Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Draga mea Raluk, trebuie neaparat sa ajungi la doctor si sa rezolvi cu epiziotomia. Sper sa o faci cat mai repede fiindca nazdravanul tau are nevoie de o mamica fericita. Si tu meriti sa fii sanatoasa si bucuroasa.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Luto si Manga, ce frumos ca v-ati intalnit! Imi si imaginez ce veselie a fost. Iar cei doi cavaleri sunt numai buni de sorbit intr-o lingura de apa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Uca e mortala Carina in filmulet!

Merci
Bagam maine o plimbare in parc? Noi iesim si azi, mai pe seara, nu mai pot in casa..

Frumoase mamicile englezoaice, cum isi etalau ele puiutii dulci foarte tare intalnirea, sa mai faceti!

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Biaz, ma bucur sa te citesc.
M-ai distrat cu studentii si orarul, ca se intreaba cum de le dai pauzele asa cum o faci...

Ma bag imediat sa ma delectez si eu cu povestile tale.

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Mada, ca uitasem: nici eu nu am putut vedea filmuletul cu Irinel, imi bazaia ca si Aidei.
In schimb am vazut porcul acela cat casa si numai la el mi-a fost gandul azi toata ziua... la el si la sorici! Si de necaz am facut si eu jumari... Maine le gust sa vad cum au iesit, cu ceapa.

Santorini, am uitat sa iti zic ieri ca mi se pare din poze ca ai slabit tare.
Andrei ce mai face, cum se mai prezinta azi?

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Bagam maine o plimbare in parc? Noi iesim si azi, mai pe seara, nu mai pot in casa..

Pai daca maine nu mai e gheata pe jos, clar ca mergem! Asa m-am saturat sa ma plimb jumate de ora in jurul blocului (si astazi tot asa am iesit). Vorbim maine

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Sabina, si eu am fost in situatii similare cu alaptatul. La primul nazdravan am fost batuta la cap in mod constant de mame sa dau formula ca nu se satura baiatul dar am avut sansa unei prietene bune si a sotului care m-au incurajat/invatat cum sa fac.
Chiar si acum la cel de-al doilea era mama acasa l-a mine iar el avea o criza de colici cu plans, supt o gurita iar plans iar urlat la san iar concluzia ei a fost: "Cred ca nu-i place laptele tau." Numai ca de data asta am mai mare incredere in mine (a se citi in mele ).

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Biaz, ma bucur sa te citesc.
M-ai distrat cu studentii si orarul, ca se intreaba cum de le dai pauzele asa cum o faci...

Ma bag imediat sa ma delectez si eu cu povestile tale.

SARBATORI FERICITE!_

Hehe, daca m-ar vedea cum alerg ca nebuna pana acasa si de cum intru pe usa scot la vedere si mufez. Si pe urma iar sprint pana in sala de curs. Ca-n filmele de comedie, numai ca eu sunt si Stan si Bran laolalta.
Si pe mine m-au amuzat taribil povestile tale cu curcanul si cu friptura de vita. Acum daca tot suntem la confesiuni despre aragaz, si eu evit mancarurile despre care stiu ca lasa murdarie. Asta e spiritul de autoconservare in actiune.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Am reusit!Foarte frumosi si grasunei bb-ii si 2 mame ce fac reclama la Colgate!
Ce bine ca va intalniti!
Italia, adunaaaarea!!!!!!!!!!!!

Nela, m-ai impresionat cu meniul tau Sa aveti pofta....ca eu am

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

In asteptarea lui

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Selen, nu lasa fetele sa rada de bunatate de checulet. La urma urmelor, tu esti o bucatareasa excelenta. Cana e de vina ca era prea mica. La a doua tura cand am incercat eu am mutat totul intr-un castronel mic si a iesit un fel de tortulet.
Pupam Ebrusca dolofanica.

_

Mergi la inceput