Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela19_10 spune:

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela19_10

stai sa vad acum...

"[/url]"

Deci, formula e urmatoarea [url=http....]BIANCA[/url] punand intre ghilimele partea de http.... adica la tine asta trebuie pusa intre ghilimele http://lb1f.lilypie.com/aALCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna dimineata,va dau si eu o
HAPPY_UKA ai si de lA noi doua voturi pentru CARINA
MONICA,imi pare rau ca ai avut iar probleme si stai linistita ca nici la noi astea de avem ajutor nu e luna in casa asa ca la tine se ntelege de la sine
La multi ani pentru bebicu care azi sarbatoresc o lunita in plus:MAIA,ALEXANDRU,IOAN AMAS,MELLISA,sa cresteti mari si sanatosi

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela19_10

...

BIANCA

Ar trebui sa folosesc emoticonul care isi sterge fruntea. Gata. Bravo. Acum ma duc la copilul meu.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Neatza!
Elenuta, la multi ani pt ieri! Scuze de intarziere dar nu am apucat sa intru ieri dar m-am ganditla tine.
Ma duc sa recuperez si revin.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui selen80

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

Stii, concuram si noi la concursul asta de la pampers dar nu merge sa votam, avem doar 3 voturi (nu-stiu-de-la-cine) , noi ai casei nu putem . Dreptate e asta?
Acum intrebarea: tu ai avut pile?

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina &
Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai
haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Carina iti multumeste si pupa pe frumoasa Ebru si pe mamika draguta.

NEATZA
cu inca 2 voturi de la noi, ai 9 ca sa nu mai zici ca am pile

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Neatza fetele!!!!
Eu am terminat de facut tortul Ellenutei!!!!
Poze si impresii diseara!!!!!!
Ca ma intrebati cat mi-a luat sa-l fac: pai aseara am facut blatul de bezea care nu stiu daca a iesit bun, o sa vad diseara, si azi dimineata am facut restul, de pe la 8.30 pana la ora 11. Deci cam doua ore jumate, dar nu foc continuu, ca am mai si alaptat si am si vorbit la telefon destul de mult.
Ellenuto, mie mi-a iesit blatul de bezea mai mare decat restul tortului, nu stiu de ce, si arata asa, ca un fel de ciuperca. Deci nu e prea aspectuos, asamblarea e destul de dificila, dar cred ca e bun rau, ca am tot gustat din creme si nu ma mai puteam opri!!!
Nu pot sa mai stau acum cu voi, ma duc sa-mi fac ceva de mancare si sa fac baie. Revin mai tarziu!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Happyuka am reusit sa votez. Noroc cu Selen ca ti-a pus o pila. Selen, sa nu dai cu rosii ca nu am voie sa mananc din astea. Arunca poate cu ceva covrigi.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei

Merci frumos Monikusule!! Am 12 voturi, nu mai e mult si va fi prima ( de la coada)
Dar important este ( nu-i asa? ) sa participi, sa simti fiorul competitiei, vreau sa-mi obisnuiesc de pe acum copila cu enotiile unui concurs
Si , ca sa castige, o sa o sun pe verisoara mea care e ceva pe la Orange, sa faca cumva sa voteze de pe cateva mii de numere . He ce tare ar fi asta!

Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uka, ti-am votat si eu Craciunita!
Sa stii ca astia de la Pampers ma enerveaza rau de tot. O am si eu pe Emma in concurs, si stii ca primii 5 din fiecare saptamana castiga niste prostioare si o diploma. Mai, si s-a straduit sotul meu sa o bage in primii 5, s-a rugat de toate cunostintele, colegii de la serviciu, s-a stresat la maxim. Duminica seara eram pe locul 5 si credeam ca am castigat, dar am primit mail de la Pampers ca nu stiu ce erori au fost, cu decalaje de ora ca au server in USA si isi cer scuze, dar nu am castigat! Asa ca pe mine ma enerveaza conscursul asta!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

uka inseamna ca stam aproape una de alta ... cu Emma ieseam zilnic in parcul ala din Tomis II anul trecut cat am stat prin Constanta ... si am tot stat

cabinetul lu Munteanca este in spate la blocul din fata magazinului Tomis ... deci pe straduta care e paralela cu St cel Mare , se intra printr-o curticica ... stiu ca si pe sora mea tot la ea a dus-o ...

clodute felicitari draga pt asa copii frumosi si ma bucur tare ca Patrik o pupa si o iubeste pe Karo ... vaaaaai si cum era la inceput.

... trimit

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Nu! Din pacate Aida Patrick nu o iubeste pe Karo aici sunt surprise momentele in care eu ii zic sa o iubeasca pentru ca el de obicei se urca peste ea o apasa cu miinile, o trage de picioare, de miini de par... si apoi se pun pe plins amandoi...
Dar eu sunt intre ei tot timpul...
Va multumesc pentru aprecieri la adresa puilor mei, si vreau sa va spun ca va urmaresc indeaproape, vad toate pozele, toate filmuletele, doar ca nu ma pot mobiliza sa mai si scriu.

Va iubesc pe toate si va pup.

Mergi la inceput