Fulgusori de nov - dec 2009 (185)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

lavi nu te speria...si fiica-mea a avut program de show ieri de la 15.30 pana la ora 22.oo...la fel urlete..plansete..si tot tacamul..dar ea il are in fiecare z,asta e mai grav..nu vrea sa doarma si pace..si nu o doare nimic...doar oboseala....si face tare urat....eu stiu ce inseamna..sa dea DD sa fi fost doar asa pasager...
camy..imi pare rau sa aud ca esti singurica..sigur vei gasi o bona..poate chiar cineva mai apropiat de voi care sa te ajute..

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

Sa speram ca totul va fi bine pentru ca m-a dezarmat...eu care eram bucuroasa ca imi dormise cateva nopti foarte bine...simt ca turbez acum...

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

simonette ce frumos povestesti tu... Am citit cu placere ceea ce ai scris... Mi se pare minunat....
mihaelutza c multumim ca iti imparti experienta cu noi. Sa-ti cresca fetita mare si sanatoasa!
laura chiar asta vroiam sa intreb si eu. Sunt ca niste puncte mici, galbene in varf si putin rosii in jur. Nu?
A, si succes cu pregatirile de botez
monis5 la fel gandesc si eu despre faza cu dormitul in pat cu bebe... mi-e groaza ca-i trag vreun cot in gura sau mai rau...
Articolul explica foarte bine cum dorm bebeii nostri. Eu pateam asa : cand vedeam ca "zambeste" si face tot felul de grimase ma gandeam ca a adormit profund, dar se trezea daca o miscam si o luam de la capat... in articol spune bine ce si cum trebuie facut... monis pentru articol
dana n. multumesc de lamuriri. O sa incerc sa il combin si eu, sa vad ce iese...
My Lady vazut poze cu Becca "cercelata". Mi-a placut f. mult poza cu bascuta... Si fata mea are cercei din maternitate...
mihamora Wow felicitari pentru luarea in greutate. E minunat, ma bucur ca poti sa stai fara griji ..
Krelia imi pare bine ca ai mai dat un semn de viata... Ma bucur ca esti bine. Laptic cat mai mult si sanatate lui Rares!
Simina Vaaaai e mortalaaaa!!!!!! Pacat ca nu curge nimic de acolo...
dankutza pentru ca esti luptatoare!
zodie de foc eu ii dau baby drink... Tu cum pregatesti ceaiul de anason pentru Matei?
floricik ma bucur mult ca ai rezolvat sanul... spor la alaptat...
Opaaa, aud mieunat de zana.... ma duc sa vad ce face.
Revin mamili si odraslili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata

Camy, imi pare rau ca estiatat de obosita. trebuie sa gasiti o cale sa te si odihneasi.... chiar daca asta ar insemna o bona.... nu stiu ce sa spun. In ce priveste curatenia.... pai voi abia ati terminat renovarile... asa ca nu o fi bai mare daca sari spalatul de perdele pt Craciun. Am impresia ca nu curatenia e problema.... ci faptul ca esti invatata ca inainte de sarbatori sa darami casa si sa gatesti... si acum iti e teama ca nu vine si la tine Craciunul. Vine sigur.... bebe mic il aduce. Ma bucur ca Flaviusica a crescut marisor. Esenta tare bebe mic. Relaxeaza-te si nu-ti fa singura probleme suplimentare.... Bine ca sunteti sanatosi....Va pupic... aveti grija de voi

Lavi, se pare ca si la tine a fost o noapte grea. Nu stiu sa-ti spun de ce bebe nu a dormit... al meu stiu ca nu doarme pana nu iese cu scaunul... asa incat si eu am facut putintel planton. Saracul plangea de mi se rupea inima. A adormit de oboseala la un timp cu manutele prinse de tricoul meu si nu mi-a dat drumul nici in somn... dupa vreo ora de cand adormise a iesit si cu scaunul... si facea asa simpatic dupa fiecare scremul : aaaahhha.... de parca scapase de cele mai grele momente. Poate e tot asta... constipatie si la tine. Sper sa-si revina cat de repede

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Kreliutule, te remarcasem dar nu am apucat eu sa scriu.... pup mamica ocupata si bebe activ. Tu stii cel mai bine ce si cum e cu alaptatul la voi... asa ca sigur ai luat o decizie buna... atat timp cat ai perseverat si ai incercat si nu ai cedat la primul impuls.... chiar cred ca ai facut tot ce tine de tine

aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Ionela, si al meu, dupa ce face scaunul e tare vesel si jucaus...asa imi e de drag...mai ales ca rade si incearca sa scoata sunete...parca ar vrea sa spuna ceva...asta este...meserie de mamica...mai trebuie sa pierdem si nopti...cred ca face parte din legea nescrisa a firii!

AVEM O LUNITA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza fetelor
mesaj de la Elenic

Am contractii si sangerez putin... cred ca ma pregatesc sa merg la
spital

nu va era dor de-o galerie?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Tocmai am primit sms de la Elenic. Are contractii, sangereaza putin...se pregatea de plecare la spital.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Elenic, nastere usoara!!!

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

neatza fetelor
mesaj de la Elenic

Am contractii si sangerez putin... cred ca ma pregatesc sa merg la
spital

nu va era dor de-o galerie?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

O da!!!!!!!!! Sa scoatem agitatele!Monis dragutza...acelasi gand cu DanaN...doar ca tu ai fost mai rapida!Pupic si ms de mesaj...eu scot o agitata mica....astept sa vad deznodamantul!

GO ELENIC!

AVEM O LUNITA!!!!

Mergi la inceput

OOOOOOO ce dor imi era!!!!!!!!

Hai ELENIC!!!!

aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput