Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Neata si de la noi,

Iar am dormit aiurea de tot sunt rupta de oboseala, dar o sa treaca si astea.

Va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

O dupa-amiaza buna si de la noi.
Ieri am iesit afara cu baietii si dintre toti am reusit sa racesc eu. Asa ca azi suntem toti consemnati la domiciliu.
Am trimis pe contul comun un mesaj cu povestile de nastere ale nazdravanilor mei. Va avertizez: a nu se deschide decat daca suferiti de insomnie sau sunteti "cititoare de cursa lunga", vorba lui Nicolae Manolescu.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

O dupa-amiaza buna si de la noi.
Ieri am iesit afara cu baietii si dintre toti am reusit sa racesc eu. Asa ca azi suntem toti consemnati la domiciliu.
Am trimis pe contul comun un mesaj cu povestile de nastere ale nazdravanilor mei. Va avertizez: a nu se deschide decat daca suferiti de insomnie sau sunteti "cititoare de cursa lunga", vorba lui Nicolae Manolescu.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

hihi , vroiam sa ma pun la un film, dar cred ca ma "reorientez"

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

vai mai fetelor,

alerg dupa voi de ieri.

dupa cum vedeti, still alive. sambata spre duminica noaptwa a fost cumplit, febra, clantaneli din dinti, etc..dar, cred eu, am luat-o din pripa cu suptul si nu am ajuns sa am nodule foarte mari, asa ca duminica ma simteam ok. atat de ok incat ne-am repezit pana la Luci, un drum de vreo 2 ore. inutil sa spun ca m-am simtit minunat, ca David are niste ochi mortali si ca e un cuminte si un dulce si ca zambeste si-si ascunde repede capul intr-o parte, ca si cum i-ar fi rusine. Luci si Adi sunt nite oameni minunati si imi pare rau ca nu am putut sta mai mult de 3 ore (Piski a inceput recitalul - inca e timid in lume). Am sa va pun si eu pozele celelalte sa va delectati. pentru cristina in farfuria mare era pepene galben.

multumesc mult pentru gandurile bune si complimente la adresa buzatului meu.

inca mai am 13 pagini de citit, dar voiam sa spun si io ca am visat pe cineva. (ce, numai voi?). deci, azi noapte am visat-o pe Adinus, Sonia si pe sotu', bineinteles, despre care am auzit numai lucruri bune. . acu' nu mai stiu exact ce si cum, dar parca eram intr-o statiune cu un hotel cu o curte interioara si cu o fantana arteziana. anyway, copchilu' meu s=a trezit azi noapte si la 2 ore sa manance, asa ca visul s-a imbinat cu realitatea si visam ca o alaptez pe Sonia, care tot plange. si eu tot ii dadeam lapte si Piski, de fapt plangea langa mine ca iar ii e foame. si am avt asa, o revelatie in vis ca de ce o alaptez eu pe So cand ea mananca bibe de nu stiu cand si ma intrebam daca am facut bine ca i-am dat iar lapte de mama, cand ea e intarcata de atata timp. si dupa aia m-am trezit ca se scremea copchilu' langa mine de foame.

Elle cu intarziere, un La Multi Ani calduros. Sa aveti parte numai de bucurii si fericire.

Raducule iti dau un mare hug pe gropite si pe crestetul ala plin de perisor.

Raluk mami, multa putere sa treceti peste toate.mai intra cand mai poti si zi-ne de voi. apropo de cantat. cand plange rau, ma apuc si-i cant chiar in ureche si in timp ce se alina incepe sa ma ingane de ajungem sa cantam in cor.

claudia am admirat brad frumos de Iulia si multele cadouri. cred ca e minunat sa faci Craciunul cu o familie numeroasa.

dana ce fumos...la gura sobei zici? sa va distrati si sa va odihniti si sa va ganditit si la noi, astia fara sobe si lemne.

mai aveam multe de spus, dar urla plodu' si tre' sa-l scot afara.
ah, inca ceva, liliacule marfa de sot, zau. si acum ca l-am vazut, iti spun sigur ca Raducu e bucatica rupta din tine. am admirat fusta cea rosie, totusi.

aiduc, stiu ca nu e de ras cu catelul, dar e induiosatoare grija pe care o are pentru Erik. cat despre frig...brrr
selen supe tare muffinul. unde voia sa fuga?
raluca m-ai distrat cu ramasul in grup, desi cred ca nu v-a fost usor.

hai pup. nu mai scrieti doua capitole pana revin, da?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello dupa o luuunga absenta!
Va citesc cat pot, macar cateva pagini pe zi. Mi-am dat seama ca la un moment dat devenise "to do list" forumul, in detrimentul lui bibi, asa ca...
Dar imi sunteti dragi, si nu am putut sta foarte mult deoparte
Monicai vroiam sa-i raspund referitor la diametru, Loris are 40 cm, la 63 cm si 5700 kg.Cred ca si de asta trebuie tinut cont, nu trebuie scoasa masura din context.
Noi inca ne trezim cam de 3-4 ori pe noapte pt papa, ne chinuim cu crustele pe cap _(nea maslina ii zic ), dar am trecut cu bine peste vaccin si alte controale.

Va pe toate si va doresc spor la

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

In asteptarea lui

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si pozele despre care va vorbeam. enjoy!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Buna dimineata,va dau si eu o
HAPPY_UKA ai si de lA noi doua voturi pentru CARINA

Multumesc mult Mada

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bia, cat de viu am simtit tot! Felicitari pentru felul in care ai povestit!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Ca tot pomeni manga de vise, azi noapte am fost si eu la dentist pt o plomba si cine credeti ca era stomatolog?.........Lutoniana, ne stiam de pe forum dar eu nu am prea avut incredere in calitatile ei de doctorita ca era la inceput de cariera, dar pana la urma m-am lasat pe mainile ei dar dupa ma gandeam eu ca pt celelate plombe sa merg la altcineva.
Cristina, felicitari ca te-ai incumetat sa faci tortul. Si eu am de gand sa-l incerc dar sa citesc cu atentie reteta si daca mi se pare prea greu o las balta.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!
... a venit si la mine netu si cablu si telefonu

Mergi la inceput