Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*
Raspunsuri - Pagina 20
santorini spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Hai ma, ca mie mi-ai parut slabuta in pozele acelea in care ii faceati baie lui Andreiut. |
dar cred ca nu se vedea burta, ca in rest nu m-ar deranja kg(si asta e si motivul pt care nu imi mai intra nici un blug)
de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
crissa81 spune:
buna.fetita mea dupa ce maninca nu ragaie dupa fiecare masa.ii asa de important sa ragaie?cateodata o tin si 15 20 min. si nu vrea si plinge dar dupa ce o pun jos ii iese lapticu pe gurita si chiar si pe nas.ea atunci se sperie si plinge.voi reusiti tot timpu sa i faceti sa ragaie?va doresc Sarbatori Fericite tuturor mamicilor si bebelasilor.
crissa81 spune:
de cand ne am mutat la clubul scutecelor eu nu am postat,dar nu am incetat sa va citesc
Dana15 spune:
Doamne, Bia! citesc povestea lui Darie si imi curg lacrimile pe obraji suvoi..nu exagerez cu nimic! asa sunt eu, plangacioasa am impresia ca eu sunt acolo, ca cineva a scris povestea nasterii anei in locul meu..
(lucrurile nu s-au petrecut identic, dar trairile...)
te imbratisez cu drag!
nu stiu daca ti-am mai spus vreodata, dar imi plac tare mult numele fiilor vostri!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
crissa probabil este important sa ragaie dupa fiecare masa..ca sa scoata aerul din stomacel si sa nu mai regurgiteze; nici eu nu reuseam sa o fac pe ana sa ragie cand era mai micuta..mai ales noaptea cand o alaptam cu ochii carpiti de somn si ea adormea cu sanul in gura;
am observat o chestie la fetita mea..inainte cand scotea laptic pe nas si gurita valuri valuri eu ma speriam si scoteam un "Hi!!" de om super panicat..imediat plangea si ea! acum, cand am invatat sa accept chestia aceasta ca pe ceva normal (chiar este!) si spun zambitoare "no, bun!nu-i bai! de lapticul acesta nu aveam nevoie" , nici Ana nu se mai sperie si chiar zambeste cu toate gingiutele
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Uka, ti-am votat si eu Craciunita! Sa stii ca astia de la Pampers ma enerveaza rau de tot. O am si eu pe Emma in concurs, si stii ca primii 5 din fiecare saptamana castiga niste prostioare si o diploma. Mai, si s-a straduit sotul meu sa o bage in primii 5, s-a rugat de toate cunostintele, colegii de la serviciu, s-a stresat la maxim. Duminica seara eram pe locul 5 si credeam ca am castigat, dar am primit mail de la Pampers ca nu stiu ce erori au fost, cu decalaje de ora ca au server in USA si isi cer scuze, dar nu am castigat! Asa ca pe mine ma enerveaza conscursul asta! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL |
Moooa, ce nasoli de oameni!!
Eeee.. Si astia ca peste tot, la banci, la diverse firme.. E o specie anume, niste cretini , io una
mi- s satula !!!!
Las ca e prima la noi pe forum! Chiar fara diploma
Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!
Sarbatori fericite!!!
selen80 spune:
cine te-a enervat Uka la banci? vrei sa-ti recomand eu alta??
Bia asa e, cana era prea mica de fapt eu sunt o priceputa, cui i-a mai crescut asa tare checu, ha??
n-am apucat sa citesc povestile...azi am avut zi maraita....plange cu ochii carpiti de somn si nu adoarme
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Si eu sunt in aceeasi situatie. Cand au desenat m-au folosit pe mine de model. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Ba pardon !! Muza eu am fost, nu aveti nicio sansa
Imi repet intr-una ca bine ca am laptic pt bebe, de slabit ma ocup ( sau nuu?) mai incolo! Suntem mamici frumoase si fericite, asta e tot ce conteaza.
Sarbatori fericite!!!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 cine te-a enervat Uka la banci? vrei sa-ti recomand eu alta?? Bia asa e, cana era prea mica de fapt eu sunt o priceputa, cui i-a mai crescut asa tare checu, ha?? n-am apucat sa citesc povestile...azi am avut zi maraita....plange cu ochii carpiti de somn si nu adoarme VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
Pai nu stiu la ce banca esti tu, dar astia de la BCR sunt...........
Din august am depus dosarul pt prima casa ( am mers cu burtoiu ca trebua sa ma vada domne la fata) si ne tot cer acte ( e acolo una isteata rau )..E aprobat dar ne cer al treilea rand de declaratii la notar (care de maine nu mai lucreaza)..in fine....am neste nervi pe treaba asta, nici nu-l sun pe al meu sa-i spun ca sigur merge si-o ia pe aia la pumni.
c'est la vie ..
Sarbatori fericite!!!