Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
biaz29 spune:
Aida, am citit si eu povestea nasterii lui Erik. I-am vazut si pozicile. E tare scumpel. Ma gandeam la ceea ce ziceai tu acolo ca nu vrei un alt copil in locul Emei. Eu cred ca Dumnezeu nu ti l-a dat in locul ei ci ti l-a dat ca sa te mangaie. Te admir pentru felul minunat in care ne demonstrezi ce inseamna puterea de a merge mai departe in fiecare zi.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
Si pentru ca Santorini a primit laude (), nu ma pot abtine sa nu
, ca eu in loc sa slabesc, ma rotunjesc
:
NelaM-off topic: am pus si eu in functiune Ergo carrierul, asta dupa ce am cumparat si accesoriul pentru bebici de pana in 7 kg. Am facut criza pana am reusit sa il inchei, dar am iesit victorioasa!!Bebe sta linistit in el, si eu ma bucur ca am mainile libere. Dar tot ma doare spatele dupa o plimbare de vreo ora (sunt eu mai firava oare???)
Gianina, fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)
In asteptarea lui
Asa s-a nascut Loris
biaz29 spune:
Monica, ce zici, ne intrecem in dezordine si murdarie? Eu cred ca te iau cu brio la capitolul asta. Si dupa cm se vede, in loc sa remediez situatia, forumesc la greu. Halal! Rau fac, dar tare bine ma simt!
_
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Si pentru ca Santorini a primit laude ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gianina, ![]() ![]() In asteptarea lui ![]() ![]() ![]() Asa s-a nascut Loris |
Si eu sunt in aceeasi situatie. Cand au desenat
![](snoepkont.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
_
santorini spune:
citat din mesajul lui kemsy Si pentru ca Santorini a primit laude ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cand, cine si de ce m-a laudat
![](alcool.gif)
![](plang.gif)
![](mamica.gif)
![](baietel.gif)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
bia, ce te face sa crezi ca eu as face ceva in sensul asta
Aragazul tot murdar e, praful cat casa, covorul jegos, geamurile vai de ele, perdelele pline de praf, bucataria vraiste plus o dezordine in toata casa de nu mai stiu ce, pe unde gasesc... asa ca imi bag picioarele si consider ca nu vad. DE venit oricum nu vine nimeni pe la mine.Daca as sti ca imi calca si mie cineva pragul m-as apuca dar asa... Si vorba mamei si daca spal covoru si intra llumea cu mizerie ce rezolv??
Monica de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
NelaM spune:
Kemsy, in primul rand sa iti zic ca azi m-am gandit la tine, nu stiu de ce si cum - si prin ce asociere! Nu imi venea sa cred cand am vazut ca postezi, chiar azi!
Asa, cu durerea de spate nu stiu ce sa zic, il prinzi bine acolo, la cureaua aceea de sustinere? Eu nu mi-am luat inca ergocarier, pentru ca aici si unicul lor distribuitor tocmai si-a inchis pravalia iar eu 60$ nu platesc pe transport. Din principiu! Ramane de vazut daca il gaseste sotul cand merge in ianuarie in delegatie in State.
Mi-am luat in shcimb de la RedCastle un marsupiu sport, pe acelasi principiu, adica cu banda din aceea jos, de sustinere. Are doar o bretea in loc de doua, pe care o pot plimba de pe o parte pe alta, adica alternez. Copilul sta cumva pe sold. Pe mine nu ma doare spatele, ce sa zic, dar Ana este si mai micuta decat Loris, nu are nici 5 kg. Insa mergem destul de mult, stii ca am zis, vreo 6 ore. De cele mai multe ori sotul o poarta in plimbari, dar si eu, din cand in cand, facem cu schimbul.
Sa stii ca maine sunt hotarata sa pun cireasa pe tort cu acel chec la microunde! Am luat colorant rosu, crema o sa fie alba, o sa incerc un fel de tortulet. V-am zis ca am ganduri mari...
Ce mai face Loris? Pozici mai noi mai ai, sa il vad si eu cum a mai crescut. Ma bucur ca ai mai intrat.
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
[ Si nici motive nu prea are ca mai am 8 kg de dat jos (din cele 18 pe care le-am luat)![]() |
Hai ma, ca mie mi-ai parut slabuta in pozele acelea in care ii faceati baie lui Andreiut.
![](fulg.gif)
SARBATORI FERICITE!_
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
Nela, mamica de
![](copilas.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
madalina84 spune:
Hai voi ca voi ca nu ati slabit dupa nastere dar de mine ce sa mai zic?ca am ajuns la kg dinainte de nastere si apoi am inceput sa ma ingras ,nu stiu daca de la mancare sau de la dulciuri,voi aveti o scz ca alaptat dar eu???
In fine sunt happy ca ma duc la,sa iau cadouri de craciun
Va vb pe seara
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit
NelaM spune:
citat din mesajul lui biaz29 Si eu sunt in aceeasi situatie. Cand au desenat ![]() ![]() ![]() ![]() _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Gata, ma pun sa citesc povestile, ca asa nu mai termin si e deja trecut de zece seara la mine. Imediat se trezeste Ana cu chef de socializat si imi arata ea mie socializare!
O zi placuta va doresc.
![](floare.gif)
![](fulg.gif)
SARBATORI FERICITE!_
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
Nela, mamica de
![](copilas.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)