Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *32*
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:
SI mie imi place MIrcea . T euiti la Shompingul pasiunea mea
Io fac bezeaua si miercuri ma plantez cu ea la tine la usa Ce varsta aceti donsoara? 29?
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Cristina, m-ai persiflat cu reteta aia Eu pot veni miercuri cu linguritele de exemplu
de Natalia (03.09.09)
cristina_ana spune:
Ioooi, Monica, ce 29?????!!!! Fac 34!!!!
Da, ma uit la Shopingul pasiunea mea, imi place rau emisiunea asta, mai vad si eu ce se poarta, desi degeaba, ca de cand am nascut nu mi-am mai cumparat decat o rochita si sufar tare! Dar unde sa le port???!!!!
Ce bine ca faci bezeaua, ca tocmai ce citisem ca se tine 3 ore jumate la cuptor???!!! Eu n-am facut in viata mea bezea!!! Oare cate ore o dura sa faci un tort din asta cap-coada?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
cristina_ana spune:
Raluca, pe tine te primim si numai cu pufuleti si eugenii!!!
POZE
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Cainele vostru a fost total. Dar Laci ce a zis de Liza? |
deci eu v-am povestit ce am vazut eu , ca a auzit ca se apropie cineva si cum a sarit ca sageata in fata la atac nervoasa si latrand cat o tineau coardele ... si cand a ajuns la gard si a inteles la cine s-a repezit se retragea de unde a plecat dar tot intorcea capul.
Laci mi-a povestit ca era foarte nedumerita si in timp ce se retragea maraia si tot intorcea capul sa fie sigura ca e stapanul
Chiar nu intelegem de ce e asa rea pentru ca totusi este un labrador. Dupa ce a fatat a inceput sa devina agresiva si cu timpul din ce in ce mai agresiva. Culmea este ca s-a dat si la noi. Hai ca la mine ca la mine , dar de Laci ii era intotdeauna frica.
Acum cateva saptamani insa Laci facea curat in masina ca nu stiu ce carase si a lasat portbagajul deschis , dar si poarta ... si Liza a iesit din curte si s-a urcat in portbagaj. Problema a aparut cand i-a cerut sa se dea jos si nu a vrut , Laci a insistat ... si pana la urma Liza a atacat.
Cum s-a terminat povestea asta este de tot rasul. Laci i-a cerut sa aduca mingea si imediat a tasnit din masina sa indeplineasca comanda ... este totusi un caine.
Stim ca nu este ok sa ne atace , dar parca nici sa o eutanasiez nu pot.
Culmea ca daca sunt cu Erik afara si intru in casa la wc sau mai stiu eu ce , ea nu se misca de langa carut pana nu ma intorc.
Prima oara a fost foarte greu cand am intrat in casa si pe Erik l-am lasat in carut afara la usa , ca am gonit-o , am insistat si nu a vrut sa plece ca a vazut ca il las singur si cum am iesit din casa a plecat.
Nu pot sa zic ca mai am incredere in ea , desi cu Emma nu aveam nici o grija , atat a iubit-o ca nu i-a facut niciodata nimic intentionat si Emma o caftea cand avea ea chef , o iubea , se juca cu ea doar cand vroia ea ...
Am observat ca muncitorii care lucreaza la casa de langa mine sunt inspaimantati de ea , a avut grija sa ii termine psihic . Si acum 2 zile unul din muncitori a venit sa imi ceara o galeata cu apa pt ca le-a inghetat pompa si nu a vrut sa intre in curte de animala , i-am zis sa intre fara frica ca sunt eu si e ok. Saracu a intrat , dar cand a vazut ca intru in casa dupa apa a realizat ca nu a fost o miscare buna sa intre in curte si a dat sa intre si el dupa mine in casa . I-am explicat sa astepte ca acum e ok ca eu l-am bagat in curte. Liza secatura a profitat de el si i-a adus mingea sa i-o arunce si el de frica si cu speranta ca se va imprieteni cu animala a acceptat ... dupa 2 ore intindeau nu stiu ce tub prin care se baga firele si iar s-a dat la ei prin gard inclusiv la cel ce ii aruncase mingea de cateva ori
Desi este un labrador ii este frica de apa ... si cu toate astea tot vine sa o bag in 'cada' sa o spal (afara bineinteles) ... si vine asa abatuta si cu coada intre picioare , deduc de aici ca are ceva respect pentru mine
Am promis ca o filmez cum ataca si cum latra ca sa va imaginati cum arata , dar nu pot din cauza ca daca sunt in curte si vine cineva e pasnica ... doar sa pun pe cineva strain sa o filmeze , dar o sa creada ca m-am dilit ...
Sunt multe povesti cu ea dar ...
Sper ca v-am delectat si nu v-am plictisit cu 'portretul unui labrador tzacanit'
cristina_ana spune:
As merge la culcare, ca mi se inchid ochii!
POZE
Iulika29 spune:
Buna seara!!
Sunt in recuperåri..
daciana ai un baietel taaar frumusel cu niste ochi superbi si ma intreb de unde atata pår??..al meu mai are 2 fire pe varful capului
Luto m-ai ghicit..mai så ma apuc de un omulet de zåpada cu prietena mea dar imi inghetase popoul ca erau -9 grade afara si brucu avea un morcov in loc de nas..
Liliac ai sters repede pozele cu taticul ai?? sau le gasesc mai incolo?hmmm..asta nu poate ramane asa..
Påi de mancare a bagat niste dovlecei umpluti, fasole cu carnat,
ne-a bågat si niste clatite din alea faine de care eu nu prea am timp så fac..peste cu måmåligå..ehee uite ca ai aici la idei
Ai fost tare cu pantalonii de trening si pantofii cu toc
madalina så stii ca ma ajuta mult prietena..suntem apropiate si imi permit så o las så bucatareasca sau så dea cu aspiratorul..si daca o så scrieti asa mult normal ca o så ma vedeti mai rar ca nu pot sta mereu cand brucu doarme si ea så se speteasca singurica pe la bucatarie
Manga off imi pare tare rau de mastita..off poate trece repede eu habar nu am ce tb facut in cazul asta..sper cand termin de recuperat så gasesc un post de al tau cum ca a trecut si nu te mai doare deloc
Claudia ce frumos e bradu si ce multe cadouri
nela eu nu mai am bunici..
Atat am reusit så recuperez ..acum fug la nani..pupici
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
cristina_ana spune:
Aida, dupa cum povestesi de ea, se vede de la o posta ca o iubesti rau de tot pe Liza!!! Si daca iubeste asa de mult copiii, inseamna ca e un caine nemaipomenit!!!
POZE
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Cristina, m-ai persiflat cu reteta aia Eu pot veni miercuri cu linguritele de exemplu de Natalia (03.09.09) |
cool
Da, eu sunt free ca Davidelu baga nanel
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul