Fulgusori de nov - dec 2009 (185)
Raspunsuri - Pagina 14
zodie_de_foc spune:
[quote]citat din mesajul lui Rony
Buna,
Sincer nu cred ca iesitul afara ii provoaca starea de voma ! eu am iesit cu bebeul afara la o saptaman si 3 zile ; am iesit in padure 2 ore fara probleme si era destul de frig; insa l-am imbracat bine; parintii mei m-au certat rau de tot si mi-au zis ca sunt nebuna ; insa copilul nu a avut nimic; de atunci l-am scos in fiecare zi ; sanatate multa
Cred ca s-a inteles gresit. Starea de rau nu o are de la aer ci de la zdruncinat, pentru ca am zdruncinat carutul tot carandul prin zapada si cred ca i s-a facut rau ca raul de masina. 
Dara acu si-a mai revenit, desi programul tot i l-am dat peste cap.
laviniablaga spune:
Hop si eu! Azi nu am avut timp decat acum sa intru pe net...ca fecioru` imi ocupa toata ziua!L-am pus pe sotz sa se ocupe de partea legata de curatenie si s-a achitat de sarcini! Rareshu` acum doarme asa ca va scriu si eu!
Kreliutz ce ma bucur ca ai intrat! Pupam tizu ca a lasat`o pe mama sa ne dea vesti!
broscutza

