Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Ralukutz, ce dor imi era de tine. Tot am vrut sa dau PM, dar nu am apucat. Sper ca situatia e mai buna pe zi ce trece. Pup Alexutzu cel adorat!

Si la noi tazneste lapticul si Adam se plange de mama-focului, mai ales ca de 2 zile suntem fara silicon, asa ca nu mai il protejeaza nimic. Nici pe el, dar nici pe mine . Favorizeaza sanul drept, din ceva motiv si nu se linsiteste decat dupa "mantra", are incredere, saracu' de el! Nu stiu ce solutie ar fi. Dar sigur se rezolva cand se intarca ;)

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

[quote]

Vreti sa o vedeti pe pitica mea cum danseaza? E fan Margineanu mai..uff ce gusturi are..

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!

Sarbatori fericite!!!

E CRIMINALA!!!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetele,

Noi am trecut cu bine noaptea. Cam agitati ce e drept si mai mult prin brate dar asta e. A urlat pana s-a invinetit cand l-a intepat. Acum urla cand vreau sa-l schimb saracutul. Sper sa uite repede. Azi cred ca stau numai cu el prin brate asa ca, nu cred ca voi fi tare activa dar sa vedem.

Liliac, da, abia acum am ajuns si noi la vaccin. I-am pus si eu lamaie darn u mi-a zis sa i-o schimb la un anumit interval. Mi-a zis insa sa-I dau preventive o jumatate de lingurita de panadol.
Dana, multumim frumos. Voi cum ati depasit momentul vaccinului?
Happyuka, mi-a placut de tine cu concursul. Cred ca tre sa ai pile ca sa poti primi voturi. Selen, nu e cazul tau nut e supara. Pe fetita ta am reusit sa o votez si eu dar la Cristina ana nu am reusit de ex. O sa incerc si la tine Uka sa vedem daca merge.
Am vazut si suvitele Iulikai. Tu oricum esti o frumoasa dar asa esti si mai si.
Raluk, . Cum ti-ai facut tu timp sa imi raspunzi si mie. Dup ace v-am povestit problema a stat puiul meu 3 ore fara sa mai ceara nimic. Si asta dup ace manacase cate 5 minute de la fiecare san. Am ajuns la concluzia ca ii e lene sat raga dup ace nu mai curge siroaie dar se satura totusi din cele 10 minute. Doamne ajuta sa fie bine. Oricum, m-ai dat gata. Puiul tau are 6,2 kg la 9 sapt. Oauuuu. Al meu are 5,6kg la 9 sapt. Dar eu sunt multumita si asa. Te imbratisez cu drag si abia astept sa fim din nou mai active si cu bebei cuminti. Voi ati facut vaccinul? Cum stati cu starea de spirit?
Clodute, ce copii frumosi ai. Sa iti traiasca sis a va bucurati de ei.
Daniela, eu ii pun jumatate de supozitor de glicerina daca e constipat. Oricum nu mai des de o data pe sapt. Eu ii maid au ceiut cate 10-20 ml pe zi chiar daca e alaptat la san si atat, fara supliment. Mie dr mi-a zis sa-I maid au ceiut pt colici de ex pt ca s-ar putea sa fie laptele prea gras.
Santorini sper sa nu aveti reactii la vaccinul de 4 luni.
Nela nu te-am vazut de dimineata sper ca esti bine.
Mada, Mama si pisa

Va pup pe toate si va urez o zi excelenta.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

adi m-am reintors sa citesc mai cu atentie ce ai scris ca ma tot gandeam la poezie si e ok si suna tare bine , dar ma incearca un gand pentru mai tarziu cand poate nu de fiecare data mama isi va culca copilul si atunci ...
Eu am observat la bunica mea cum ii transmitea linistea lu Erik , il mangaia pe cap , daca o fac eu nu reusesc , poate si din cauza ca mie nu imi place asta
... si zici ca vine soacra? ioi ... si mai e insotita si de cumnata , tin sa recunosc ca am inghitit cu noduri , dar o sa treci tu si peste asta
Cat despre Sabina draga de ea sa stii ca mi-a scris ca ma va ajuta sa alaptez cand a aflat ca am ramas insarcinata si tare rau am facut ca nu am apelat-o sa ma indrume ca uite ca nici de data asta nu am reusit sa alaptez desi am alaptat dublu fata de Emma , dar mi-a fost rusine sa o trag de maneca

te pe tine si pe puisorii tai cuminti ... si poate ne incanti si cu ceva poze

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Aida, pierzi esenta . Mantra aia nu e de manipulare, ci pt a conferi incredere bebelusului, mai ales in situatiile pe care nu stie cum sa le gestioneze. Pana "mai tarziu", copilul primeste incredere si ivata sa faca fata situatiilor de stres, cu ajutorul lui mami. Ca asta e rolul nostru ca parinti. SI ei fac diferente intre noi si altii. Cand altcine il va pune la somn sau ii va da de mancare, va cauta alte modalitati sa se linsiteasca, nu va fi musai nevoie de "poezie". Desi la noi era cea cu "I'll be right back, 1 minute!" Si dupa ce reveneam ziceam " See, I told you I'll be right back". Si cand am mers la concert Andre Rieu si Lisa a ramas cu nasii, le-am lasat poezia cu "it's ok, mommy will be right back". Si a fost ok sa ii faca ei baie, sa o puna ei la somn, desi a cerut sa doarma cu ochelarii MEI de soare in mana Asta a fost modalitatea in care ea a facut fata situatiei. Dar se "construise" pe o baza de incredere deja.

Nu e nici o problema, copiii nostri merita sa ii putem calma usor in orice situatie.

P.S. Ce rau imi pare ca nu ai contactat-o pe Sabina :( Nu stiamc a o stii, ca poate te-as fi impins de la spate .

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Happyuka am reusit sa votez. Noroc cu Selen ca ti-a pus o pila. Selen, sa nu dai cu rosii ca nu am voie sa mananc din astea. Arunca poate cu ceva covrigi.

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela19_10 spune:

Neatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

uka inseamna ca stam aproape una de alta ... cu Emma ieseam zilnic in parcul ala din Tomis II anul trecut cat am stat prin Constanta ... si am tot stat

cabinetul lu Munteanca este in spate la blocul din fata magazinului Tomis ... deci pe straduta care e paralela cu St cel Mare , se intra printr-o curticica ... stiu ca si pe sora mea tot la ea a dus-o ...

clodute felicitari draga pt asa copii frumosi si ma bucur tare ca Patrik o pupa si o iubeste pe Karo ... vaaaaai si cum era la inceput.

... trimit

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

CUZA VODA se numeste

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Neata fetele,

Daniela, eu ii pun jumatate de supozitor de glicerina daca e constipat. Oricum nu mai des de o data pe sapt. Eu ii maid au ceiut cate 10-20 ml pe zi chiar daca e alaptat la san si atat, fara supliment. Mie dr mi-a zis sa-I maid au ceiut pt colici de ex pt ca s-ar putea sa fie laptele prea gras.

mulumesc.pai am inceput si eu sa-i dau ceai.eu i-am mai dat cate un varf de supozitor dar totusi vreau sa faca nestimulata...sunt ingrijorata pt ca ea inainte facea la fiecare masa..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:

uka inseamna ca stam aproape una de alta ... cu Emma ieseam zilnic in parcul ala din Tomis II anul trecut cat am stat prin Constanta ... si am tot stat

cabinetul lu Munteanca este in spate la blocul din fata magazinului Tomis ... deci pe straduta care e paralela cu St cel Mare , se intra printr-o curticica ... stiu ca si pe sora mea tot la ea a dus-o ...

clodute felicitari draga pt asa copii frumosi si ma bucur tare ca Patrik o pupa si o iubeste pe Karo ... vaaaaai si cum era la inceput.

... trimit

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi

CUZA VODA se numeste

POZE URSULICA
nunta

deci cabinetul dr munteanu e pe cuza voda?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela19_10

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Neata fetele,

mulumesc.pai am inceput si eu sa-i dau ceai.eu i-am mai dat cate un varf de supozitor dar totusi vreau sa faca nestimulata...sunt ingrijorata pt ca ea inainte facea la fiecare masa..

Eu stiu ca dupa 2 luni copilul poate face si o data la 2 zile. Al meu de doua sapt face cel mult de doua ori pe zi dar are si zile in care nu face deloc. Oricum, eu am inteles ca e constipat daca nu face 3 zile la rand. Cica asta ar fi definitia mai ales daca e alaptat exclusiv la san. Eu zic sa nu te ingrijorezi decat daca vezi ca se chinuie copilul sa faca si nu poate. Sanatate multa va doresc.

POZE BOTEZ

Mergi la inceput