Fulgusori de nov - dec 2009 (185)
Raspunsuri - Pagina 15
Raaluca spune:

Salutare fetelor!
Am si eu o intrebare referitoare la o
colega cu voi.
Stie cineva daca Mussica a nascut?
Ne stim de pe net, avem acelasi ginecolog ![]()
Daca puteti si stiti, plz trimiteti-mi si mie un PM.
Multumesc si numai bine voua si bebelushilor vostri!
Nastere usoara pentru cele care sunt in asteptare!

My_Lady0091 spune:
dankutza...multumim
broscutza..stiu ce scrie pe prospect
...eu doar intrebam cat dati voi fetele la bebe
...si gluconat de calciu nu ii dau ink..doc mi-a zis ca incepand cu o luna jumatate..sa ii dau juma de fiola timp de zece zile si apoi sa repet luna urmatoare![]()
vorbeati de brad...si eu l-am terminat de impodobit ieri...mai erau funditzele![]()

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

Lidia74 spune:
MONIS, LAURAIRINA pupici...
...Bradul e in cutie...parca nici nu imi vine sa ma apropii de el...Sper sa imi bag mintile in cap
si sa il impodobesc.

Katyuscha21 spune:
hei salutare fetele
am aparut si eu pe aici mama de cand nu am mai intrat
noi suntem bine Elisa creste bine are 4.500kg papa bine.eu sunt bine mai am ceva dureri la cezariana si la coloana dar sunt ok in rest toate bune
sambata acum am avut botezul fetitei am sa pun niste poze la semnatura.
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
Katyuscha21 spune:
gata am pus si poze la sematurica unde e albumul lui elisa acolo gasiti poazele va pupacesc si de acum am sa intru ceva mai des ![]()

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
vias spune:
Buna fetelor,
din pacate nu am atat timp ca sa stau si sa scriu pe net, Flavius ma solicita mereu, nu mai stiu ce sa-i mai fac...mereu sta numai si numai cu mine, oricum nu am cu cine sa-l las...ma bate gandul sa-mi angajez bona, sunt extrem de obosita, Cristi munceste foarte mult, iar eu fara nici un fel de ajutor simt ca clachez...
Am dat sfoara in tara ca imi caut bona, sper sa reusesc cat de curand, Doamne Ajuta...si sigur ma apuc de lucru...statul acasa nu-i de mine...
In rest Flavius are 5 kg deja, marti saptamana viitoare mergem sa-i facem vaccinul de 2 luni, sper sa fiwe bine dupa, de iesit ies cu el afara aproape zilnic, l-am luat afara si cand ningea si l-am lasat sa-l ninga pe fata putin sa simta si el zapada
....nu a avut nici o reactie, el cum da de aer curat adoarme 

...macar atunci...
Eu sunt in febra cumparaturilor
...da...da...aste eset o dorinta 
...am bani sa-mi cumpar haine si de incaltat, dar acum nu am timp..ca nu am cu cine sa-mi las copilul 

]
Azi am mers sa-mi cumpar pantaloni...am gasit Slava Domului...sa vad acum cand gasesc timp sa merg sa-mi cumpar haina si cizme 

Cam atat cred ca despre noi....mi-e tare dor sa pot sa intru mai des aici...dar din pacate nu am crezut ca voi fi in 97% din timp singura cu Flavius....am ajuns in asa hal ca azi mi-am chemat prietena la mine sa stea cu Flavius ca sapot sa fac si eu un dus ![]()
De sarbatori nu stiu ce o sa fac...nu am spalat nici un geam, nici o ghiuveta, wc sau cada 

, perdele...astea sunt dorinte....offfffff...
...iar de mancare...nu stiu ce sa zic...nu stiu daca apuc sa fac ceva...daca nu....asta este, o sa mananc doar friptura ...ca nu am timp...
Sper sa apucam sa cumparam bradul...Cristi de o saptamana zice ca merge dupa el, dar ajunge numai la 9 seara acasa...duminica am taiat porcul...asa ca nu am avut deloc timp pentru absolut nimic...
Bine macar ca am apucat sa-i cumpar cadou de Craciun lui Flavius...pentru noi...nu stiu cand...
Flavius va primi paturica aceea de care va povesteam...deasupra e cu jucarii..sper ca macar asa sa il pot convinge sa stea cumintel in pat...sa pot sa merg si eu macar pana la wc si sa-mi tihneasca...![]()
Va pup...sper sa ne " auzim" curand!
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
laviniablaga spune:
FETELOR NUMAI POT NOAPTEA ASTA AM FOST PLANTON...RARES NU A DORMIT DE ASEARA DE LA 21 PANA AZI DIMINEATA LA 6...SUNT FRANTA...A URLAT INCONTINUU...SI EU SI SOTUL AM INNEBUNIT...NU STIU CE DUMNEZEU A AVUT...CRAMPE NU, L-AM SCHIMBAT DE NU STIU CATE ORI...I-AM PUS SUPOZITOR CU GLICERINA GANDINDU-MA CA POAT DIN CAUZA CA NU POATE FACE SCAUN...ETC..M-A INNEBUNIT...I-AM DAT PIEPT DAR LA UN MOMENT DAT NU A MAI VRUT NICI PIEPT SI AM AJUNS SA II FAC SI LAPTE PRAF...ACUM DOARME...DAR EU NU POT INCHIDE NICI UN OCHI
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
laviniablaga spune:
POFTITI LA
...sper sa va cada bine!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga FETELOR NUMAI POT NOAPTEA ASTA AM FOST PLANTON...RARES NU A DORMIT DE ASEARA DE LA 21 PANA AZI DIMINEATA LA 6...SUNT FRANTA...A URLAT INCONTINUU...SI EU SI SOTUL AM INNEBUNIT...NU STIU CE DUMNEZEU A AVUT...CRAMPE NU, L-AM SCHIMBAT DE NU STIU CATE ORI...I-AM PUS SUPOZITOR CU GLICERINA GANDINDU-MA CA POAT DIN CAUZA CA NU POATE FACE SCAUN...ETC..M-A INNEBUNIT...I-AM DAT PIEPT DAR LA UN MOMENT DAT NU A MAI VRUT NICI PIEPT SI AM AJUNS SA II FAC SI LAPTE PRAF...ACUM DOARME...DAR EU NU POT INCHIDE NICI UN OCHI Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga AVEM O LUNITA!!!! Minunea Mea Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT |
lavi nu te speria...si fiica-mea a avut program de show ieri de la 15.30 pana la ora 22.oo...la fel urlete..plansete..si tot tacamul..dar ea il are in fiecare z,asta e mai grav..nu vrea sa doarma si pace..si nu o doare nimic...doar oboseala....si face tare urat

....eu stiu ce inseamna..sa dea DD sa fi fost doar asa pasager...

camy..imi pare rau sa aud ca esti singurica..sigur vei gasi o bona..poate chiar cineva mai apropiat de voi care sa te ajute..

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf