Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *32*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

E si obosita un pic, azi am plimbat-o ceva prin oras. Am fost la Diana sa luam sling, apoi in Auchan unde ne-au curs balele la amandoua, eu ca l-am vazut pe Botezatu, ea ca nu are dintisori inca, apoi in Titan sa ma intalnesc cu Mos Craciun sa-mi dea cadoul pt Mihai.

Plange Nati, revin

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ne-om revansa si noi candva....numai sa ne luam masina, ca bagam la vizite de or sa zica...."aoleu iar vin astia de vorbesc mult amandoi"

facem imediat galerie sa se intample cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

lasa Aiducule ca mergi cand se dezgheata....sunt sigura ca fetele te asteapta cu cafeluta pregatita

pai cica de marti se dezgheata , vreau sa o vad si pe asta ... dar nici asta nu ar fi definitivatoriu ... mama e gripata si sora-mea a racit cu iesitul la/in zapada si aseara a facut si febra ... asta ma sperie si mai mult decat drumurile
(deci emoticonul asta e pt mine )

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

zi sincer acum, ai facut o cerere la conducatorii forumului pt acel emoticon ? ca vad ca esti total indragostita de el.
Eu recunosc ca uneori imi e lene sa le deschid...mai pun ce stiu pe de rost....

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

hai ca v-am lasat ca mi-e tare somnic ....Ralu baga un pahar cu lapte cald sau un ceai de tei ca sa intri si tu in rand cu oamenii care dorm noaptea.....
Nu stiu Aiducu ce scuza are la ora asta....la mine macar e numai 12.
Sa aveti o noapte minunata !

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

eu pun numai ce stiu pe de rost ca e tare greu sa caut in lista , dar acum e lista deschisa ca am cautat emotz noi ... si jur ca nu am facut comanda , dar cred ca m-au ginit ce om sunt si mi-au facut cadou de craciun ca si asa cica sunt in top

luto cand mai faceti poze , pliiiiiz strecoara-te si tu in ele

Mergi la inceput

Gata, am copilu', am pupat sotu'..

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:

Nu stiu Aiducu ce scuza are la ora asta....la mine macar e numai 12.

hm , la mine chestia asta e boala veche si a inceput sa se agraveze cand ne-am mutat la casa prin 2003 , din cauza ca nu aveam vecini si eu mai tot timpul singura cu Emma , apoi ultimii ani au agravat insomnia si mai mult ... cat Laci e plecat adorm cateodata si la 5 dimineata . Culmea ca ziua nu adorm. Apoi daca Laci e ceva mai mult timp acasa imi ia ceva timp sa ma culc macar pe la 2 desi el doarme mult mai profund ca mine.
Nu am nici o scuza , sunt doar defecta

Mergi la inceput

... nah , am plecat si eu spre pat , dar pe drum mai am de , ma mai bag si pe la si poate vrea si Erik sa pape ... daca ma intind la 4 e ok , pe la 5 poate adorm si eu si cum Laci se trezeste la 6 se pare ca nu o sa apuc sa prea sforai
Somn usor fete dragi

Mergi la inceput

Noapte buna, Aida!

Cred ca ma duc si eu spre pat, sper sa ma ia somnul repejor.

Nela, ai o cafelutza fierbinte!

Va pupa fata!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Neatza!
Eu m-am trezit cu tortul Ellenutei in cap, mi-am facut lista de ingrediente si acum intrebarile:
1. Daca nu gasesc cana gradata cum pot masura ingredientele, exista o alta metoda?
2. De care frisca lichida ai folosit? Adica ce marca? (eu mereu am facut frisca din smantana)
3. De unde ai luat intaritorul de frisca? Adica de la ce raion si ce marca?
4. De unde ai luat hartie din aia de inconjurat tortul??!!!
5. In loc de foi de gelatina am inteles ca se pot pune si pliculete de gelatina. Dar cum fac sa nu se faca cocoloase? Ca eu am mai facut creme cu gelatina si ramaneau bucatele mici de gelatina prin ea si nu stiu unde am gresit.
6. Se gaseste zahar pudra? Sau trebuie sa ii fac eu ceva? Nu merge si cu zahar obisnuit?
Cam astea ar fi intrebarile!
In alta ordine de idei, Ellenuta, La multi ani!!!!!!!!! (sper sa intri azi pe forum, ca dupa amiaza vreau sa ma duc in Cora)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput