*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (257)
Raspunsuri - Pagina 20
Ina869 spune:

La multi ani colectiei dragi si din partea noastra, sa aveti un An Nou bun, fericit, cu sanatate si impliniri.
sa ne revedem cu bine in 2010!!! 
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
catutza spune:
La multi ani!
Un An Nou plin de bucurii, realizari si impliniri 

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Bic spune:
Va urez si eu un An Nou fabulos cu multe bucurii si de la copii, si de la barbati, si de la cariera. Si, mai ales, sa fim cu totii sanatosi!
corap Am avut un soc uitindu-ma la pozele voastre dupa atita timp de pauza. Nu-mi vine sa cred cit de mari sint copiii! Sa-ti traisca. Ati fost intodeauna o familie foarte implinita. Sa fiti asa tot timpul.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
meems spune:
Corap, ma adaug si eu ca un ecou la cele spuse de Anda si Bic, intru totul de-acord cu parerile lor.
Sper sa petreceti cu bine, sa aveti un Revelion frumos cu multa voie buna, si sa ne regasim cu bine in Noul An! O imbratisare calda pentru fiecare din voi, deja "colectia" e parte din familia mea mare 
La Multi Ani 2010!! Sa ne dea Dumnezeu un an mai bun decat cel care a trecut.
Morgano spune:
Va doresc din suflet un AN NOU FERICIT cu liniste, dragoste, intelegere si impliniri pe toate planurile.
Sa ma scuzati ca nu raspund, am citit tot, am dorit tuturor copiilor viata lunga si mult noroc, dar la noi problemele s-au acutizat din nou si ne indreptam incotro va spuneam acum vo doo luni.
Si totusi a fost frumos si emotionant acest prag dintre ani, eu si fetele si catelul nostru venit de ieri in familie. Asta va fi noul an, noi 3 si catelul, fara mr. care a fost ca nu mai este in vietile noastre, a plecat iar de acasa la pranz. Spre de unde a venit si mai bine nu venea veci decat pt inseminare :))
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
mara95 spune:
La multi ani!Sa aveti un an mai bun decat cel care a trecut, sanatate multa si copii ascultatori!
dordia2000 spune:
La multi ani si din partea noastra, sa fie noul an plin de sanatate si bucurii pentru copii si parinti si sa fim fericiti si impliniti!
Buna....Cred ca ma mai tineti minte, nu???? Am mai intrat sa vad ce faceti insa nu am apucat sa citesc mare lucru din urma asa ca va poop pe toate.
Noi suntem sanatosi (copii ca eu sunt varza...cu amigdalele cu tone de puroi si sunt pe injectii cu gentamicina si augmentin si inca o tona de antiseptice + antitermice...etc dar imi revin eu ca sunt fata maaare) voiosi si nazdravani, Tudor este terorist sef, este dracusor pe langa ingerasul de Stefan...dar...sunt frumosi si dulci amandoi.
Sper ca si voi sunteti ok si va poop dulce. Merg sa descarc niste poze sa ne vedeti si pe noi cum mai aratam....
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
roxisialexia spune:
LA MULTI ANI!!!
Va doresc tututror un an bun, sa fiti sanatosi, fericiti si in armonie cu tot ce va inconjoara.
Va iubesc pe toate si va multumesc ca ati fost mereu aproape de mine cu un gand bun 
Sa fie sanatosi toti copilasii, plini de energie si voie buna