*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (257)
Raspunsuri - Pagina 19
corap spune:
hellllou, ce faceti? dormiti? va preg de rev?
mi-e dor de-o vorba. si as vrea sa stiu ce fac copiii vostri si cum cresc (ca io mi-am laudat ciorile)
asa, si poze de la craciun (ma rog, din preajma)
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
maria_alexia spune:
Am furat si eu un min de la puii mei, care picteaza de zor un porcusor (balon invelin in ziare lipite cu faina+apa, pus la uscat inca de ieri si asteptat cu maxima nerabdare momentul picturii
).
Super-interesante povestile copiilor vostri, de-abia astept sa mai apara si altele.
Spuneti voi ca Nichita si Andrei sunt asemanatori. Totusi, Anda e nemultumita de situatie pe cand Corapina pare fericita. Diferenta cred ca o aduce Anais
, Corapina a vazut si cum e sa ai un copil total diferit. Ceea ce ar putea fi o solutie si pentru Anda pana la urma, nu?
.
corap spune:
maria, super ideea cu porcusorul - ma gandisem si eu la ea dar am abandonat-o - hm, tre sa o reiau :)
c & andrei-ardei
07.05.07
catutza spune:
hello!
Alina , sa stapaniti sanatosi noua casa, sa va simtiti in ea ca "acasa" ![]()
Corap , ma gandeam eu ca Andrei este stangaci
Am admirat omul vostru de zapada si mi-a placut mult!
Maria , sa pui poze cu porcusorul ca sa vad si eu cum arata.
eu azi am facut curat iarasi, am facut mancare putina si cam atat.
Stie cineva cand incep reducerile in magazine? Vreau ceva de la okaidi , am vazut ca la ei chiar sunt reduceri.

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
corap spune:
gata!, gata pe anul asta cu serviciul, cica am liber maine "din partea firmei"
asa ca "la multi ani" fetelor, spor la salate & co si sa nevedem in noul an mai harnice la scris... hm, asta o fi ultimul scutec pe-aici, ne mutam la copilasi mari ??? deja???
cata, multumim de aprecieri.
spor la realizat mancare! Reducerile cred ca incep pe la inc lui ianuarie, la unele mag prin malluri au inceput deja (nu stiu daca si la okaidi)
c & andrei-ardei
07.05.07
mandyksch spune:
Simon, cu intarziere
din partea noastra.Iti dorim tot binele din lume, sanatate multa, fericire, bucurii.
Pentru ca probabil nu mai intru maine va urez de pe acum un 2010 cu tot ce va doriti, sa aveti parte numai de bucurii, de sanatate, de impliniri si de multa-multa iubire. LA MULTI ANI! 
Bic spune:
Wow, ce bine va cunoasteti copiii!
Bilantul nostru: anul acesta, in special in lunile petrecute in Romania, Smaranduca mea s-a dezvoltat foarte mult si am vazut-o cum a trecut in fata ochilor mei de la fetita-bebelus la fetita-fetita, care observa lucruri si face conexiuni si deductii logice, care te ia la rost daca ai zbircit-o, care e generoasa, care a invatat, ca si mine, sa rezolve conflictele si altfel decti tzipind si dind din picior, care vine cu solutii la probleme. De fapt, ultimul punct imi place cel mai mult din personalitatea ei si, spre marea mea rusine, cred ca a invatat la gradi si nu de la mine. Imi vine sa o maninc atunci cind daca nu obtine ceea ce vrea spune cu accentul ei moldovinesc: "Am o idea. Ce-ar fi....?" iar cind adaug la sfirsit "ce zici?" simt ca ma topesc.
Anda cred ca bine a zis Cora ca agresivitatea lui Andrei este stimulata de prezenta lui Anais. observ si eu diferenta dintre lipsa de reactie si de competitivitate dintre Smaranda, singura la parinti, si prietena ei Chloe, sora cea mica. Chloe o manilupeaza pe asta si o boss around fix cum o face sora-sa cea mare cu ea. Eu ma oftic pt. ca fii-mea isi pierde efectiv mintile cind o vede pe Chloe si face tot ce face si ea, basca pune botul la manipularile ei, dar n-am ce-i face, ca doar nu pot eu sa fiu sora mai mare.
Dar ceva, ceva tot prinde fii-mea din discursurile mele. Eu ii tot zic Smarandei ca nu e obligatoriu ca ea sa faca tot ce face si Chloe si ca sa faca ea ce crede de cuviinta. Acum o saptamina plec cu mama lui Chloe la SF, la shopping. Dupa ce afla ce planuiesc, Smaranda imi zice foarte sfatoasa: "Daca Maria se duce la San Francisco, tu poti sa stai acasa. Tu nu trebuie sa faci tot ce face si ea."
Am crezut ca lesin de ris!
Alta faza: ne uitam la "Singing in the Rain." (nu-l recomand, sint inca prea mici pt. glume pe care noi le consideram inocente.)
Un personaj arunca cu tort pe fata altcuiva. Smaranda incepe sa intrebe "Da de ce e rau? De ce arunca cu mincare?"
Eu ii spun ca fetita aceea s-a suparat si a reactionat violent, dar ca nu e frumos.
Smaranda: "Si eu ma supar citeodata, dar nu arunc cu mincare. Ca nu e frumos. Eu imi iubesc parintii."
Te doare nervii.
miha80Super tare Maya!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
mihaela_80 spune:
Hello!
La multi ani, Simon si Buluci!
La multi ani, Stefan si Stefania!
Vreau si eu sa raspund la tema cu bilantul plus inca vreo doua chestii, promit ca fac asta maine, astazi nu stiu ce sa fac mai intai.
Pana maine, vreau sa va urez La multi ani, un an nou frumos si fericit!
Pupici tuturor si distractie placuta!
anda77 spune:
ce mi-au placut, corap, pozele de Craciun...omul de zapada-figurina Maica Domnului-asa o vad eu- este chiar deosebit! copii veseli, zapada, padure, jucarii - perfect! Ai facut treaba foarte buna pana acum cu slabitul! tine-o tot asa!
haideti cu bilanturile bine-rau pe vechiul an.
cand sa duc si io copilul la ski la bran, imi comunica ai mei acum ca cica nu e zapada acolo! ca niciodata iarna!
proadelina spune:
La multi ani cu sanatate, fericire pe vecie, casa plina cu bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, tot ce vreti v-aduca anul ... 2010!
Multi ani fericiti pentru toti aniversatii, carora nu am apucat sa le facem urari personale!
La multi ani intarziati de Sf. Stefan, pentru Stefaniile si Stefanii colectiei.
Noi suntem bine, ne pregatim de intampinarea noului an.
Adelina si
Albert