Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*
Raspunsuri - Pagina 13
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine.
Eu ieri am avut o zi crunta. De dimineata ma pregateam sa plec cu catel cu purcel la mama ca venea tanti sa faca curatenie. CAnd eram gata de plecare a sunat sa spun ca ea nu mai vine. M-a apucat plansul instantaneu si bine inteles ca am dat-o in depresie ca ce-i la mine in casa de Craciun, can-am timp si stare sa fac Bineinteles ca DRagoselu' a zis ca nu sunt destul de suparata si mi-a facut si el show cu tipete si urlete. Moment in care l-am lasat in carut, am bagat un iar el s-a potolit singur si a facut
Evident ca minunea a durat o ora dar macar s-a trezit bine dispus. In ora aia eu tocmai ce apucasem sa scot in mijlocul case tot ce era intr-un dulap (si nu erau putine). In fine.. intr-n final a venit mama la mine si mi-a facut de papa. M-a certat pentru halul in care arata aragazul de parca au trecu turcii. Nu va spun si p'ala de cand nu l-am mai spalat Din pacate nu i s-a facut mila de mine . Eu ieri vroiam sa ma spal pe cap si sa ma duc sa ma tund. Oricum in stilul asta ajung sa fac paduchi
dar m-am distrat aseara cu discutiile voastre. checul selenicai este TOTAL iar discutia intre cristina, ralu si liliac despre cand e gata bezeaua a fost tare rau
Chiar asa liliac, ma gandeam la tine ca tare mi-ar place sa te cunosc. LA cat esti tu de haioasa si cu accentul tau moldovenesc cred ca m-as indragosti pe loc EU am doi prieteni din Galati care imi sunt tare dragi si care sunt amandoi tare tare haiosi Cred ca e ceva in zona aia.
adi, multumim din suflet pentru postarile tale, ai un dar de a ne linisti, nu stiu cum sa-ti spun. Imi pare rau si mie cu alaptatul, eu n-am avut puterea sa trec peste toate ca sa alaptez exclusiv desi eu am avut sustinere de la mama care m-a incurajat mereu sa il pun la san si de la fetele de la odiseea de anul trecut care 90% alapteaza si acum exclusiv... dar eu sunt slaba... si recunosc poate ca sunt si prea comoda
sabina, si tie iti multumim si pupam dulce dulce frumoasele migdalate
AM vazut si eu pozici cu Mosul Calin care este o frumusete de baiat, este minunat.
Am mai vazut pe Carinutza dragalasa si tatic haios cum vroia el sa o ia cu carutul prin troiene
Atat retin acum...
Aaaa, dar imi place asta la nebunie si mi se potriveste cel mai tare si cred ca la toate (au mai adaugat si alte emoticoane fata de cele de allataieri )
So dedicatie pentru fetele mele
Explicatia e "mananc dulciuri"
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela19_10 fetelor cum fac sa-mi pun si eu un ticker la semnatura |
Intri la profil peronal - editeaza profil - bagi parola - optiuni profil - semnatura. Poti sa scrii ce vrei si sa pui un emoticon cunoscand semnele care trebuie. Sper sa fi inteles ca sunt cu cel mic in brate.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei
monica_dicut spune:
DEci p'asta l-au bagat ca sa ne stimuleze pe noi sa lasam tobleroanele si eugeniile
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Intri la profil peronal - editeaza profil - bagi parola - optiuni profil - semnatura. Poti sa scrii ce vrei si sa pui un emoticon cunoscand semnele care trebuie. Sper sa fi inteles ca sunt cu cel mic in brate. Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE POZE BOTEZ pentru prima data in asteptarea lui in trei |
AAA si daca prin ticker te gandesti la un link la zlbum de poze se foloseste formula data la inceputul capitolului [url=http....]nume ticker[/url]
http.... il pui intre ghilimele.
POZE BOTEZ
monikus spune:
Monica, tare imi pare rau pt supararile tale. Mai las-o-ncolo de curatenie. Se poate trai si fara ea o perioada. Nu mai primi si tu musafiri si gata. Nu merita sa te consumi atat din cauza tantii aleia. O sa vezi ca vor veni si timpuri si bune. sa treaca.
POZE BOTEZ
greiere spune:
Monica dicut, cu emoticonul mi-ai facut pofta de un copanel( din cele pe care le-am gatit azi noapte, caci de asta am stat pe forum pana in creierii noptii, aida, in timp ce o vegheam pe fimea care sforaia, tusea si se trezea plangand ).
selen80 spune:
Monica si mie mi=a frecat mama aragazul cand a venit la noi....ca la noi chiar trecusera turcii ...de fapt, tataroaica...ca tatarul nu se apropie de aragaz, zici ca-i electrificat
Daniela zice bine Monikus, nu te mai astepta sa vezi kk in pampers dupa fiecare masa....Ebru face acum cam o data-de doua ori pe zi, a facut si la 2 zile, si la 3 zile.....eu i-am pus o singura data supozitor, cand nu facuse 3 zile....
Greiere multa sanatate micutzei
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
greiere spune:
[quote]citat din mesajul lui aidaciolac
kamikaze vezi ca Naty unguroaica e petita timid de Erik unguru ortodox ... eeeee , tu ai avantajul distantei ... hehehe , ce sa faci daca sunt asa putine fete trebuie sa ne punem pe facut
Aida ...
Oki, se retine. Ne reorientam. Da mai bine il mai las sa creasca, ca acum ii cam umbla ochii dupa fete!