins pe jos si Ioana cu un glob in mana alaturi, cu o privire de pisica prinsa la oala cu smantana, pozitia ghiocel

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

hai,SUN,ca m ai facut sa lacrimez...anul trecut,din pacate,n am putut impartasi cu voi bucuria craciunului,din cauza unor copilarii...
si mie mi e dor de familia aia unita de la odisee...
am vazut pozele,sunt superbe,asa cum zicea si sun,ce au mai crescut pepenasii nostri...
am vazut o pe thea cea grasunica si pictorita,felicitari pt cei 1 an si jumatate,
am vazut o pe alexandra de vio,minunea cu ochii negri care mananca o multime de dulciuri
l am vazut pe luca cel cretuliu si pe mami gravidoasa,
l am vazut pe matei de ana a cu bujori in obrajori,
am vazut o pe sofi de marina si creatiile super ale mamei ei,
am vazut cele 2 minuni ale lui flo pe saniuta
am vazut o pe ilincuta cea blondina cu catelul ei[cred ca e nana din peter pan,exact asa i am luat si eu lui cris de craciun] si matei cel vrednic
l am vazut pe flavius inconjurat de fete frumoase
l am vazut pe sebi de pica,un cuceritor si jumatate,iar poza cu fularul si sapca e dementiala
le am vazut pe xenia si aiduta ,2 domnisoare de acu'
am vazut o pe raluca de teky,ca o caprioara de frumoasa,cu ochii mari si umezi,
am vazut o pe ioana de katalyna,cum face ea timid primii pasi,iar mami i a luat costum de sky.l am vazut si pe fratior cu mosul
merg acum sa vad si restul de poze.
asteptam colindatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

eu am fost ocupata cu examenele,plus ca e virusat calculatorul[cred] si nu prea functioneaza.codrin e bine,cris la fel,multumim lui dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Fetelor v-am citit pe fuga, dar acum fug ca ma asteapta soata si cu vecinii la masa.

Mai SUN mai, dar bine le zici tu cu uratu' se vede ca ai experienta. Din partea mea un scurt .

Simona super tare faza cu telecomanda...Nu vrei sa vii si la mine sa ii cauti i-pod-ul lui ca a pierdut unul cit a stat cu bunicii si m-am resemnat ca nu il gasesc si i-am comandat altul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salutare fetele!

Am facut si noi aseara braduletul.Veselie mare, Stefan cu Matei l-au facut de fapt, eu doar le-am tinut companie, i-am ajutat pe ici pe colo iar tati a facut poze.
Sunt atat de minunati amandoi si de incantati de globurile colorate!Erau in extaz, se auzeau numai "wwwoooouuuu" si "oaaauuuu" si "gggggg" pe ton ascutit care tot asta inseamna.
Matei mi-a aratat ca sunt unele globuri cu sclipici si unele fara sclipici, el le prefera insa pe cele cu sclipici pe care la si razuit cu dintii de pe cateva globuri.
Am pus poze pe picassa cu "isprava" noastra colorata.

Maine mergem la parintii mei, intalnire de familie, cu fratele si surorile mele, 4 la numar cu 4 neveste/soti si gasca de 6 nepoti Va fi o nebunie, cadouri sub brad, colinzi, cozonaci si sarmale.
Dupa care noi lasam copii cu soacra si o taiem intr-o crama sa degustam niste vin bun

Vineri dimineatza vine si mosul la noi acasa, apoi mergem la soacra sa onoram si la ea o colinda si sa mancam alte bunatati.

Fete dragi, eu va urez din tot sufletul liniste! sanatate! bucurii si voie buna! Sa vedeti in ochii copiilor vostrii bucuria sarbatorilor, a luminitelor de brad, si sa va inspire extazul lor!
Sa intampinati Nasterea Pruncului Isus cu lumina si caldura in suflete!

Sun

Craciun fericit tuturor!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Ma alatur si eu urarilor din seara asta, ca maine nu stiu cat si cum mai intru.

Sa aveti parte de un Craciun ca in povesti, luminos, fericit, sa va molipseasca bucuria sincera si nevinovata a copiilor, sa va fie inima usoara si sufletul voios, sa primiti si sa dati iubire!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 17+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Fie ca sarbatoarea Craciunului sa va umple sufletul de bucurie, sa va aduca pace si liniste in suflet, iar lumina lui minunata sa va indrume in continuare pasii in viata. Sa aveti un Craciun minunat alaturi de scumpii, minunatii copilasi si alaturi de cei dragi.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..am intrat sa va urez si eu...anul acesta imi arde de Craciun
Desi e mizerie in casa, desi nu stiu ce voi apuca sa fac de mancare...nu conteaza nimic din toate astea, mi-a dat Dumnezeu acest baietel extraordinar...da, sunt obosita si infometata, nespalata si vai steaua mea...dar sunt si fericita...

Cristi a venit cu bradul in seara asta, sper sa apucam sa-l impodobim maine seara, daca nu...nu-i bai, o sa arate bine si asa , eu mi-am primit cadoul de la Dumnezeu...si-i multumesc din inima...

Va pup pe toate...si pentru ca azi au fost colindetelel..(desi e pacat ca copilasii nu mai merg ...se pierd traditii asa frumoase ), va urez sanatate, fericire, armonie si liniste sufleteasca...zile frumoase alaturi de fsmiliile voastre.

Va imbratisez si va multumesc din inima pentru fiecare cuvant frumos adresat mie, pentru fiecare gand bun indreptat catre noi...pentru ca existati si ati fost alaturi de mine in cea mai grea incercare a vietii mele... mi-ati fost alaturi...
Domnul sa va binecuvanteze...si pe mine pe langa voi!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

sa aveti Sarbatori frumoase si luminoase si un an nou ca o seara de Ajun vazuta prin ochi de copil! sa ne citim cu drag si bucurie si la anu' Dumnezeu sa va binecuvinteze!

si una dintre cele mai frumoase colinde pe care le-am auzit pt voi

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput