Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lili hehe .. am ras cu lacrimi .. cel mai tare tatic de fetita! bine ca a stat .. pe al meu nu cred ca-l vor prinde zuzele .. cat despre mos .. o prietena a inchiriat un mos de mos, ca sa spun asa, face asta de ani de zile, e batran si chiar are o barba alba si lunga adevarata .. mergem la ea acasa unde se vor strange 11 copii ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

seara buna!

RECUNOASTETI MELODIA??

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Daci ce frumusete de baiat ai ascuns tu acolo uitasem ce buzitze are, si de plete, nu mai zic!

Lili super tare distractie la voi in familie, eu sunt tare curioasa daca Edi o sa se lase "chinuit" asa de Ebrushka

Manga imi pare tare rau de mastita, sper sa treaca repede, asculta de fete...

Mada da' stiu ca-ti faci de cap, nu gluma, auzi tu, iesiri la puburi, chestii, nu ti-e rusine putin??? FARA NOI???! glumesc, doar ca te invidiez putin, distractie placuta!

cam atat a fost portia mea de net azi, v-am pupat, o noapte usoara va doresc

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Din pacate la mine asa a debutat. