Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*
Raspunsuri - Pagina 17
kemsy spune:
Manga, nu reusesc sa vad pozele
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
In asteptarea lui
Asa s-a nascut Loris
selen80 spune:
nici eu nu vAd pozele, zice ca n-ai albume publice...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
madalina84 spune:
Nici eu nu vad pozele
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
anamaria1979 spune:
Buna ziua si de la noi!
Happy Uka am votat pentru Carina. UN costumas si o fetita superdraguta.
Maria bine ca ti-a mai trecut mastita. Poze misto cu cei doi bebelaci.
Cristina Ana felicitari pentru tortulet.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48
Dana15 spune:
eu am vazut pozele !!!
ce faini sunt puii! este o poza cu ei cand se uita unul la altul..ioi!! si ce serios este Davidutul, pupa-l Dana pe el..si voi mamicutelor..numa' un zambet! cred ca v-ati simtit tare bine!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
santorini spune:
Ziua buna si de la noi! Astazi a inceput dezghetul in Cta! Ce bine, o sa pot iar sa merg cu masina!
Uca e mortala Carina in filmulet!
Manga eu am vazut pozele (din a doua incercare). Sunt super cei doi bebelaci. ca ai scapat de mastita.
de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Buna ziua si de la noi! Happy Uka am votat pentru Carina. UN costumas si o fetita superdraguta. Maria bine ca ti-a mai trecut mastita. Poze misto cu cei doi bebelaci. Cristina Ana felicitari pentru tortulet. http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48 |
Multumim mult de tot!
Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!
Sarbatori fericite!!!
biaz29 spune:
Astazi am chiulit un pic de la treburi si incerc sa mai recuperez cate ceva din lunga perioada de absenta.
Santorini, ce frumos sta baietelul tau pe burtica cu pieptutul ridicat! Tare e scump! Si nici cu parintii lui nu mi-e rusine. Sunteti tare frumosi.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Ellenuta, iti urez "La multi ani!" cu intarziere. Sper ca ai avut o sarbatoare frumoasa, demna de o mamica asa de frumoasa ca tine.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
NelaM spune:
Salutare!
Maria, am vazut pozele de la intalnire, tare frumoase! Sunteti niste frumosi tot 4. V-am admirat si pe voi si pe bebei.
Monikus, azi ai fost activa, imi place.
Eu azi am fost ocupata cu bucatareala, ei, ce stiti voi, chestii, socoteli. Am reusit sa fac sarmalele, salata beof si ouale umplute. Sunt tare mandra de ce mi-a iesit. Si maine incerc si eu sa fac acel chec minunat, reteta de la Monica! Sa vedem ce o sa iasa... sper ca nu ochii, ca am asa niste idei mari in cap.
In rest, nimic nou. Maine am de facut curat!
Monica, mami, imi inchipui ce era in sufletul tau cand ti-a zis femeia ca nu mai vine sa faca curat!!! Asa as fi fost si eu in locul tau. In Shenzhen si in Shanghai aveam si eu fata ce imi facea curat, aici, apartamentul e mic si serviciile sunt scumpe... asa ca presteaza je.
Cu aragazul, eu am o obesesie, mai nou. Ma tot intreba sotul zilele trecute ce sa mai mancam, imi tot dadea variante si cand ajungea la friptura de vita (pe care o facem mai pe sec, in tigaie, dar iese un fel de gratarel... sare si picul ala de ulei ce il punem de se umple tot coltul aceala al bucatariei...) Asa, si cand ajungea la friptura de vita, eu nu, ca nu mai bine facem aia si ailalta. Pana cand m-a intrebat sotul: auzi, dar am observat ca nu mai vrei vita, nu iti mai place sau... ca sa recunosc intr-un final ca decat sa vad aragazul asa murdar si sa trebuiasca sa il sterg, mai bine nu mai mananc felul cu pricina!!! Ca sa vezi gandire...
Asa ca sus fruntea, ca al meu aragaz este alb si murdaria se vede pe el din usa. Si trec pe langa el si ma tot gandesc: maine il sterg...dar lasa sa mai faca Sorin o vituta, macar sa stiu de-o treaba...
Iulika, frumoasa freza, mami! Super priceputa Cristina.
Deci sa recapitulez: Tania e cu vasele, Cristina coafeza... cine era bucatarul, ca nu mai retin? Parca tot Tania, nu? Ce mai face Bruce?
Meli, pai ce-ai facut, m-ai lasat cu ochii in soare? Sau mi-au scapat mie pozele de la tine cu noua freza?
Cristina, felicitari pentru tort! O sa fie o minunatie, iei maul invitatilor maine! Si sa le zici neaparat ca te-ai consultat cu Raluca, Selenica si Liliana, ca te-au sustinut acolo, macar moral.
Raluca, merci de cafeluta, ca de obicei, ma delectez cu cafelutele tale dimineata, cand ma relaxez cu forumul.
Adi, ma bucur sa te citesc, ca intotdeauna. Mi-a placut site-ul fetei cu alaptarea. Si mi-am salvat si linkurile cu retetele pentru diversificare, pentru mai incolo.
Mama si pisa, multumesc pentru sugestia numelui. Le-am dat trei alternative, dupa un consult cu sotul: Rose, Lisa sau Sophie. Sper sa le placa prietenilor mei chinezi.
Si am mai vazut-o si pe Sabina, pe care o invidiez ca se duce la servici la noua si dimineata. N-au micutii ceva openings si pentru moi, ca la noi se incepe de la 8 serviciul, fir-ar!!! Nici nu imi vine sa ma gandesc ca o sa ma reintorc si eu pe baricade, cat de curand. Eu sper ca mai tarzior, totusi.
Aida, mami, dar voi n-aveati somn azi noapte? Pana la 4 am vazut ca ai bobinat! Ai luat-o si pe Raluca la capitolul insomnii. Eu zic sa te odihnesti totusi un picut mai mult, mai ales ca ai zis ca nici pe zi nu dormi, ma mir cum rezisti.
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)