Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
daniela19_10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greiere Selen ![]() Cu cacutza noi ne-am reglat pe la trei luni cu unul pe zi, apoi a avut omisiuni, adica a uitat sa faca cacutza cate o zi intreaga si asta in timp ce ii administram supozitor paracetamol pentru mucisori (dupa capul pediatrei). Nu l-a tinut mult, s-a reglat singur si face iar de vreo trei ori pe zi dar mai mult sparcuri, si miroase de ma trazneste! La Ale am avut probleme in primele saptamani de viata, nu facea vreo doua-trei zile si nu mergea cu supozitor, i-am administrat atunci niste granule homeopate, ca datorita lor, ca de la sine... nu stiu, dar si-a revenit. Daniela, ideea e ca daca o alaptezi la san cred ca trebuie vazut daca a luat bine in greutate, adica daca mananca bine. ![]() colectiadepalarii Elena mami de www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006) si de Victor Cristian (21.08.2009) |
mai a luat bine inn greutate..la 2 luni avea aproape 6 kg
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Mda... cine poate tine pasul cu voi, dau o bere
Elle - La Multi Ani si tot ce-ti doresti! (scuze de interziere )
Selen - am vazut checul tau si de ieri tot rad amintindu-mi . E senzational!
Sarumana de aprecieri . Da, camera e smecheruta, pacat ca am imbatranit eu si nu am rabdare sa invat sa fac poze adevarate cu ea
.. la compozitie ma mai descurc, dar calitatea e la oi...
Madalina - sarumana, dar nu a terminat bietul copil de urlat nici azi
. Cred ca e in faza aia in care nu poate avea scaun si tto plange saracutul. Cand are, e tot ca de obicei, deci nu e constipat. Strang din dinti si astept sa treaca.
V-am vazut... tare frumosi mai sunteti si tu si puiul
Nela - ce vis , nu cumva era pestisorul de aur care indeplineste si dorinte?!?1
Ai dreptate cu sarmalele cu varza dulce... la mine acasa doar asa se fac si ies o minunatie
Iulika
Bruce vrea sa zica mama?!?!?
super treaba!
.
Sa stii ca nici o zi nu e ca alta, asta te si tine in priza de fapt
na ca am ajuns si eu la cap 33, revin daca cumva n-oti fi iar cu 3 capitole in fata mea si voi avea doar raspunsuri expirate monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun
poze de azi de ieri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
NelaM, ma bucur ca am scris azi
Tin bine carrierul, dar am eu probleme mai vechi cu coloana si poate de asta ma doare spatele.
Poze cu Loris aici:
http://picasaweb.google.com/gianina80ro/Luna2#
Azi a fost foarte marait si partzait, e clar, nu mai mananc nici gogonele murate prea curand
Bia, foarte frumos ai povestit, si ai avut si un mod de prezentare ca in cartile de povesti (caracterele folosite, titlul la "capitole"). Si iar imi vine sa minunatul personal din sistemul nostru sanitar. Asa le mai place sa umileasca.....
Gianina, fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)
In asteptarea lui
Asa s-a nascut Loris
crocodana spune:
nici eu nu pot tine pasul cu voi..poate acum in vacanta ca e si tati acasa cu noi...URA!!!
nu stiu daca se pune dar macar azi am absentat motivat ....am fost la party la tati la munca...nu multi copii, cam 10-12, Ama bineinteles cea mai mica...tati mandru de nu se poate...am admirat bradul, copii.....iar cand am ajuns acasa a adormit 2 ore jumate si mami fericita langa ea ca asa somn de dupamiaza nu a mai tras mami de cand era Ama in burtica..
ziua intre mese prinde 30 de min o ora...asa ca noi am hotarat sa ne facem de drum la petreceri...invitati sau nu...
pupam dovlecimea cu multa drag!,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
biaz29 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Ba pardon !! Muza eu am fost, nu aveti nicio sansa ![]() Imi repet intr-una ca bine ca am laptic pt bebe, de slabit ma ocup ( sau nuu?) mai incolo! Suntem mamici frumoase si fericite, asta e tot ce conteaza. Uka, cea mai fericita mamica de ![]() Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !! Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stii ce zic eu? Sa ne masuram burtile ca Gogoasa si Limonada in "Aventurile lui Habarnam". Stii cartea?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Dana, Kemsy, multumesc.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
Croco, sa-ti fie de bine petrecerea!!
Si noi am iesit la restaurant duminica, cu bibi, si, mai tinut in brate, mai leganat...am reusit sa mancam si sa nu ne ramana in gat
Asa cum ziceam, inca mai are pe cap bibi cruste, si s-au extins si pe fata ...Adica are 2 zone la ureche si pe frunte foarte uscate, si rosii. Folosesc crema, dar nu-i trec.
A mai auzit/intalnit/ vazut/ tratat cineva asa ceva?
Noi stam mult ziua in salon, iar bibi al meu doar cu ochii benoclati in televizor
Ori ma mut in dormitor cu cartierul general, ori desfiintez tv-ul (slabe sanse), ori pun "bariera" vizuala
Gianina, fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)
In asteptarea lui
Asa s-a nascut Loris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
kemsy, al meu are asa bubite pe fata, sunt asa ca o eczema si se inrosesc in special dimineata. Si e pielea aspra ca un smirghel. Eu i-am dat cu galbenele dar nu trece. Maine merg la pediatru
Monica de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Stii ce zic eu? Sa ne masuram burtile ca Gogoasa si Limonada in "Aventurile lui Habarnam". Stii cartea? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Vai ce carte a copilariei
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Biaz
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
(Eu marturisesc ca eram fan "Aventurile lui Cippolino" - sau Cepelica
![](icon_smile.gif)
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
poze de azi de ieri
monique02 spune:
Buna seara
Abia am reusit sa va ajung din urma, eu cu toate ca sunt la ai mei la Tg Mures si nu am nimic de facut decat sa stau cu fetele nu prea reusesc sa intru pe forum. Azi ca activitati am fost sa imi cumpar o geanta si sa imi comand alta, cam atat.
Maria si Luci mi-au placut tare pozele de la intalnirea voastra, am admirat si bradul Luciei in fundal. Si ce potrivit v-ati imbtacat, voi in rosu si albastru si copii in alba + bradul verde, foarte frumos ...
Aida draga, nu ai scapat de insomnii, ai incercat cu ceaiuri, relaxare? Am inteles ca si acupunctura e eficienta.
Nela succes cu checul maine.
Iulika ai un par superb si cu suvite si fara
Macar niste poze poate apuc sa va pun in curand