Monis, foarte frumos bradutzu...lasa ca o sa ai vreme sa il si impodobesti!Iulian e super cu caciulita de Mos in cap!
Pup restu` mamicilor!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
crlp spune:
MONIS mai am o rugaminte la tine cand ai timp sa-mi dai PM cu bagajul de spital; cam ce ti-au cerut la Filantropia?
38+
cu ingerasul Matei
poze
dymomo77 spune:
Dragele mele, In sfarsit reusesc si eu sa scriu doua randuri. Dupa botez seara urmatoare am avut musafiri iar ieri baita(scoaterea din mir). Am facut o multime de poze cu niste costumatii superbe pe care abia astept sa le pun.
Am avut si ceva necazuri. Cum Danut era mereu constipat am incercat cu Debridat iar dupa doua zile de tratament am dat in panta cealalta. A avut saracutul cate 5-6 scaune pe zi si partuci cu stropi de am fost nevoiti sa ajungem la smecta asa ca.. la noi nu numai ca nu functioneaza dar face rau.
Pentru nasuc eu folosesc ser fiziologic de la Uriage care e in fiole de plastic. Ii pun 1-2 picaturi in nasuc dupa care scot mucozitatile cu un betisor de yrechi.
Vigantolul si noi il luam direct in gurita(sfatul neonatologei) pt ca fiind o sol uleioasa ramane pe lingurita sau biberon.
Si danut are strabism dar deocamdata nu-mi fac griji. abia dupa 6 luni dc persista ne ingrijoram. Si eu cand sunt ff obosita imi mai fug ochii asa ca...
Dankutza eu una ma crescut cu lapte praf si inainte de a ramane insarcinata aveam 43 de kg la 1.60 iar la nunta in 2000 39kg asa ca nu e regula cu ingrasatul.
Ionelamaria noi luam calciu 10 zile pe luna dar dupa cum stii danut a fost f mic de greutate si cu retard in crestere si deci si cu hipocalcemieAcum a inceput si Danut sa suga cum trebuie dar nu am eu suficient lapte(goleste la fiecare masa ambii sani) si incerc sa cresc productia. Poate merge. daca nu macar vorba fetelor sunt cu inima impacata ca am facut tot cese putea.
Monis superb brad superb si Iulian.
Laurairina si noi ne-am procopsit cu ceva bubite pe fatuca. Soacra mea(fost pediatru) zice ca ar tb sa treaca de la sine. Ce e drept si noi ii atingem prea mult fata...
mami fericit de
Dan Mihail
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Floricik - si eu incep cate un mesaj si-l mai termin peste 5 ore si nu suntem singurele Faza cu uscatorul de par am depasit-o de vreo saptamana, dar nu sunt convinsa ca nu va reveni, asa ca avem pe lista de cumparaturi aeroterma care sa faca putina caldura, dar sa faca zgomot ca uscatorul de par. Cred ca o sa pice vanzatorul din picioare cand va auzi ce cautam .Eu pe acelasi principiu nu i-am dat baby drink ca are sucroza; i-am facut f rar baby calm, dar fara zahar il cam scuipa. In schimb am tot vorbit zilele trecute pe aici ce bine face combinatia de chimen+anason+fenicul pe care o beau mamicile 'alaptatoare'. Cred ca sunt care au dat si copiilor ceai de asta, eu una n-am incercat... il pastrez pentru mine ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun ![]() poze de azi de ieri |
Pai ma gandesc ca daca beau si ceai de chimen, anason, fenicul o sa las dare prin casa de atata lapte.
Si asa ca nu pot sta cu dansele la aer...am dat lapte peste tot in casa...covor, pat, gresie, etc etc
Ii curge lui Ema laptele direct in gura nu tre' sa se chinuie prea mult.Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
floricik spune:
Am reusit si eu sa pun 2 poze cu Ema pe picassa.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Am reusit si eu sa pun 2 poze cu Ema pe picassa. ![]() Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 |
am vazut e o frumoasa...am adaugat-o in gaska fulgilor nostri...uite aici
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
laviniablaga spune:
cu multa placere!
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
laurairina13 spune:
''Vad ca vorbiti de bubite... si la noi pare pielicica pe fatuca mai aspra de cateva zile , ca si cum ar avea bubite mici mici dar fara culoare sau altceva'' Ionela si noi fix la fel avem bubitzele alea..Am facut azi un ceai de musetel si galbenele si o sterg pe fata din cand in cand. Am cautat pe net despre dermatita atopica..sper sa nu aiba de asta, caci numai grozavii nasoale am citit despre ea.
Broscuta, rechinasa mea pe langa petele alea de pe fata, are si la spate pe ceafa o pata rosie , aia e de un rosu si mai inchis..Sper sa se treaca...
Crissa, e bine ca incepeti sa va acomodati unul cu altul! Cat despre rani, o sa vezi ca o sa treaca in cateva zile..Asa e cu ele..daca bb sta non stop la sani
Ar mai fi solutia sa folosesti protectii de alea de silicon pt sfarcuri, dar cica nici alea nu's prea indicate..
Sa te speli pe sani doar cu apa , fara sapun, sa nu se usuce mai tare , si incearca sa stai cu sanii goi, cica se vindeca mai repede ranile daca sunt in contact cu aerul.
Monis, asa imi spusese si mie pediatra vis'a'vis de vaccinuri. Eu o sa merg pe varianta vaccinului aproximativ moka de la stat..ca cica si ala costa vreo 80ron..
Cat despre pomul de iarna...e super frumooos
, ati dat ceva banuti pe el, ca e ft bogat!!! Eu am incredere ca il terminati de aranjat din seara asta
, ca nu te lasa inima sa il vezi asa despuiat![]()
Lidia, trebuie sa vina magia Craciunului si la tine! Hai fruntea sus, pune bradul si impodobeste-l, cumpara cadouri si surprinde-ti familia cu ele, cauta motive sa ai de ce sa te bucuri de Craciun! Pupici la cea mai infocata majoreta a noastra

Dankutza, e devreme sa te agiti cu vaccinurile
..Nu te lasi pana nu iti faci toate temele vad. Cat despre ceilalti 'copii' ai tai de la scoala, foarte emotionant cred ca a fost sa auzi cum se bucurau ei pt Cezarica voastra![]()
Rony, bine ai revenit! V-ati mutat la ai tai doar pt perioada sarbatorilor, sau de tot?
Crlp , ma bucur sa te aud asa mai 'optimista'. 
Dymomo, ce bine ca ai scapat de stresul cu botezul
Asteptam pozicile cu costumatiile smechere!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici

.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun