Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *32*
Raspunsuri - Pagina 10
Fragutza spune:
Hahahaha, ce tare-i poza aia cu David uitandu-se la farfurie! Ar fi supt un pic de inghetata!
de Natalia (03.09.09)
aidaciolac spune:
luto asteptam cele 3 poze in premiera
Fetelor va si va multumesc mult ca ati fost langa mine sa ajunga Laci cu bine acasa. A povestit ce a vazut pe drum , masini rasturnate , impotmolite ... cand a intrat in tara vorbeam cu el la telefon si zice la un moment dat :"uite cum merg astia , vor sa moara" , pe drumuri sunt soferi inconstienti. Noi suntem soferi de cursa lunga si in orice conditii meteo si mai ales eu sunt mare vitezomana dar si stiu care sunt limitele ...
Ma gandesc serios acum daca chiar mai merita drumul la Constanta si asta nu din cauza noastra ci a celorlalti din trafic ... si abia asteptam sa intalnesc fetele ...
lutoniana spune:
lasa Aiducule ca mergi cand se dezgheata....sunt sigura ca fetele te asteapta cu cafeluta pregatita
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Hahahaha, ce tare-i poza aia cu David uitandu-se la farfurie! Ar fi supt un pic de inghetata! |
da deci e to-ta-la poza aia si mai ales bulanele alea bune de rontait iooooi si un Piski frumos , mai mai si ce brad tot sa vina mosu' cu cadouri
felicitari inca odata sunteti tari si cu ocazia asta o pup si pe adinus
Fragutza spune:
Bey, se intalnesc fetele astea de peste mari si tari in Anglia, Aida merge toooooocmai de la Timi pana in Cta si noi, cele din Bucuresti nu ne adunam neam. Tre sa facem ceva!
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
da deci e to-ta-la poza aia si mai ales bulanele alea bune de rontait iooooi si un Piski frumos , mai mai si ce brad tot sa vina mosu' cu cadouri felicitari inca odata sunteti tari si cu ocazia asta o pup si pe adinus Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Da, Aida, exact cum ai spus si tu cu drumurile...eu ii apreciez si-i iubesc si mai tare pe acesti oameni ca noi nu avem masina inca si atat Mangulica cat si Adinus au facut fiecare la randul lor cate un efort sa vina cu bebelusi mici la drum. Jos palaria in fata lor.
Ne-om revansa si noi candva....numai sa ne luam masina, ca bagam la vizite de or sa zica...."aoleu iar vin astia de vorbesc mult amandoi"
Fragutza spune:
citat din mesajul lui lutoniana Ralu, da' Natalix baga nanel acum ? Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul |
Yes, de pe la 10.30 doarme. E cu co-autoru' acum in pat, dorm amandoi!
de Natalia (03.09.09)
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui lutoniana lasa Aiducule ca mergi cand se dezgheata....sunt sigura ca fetele te asteapta cu cafeluta pregatita |
pai cica de marti se dezgheata , vreau sa o vad si pe asta ... dar nici asta nu ar fi definitivatoriu ... mama e gripata si sora-mea a racit cu iesitul la/in zapada si aseara a facut si febra ... asta ma sperie si mai mult decat drumurile
(deci emoticonul asta e pt mine )
lutoniana spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Bey, se intalnesc fetele astea de peste mari si tari in Anglia, Aida merge toooooocmai de la Timi pana in Cta si noi, cele din Bucuresti nu ne adunam neam. Tre sa facem ceva! de Natalia (03.09.09) |
aici chiar ai dreptate, mai ales ca sunteti asa multe "la capitala"...sa vedem si noi poze cu bebelaci la intalneli