Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *32*
Raspunsuri - Pagina 19
NelaM spune:
Greiere, ies tare bune sarmalele cu varza dulce. Eu mai puneam si un pic din zeama de la castraveciorii murati, dar atunci cand fierb, sa fie un pic acrisoare. Dar cred ca merg acrite cu mai orice, daca vrei. Mie imi place tare mult mirosul sarmalelor, parca sunt acasa, de sarbatori, simt si eu Craciunul.
Da, aveam grija la ce mancam, sa evit cat de cat alimentele ce zica-se sunt colicioase... Dar asta din obisnuinta, din vremurile de inceput, cand nu stiam eu ce si cum cu Ana... Acum am inceput usor usor sa manac de toate si vad ca Ana e ok.
Cu silueata, sa stii ca eu nu mananc paine aproape deloc (nu mancam nici inainte de sarcina, poate un pic, la toaster). In rest, micul dejun si pranzul sunt foarte consistente, cina iar o sar (ma rog, prestez fructe).
Meli, de abia astept sa te vad cu parul tuns. EU sunt fan par scurt! 

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

monikus spune:
Buna fetele,
Iata ca mai apuc sa postez si eu cate un mesaj din cand in gand ca sa zic asa.
In primul rand vreau sa o pup pe Selen pt ca tare m-a mai facut sa rad cu chec-ul ei.
Acum, sa nu radeti de mine dar voi face o placinta cu cateva raspunsuri care e foarte posibil sa nu mai fie valabile de cand tot recuperez dar asta e.
Deci, vine acum.
Va
tare pe toate si pe toti copilasii.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui
in trei 
andraiulia spune:
Vai, alaptai un pestisor de aur??

Bun si asta.
Chiar...am ajuns si noi la 6300 gr, deci luna aceasta a luat doar 700 gr, dar ea aproape si-a dublat greutatea, ceea ce e super la 3 luni.
Me happy ca aveam emotii, cum inca am si cu temperatura pe care i-o tot iau, dar e buna. Suntem mici si noi.
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
happy_uka spune:
Mmmm..tot vorbiti de dulciuri, mi-ati facut o pofta..
Dar ma delectez doar cu poze (ale mele, ale voastre)..
Nu stiu daca v-am aratat tortul de la ziua Carinei (cel de-al doilea,la bunici
) a fost foooarte bun.
Un pupic dulce sarbatoritilor de astazi!
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita 

Sarbatori fericite!!!

monikus spune:
Ellenuta, la multi ani si multa fericire alaturi de familia ta.
Aida, se pare ca vraja ta a tinut o zi. Am luat-o iar de la capat cu urlatul. Oricum inca nu mi-am pierdut speranta ca vom fi si noi cuminti o data si-o data.
Clodute, ma bucur tare ca sunteti bine si ca ai doi copii cuminti. Tare va mai admir pe voi cele cu doi copii micuti. Nu stiu cum faceti fata ca pe mine ma termina unul singur. 
Nela multumim frumos pt cuvintele frumoase. Ma bucur cand aud de mamici care apuca sa doarma langa puii lor. Sper sa reusiti sa faceti tot ce v-ati propus pt Craciun. Noi cred ca vom umbla creanga pe la mama pe la socri si cam atat pt ca nu am cum sa fac nimic cu asta mic pe capul meu. Poate la anul.
Monica tare m-a amuzat poza cu bradul tau. Sper sa se dezghete pana de Craciun.
Raluca, tare frumoase pozele cu fetita ta iar baietelul in brate la mosul tanar e superb.
Roxxy ai niste copii tare frumosi.
Liliac esti tare draguta. Multumesc din suflet pt aprecierile la adresa noastra. Te pupam cu drag si pe tine si pe puiutii tai care sper sa fie din ce in ce mai cuminti ca sa o bucure pe mami. Imi pare rau ca nu am reusit sa vad poza cu Andra.
Mama si pisa te imbratisez cu drag.
Ellenuta ai niste fetite tare dragalase.
Delia, frumos bradut. Sa stii ca si la mine are zile cand mananca foarte aiurea si plange si zile in care seara cel putin ar vrea sa stea sic ate 2 ore la san.
Angelli tin pumnii sa se cuminteasca puiu si sa nu mai urle atat.
Crocodana noi am luat niste lut de care zici tu de pe site-ul www. Bebelusultau .ro/ detalii.php?cod=SF22.
Iulika multumesc frumos pt complimente.
Manga imi pare tare rau pt problema cu sanii. Sper sa treaca repede.
Claudia ce de-a cadoaie#8230;. Frumos bradutul.
Greiere,mi-a placut tonul tau optimist. Ce as vrea sa nu ma mai stresez si eu atat de tare cu copilasul asta. Eu ma agit si sigur de asta e si el agitate dar nu ma pot abtine.
Dana tare imi place cum povestesti de la gura sobei. Mi se face dor si mie de tara dar slabe sanse sa ajung acolo prea curand.
Nela si sotul vrea sa mearga la filmul ala de acare zici tu.
Daniela19 10 bine ai venit. O sa tea jute fetele care stiu sa umble la panou.
J.D. cand am auzit de -40 de grade mi-a inghetat inima in mine.
Cristina ana super tare Andreiutzul: Prost nu e, cum sa stea el ud!!?!?
Monica, nu te alarma pt ca al meu pe langa ca este plangacios, nu vrea sa doarma neam, nici ziua nici noaptea. Il mai pacalesc totusi mai mult prin brate. Asta desigur daca nu ma pacaleste de fapt el pe mine cu dormitul in brate.
Anamaria am vazut pozute tare frumoase cu voi. Am vazut in sfarsit si poze de la botez tare frumoase.
Aida, tare frumoase pozele cu zapada si de asemenea si pisica portocalie.
Raluk, tare imi e mila de tine. Eu ma plang de al meu ca nu doarme dar la al tau care urla tot timpul nu m-am gandit. Nu m-am gandit ca se poate sa mai rau. Sper din toata inima sa va mai reveniti si voi.
Adinus, parca m-ai mai linistit si pe mine cu mesajul tau pt Raluk. Multumesc pt cuvintele incurajatoare.
Luto, am vazut pozute. Tare dragalasi sunteti cu totii.
Mada, Adela, am vazut si poze cu copilasii vostri. Sunt tare frumusi.
Selen, mi-a placut chec-ul tau. S-a cam lasat ce-I drept dar cred ca tot gustos e. M-ai convins sa incerc si eu cand vine barbatu acasa ca s ail tina putin pe bebe.
Am vazut si copilasii Claudiei in zapada. Super. Eu de-abia astept sa vina diversificarea pt ca tare am impresia ca nu mai e lapte cum era dar la noi mai e mult pana atunci. De-abia astept sa vad cum accepta alte alimente puiul tau. Sa imi povestesti te rog.
Liliac sper sa treaca repede durerile de la vaccine. Cred ca il facem si noi diseara daca apuc sa ajung la dr.
Iulika, tie nu mai stiu ce vroiam sa-ti spun asa ca, iti trimit un
ca sa vezi ca nu te-am uitat.
Gata. Eu apar asa mereu la sfarsit de capitol. Sper sa mai pot intra si la inceput de capitol.
Am vazut ca Mada a facut prezenta. Tare dor imi e si mie de kiki, ramsan, angelapaduraru, lauranico, alex, crissbebe, iuliapapusa, si alte fete candva foarte active. Va pup pe toate.
Va imbratisez cu drag.
Monica, mami fericita de
POZE BOTEZ
in trei 
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucapaun
Ce dragutza esti![]() Eu cred in minuni..dupa ce mi-a spus medicul ca nu pot avea copil decat prin fiv, tot speram in fiecare luna sa raman insarcinata. Si inca mai sper, nu la modul obsesiv si la modul realisto-optimist de Natalia (03.09.09) |
Ai sa vezi ca Doamne-Doamne ne vede pe toti. Si noi am "muncit" vreun an sa o avem pe Andra si am bagat la medicamentatie de nici nu le mai tineam contul...si n-a fost prin fiv dar pe-aproape. Oricum, a fost "asistat". Si tot timpul am spus ca vrem 2 copilasi dar stiind prin ce-am trecut ne era greu sa ne incumetam sa purcedem la drum. Si uite ca s-a intamplat cand nu se punea problema de inca un copil iar acum il avem pe Radulescu. In sfarsit suntem impliniti
Si eu cred in minuni!Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
NelaM spune:
Andrushca, e super ca si-a dublat greutatea. De regula fac asta pe la 3-4 luni, mai aproape de 4. Si si-o tripleaza pana la 1 an parca.
Ma bucur sa aud ca sunteti amandoua bine.
Uite ca vine si Monikus cu placintica... sper sa o mai apuc, ca mi se cam face somnic un pic.
Asa, pana face Cristina cumparaturile si se tunde Mely, cred ca o sa fac totusi un somnic.
Si la noapte ma uit la poze ce frezele Iulikai si Melaniei. Super! 
Ah, am o prietena foarte buna chinezoaica care a nascut o fetita. M-a rugat sa ii dau eu numele englezesc (v-am zis ca aici e moda cu doua nume, chinezesc si englezesc). Ceva sugestii? Sa fie romanesc cat de cat (asa m-am gandit eu, sa fie si o micuta chinezoaica cu nume romanesc pe lumea asta), sa fie usor de pronuntat si cu semnificatie, la ei toate numele semnifica ceva.
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

liliac1 spune:
adela Ce Craciunel aveti voi acolo
Ho ho hoo! 
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happy_uka Mmmm..tot vorbiti de dulciuri, mi-ati facut o pofta.. Dar ma delectez doar cu poze (ale mele, ale voastre).. Nu stiu daca v-am aratat tortul de la ziua Carinei (cel de-al doilea,la bunici Un pupic dulce sarbatoritilor de astazi! Uka, cea mai fericita mamica de Carina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !! Cea mai haioasa craciunita ![]() ![]() Sarbatori fericite!!!![]() ![]() ![]() |
Genial tortul. Daca a mai fost si gustos atunci nu mai zic nik....Am vazut si filmuletul in zapada. Super tare. De fetita nu mai zic, e frumusica foc.
Si bineinteles La multi ani tutror sarbatoritilor.

Monica, mami fericita de
POZE BOTEZ
in trei
Lullaby_2009 spune:
La multi ani Elle!
Tot ce iti doresti sa se indeplineasca!
Sa te bucuri de printesele tale!
La multi ani Coolutz!
La multe lunite!
Razvan de mami Meli
Victor Cristian de mami Elena (Greiere)
Radulescu de mami Liliac
Mattia Gabriel de mami Danangie
Sa fiti sanatosi si sa aduceti multe bucurii parintilor vostri!

de Natalia (03.09.09)