Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *32*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mai fetelor inainte sa ma retrag si eu victorioasa la culcare va anunt oficial ca azi am petrecut dupa amiaza cu minunea de buzatel drag....si cu mami si tati ai lui, evident.
Aidan este ca in poze o frumusata de baiat care seamana leit cu taticul lui.
Sper sa nu se supere Mangulica pe mine dar trebuie sa povestesc o faza beton.
Aidan dormea linistit in dormitor si noi toti in sufragerie. Urechea mea de detectiv vigilent formata fiind am auzit un miau ...si zic relaxata: "plange baiatul" si sa-i fi vazut voi cum au sarit amandoi in acelasi timp si se ingramadeau pe usa sa mearga la baiat
De fapt mi-a placut ca s-au dus amandoi ca sa fie siguri ca situatiae sub control.
Sunt minunati si ma bucur ca am asteptat atata amar de vreme ca sa ne cunoastem si fizic.
Acum deja visez la zilele de nastere ale copiilor...cu Aidan, Sonia, Davidelu si lucrez cat de curand si la o intalneala cu Isabela chiar daca papusica e ceva mai departe.
Astept si eu pozici ...ca ne-a facut Sergiu....la cele doua gratii si baietasii lor iubiti.

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

am vazut ca s-a reactivat si Raluku pe care o pupam cu drag si ii dorim voie buna in continuare.
Aida ne-a povestit crampeie din viata de caine....de parca unii dintre noi...nu stiau cum e
Cristina este hotarata cu tortul....hmmm....te felicit si numai ca te-ai hotarat sa faci asa ceva....vorba Ralucai e greu si de descifrat....probabil ca daca l-as face ar trebui sa inteleg intai reteta
La Iulika imi da cu virgula ceva....cum naiba a venit fata aia in vizita de doua zile si a facut 5 feluri de bucate...ciolane, peste etc....pai cat mancati fratilor ?
Mai stiu ca trebuie sa o imbratisez cu deosebita simpatie pe Elle care azi e o doamna sarbatorita si cariea ii uram in cor LA MULTI ANI !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vai de poftele si suncile mele ce tort salivez aiurea ... si mai si povestiti de party cu pufuleti si eugenii relelor

monicutzo Laci nu a adus mare lucru nici macar el nu e intreg ca a cazut pe scara si s-a lovit la coaste si are o durere continua acolo ... deci nix hatz-matz si ca o capra cu corn ce este (capricorn) a facut drum cu lopata prin zapada de pe strada (100m) sa poata sa aduca masina la poarta asta dupa ce a condus de la ora 4 dimineata prin nameti

Hai sa va spun cu zapada aia din curte ce am pozat . Poza este facuta din prag si DA balansoarul este ingropat. Dar nu peste tot in curte este zapada atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

wow luto si manga sa va fie de bine intalneala ce frumos , abia astept pozele

Elle scumpo si multa sanatate si o viata plina de bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Luto, ce frumos! Abia astept pozele!

Aida, ce-mi place cand povestesti de Laci! Sunteti tare faini amandoi!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Aiducule fugi mami la culcarica ca se face dimineata imediat
Va pup si numai bine.
Ahhh...am uitat sa o pup cu drag pe Adinus si pe Sonica papusica (bine, hai si pe tati ca tare e dragut )

Mergi la inceput

Ralu...iar te rod insomniile ?

Mergi la inceput

hai ca am si eu 3 poze pe aparatul meu...sa le incarc....sper sa nu-mi sparga capul Mangulica ca "o arat" dar a iesit tare bine in poze si e foarte draguta, serios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ralu...iar te rod insomniile ?

Cam da, fir-ar sa fie!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Puteti observa minunea de buzatel in brate la tati, respectiv la mami si pe fi'miu care ar linge si el putina inghetata daca s-ar putea...pacat ca nu mai e in farfurioara...la naiba....
Enjoy

Maine lipsesc motivat asa ca va imbratisez calduros fete dragi

Mergi la inceput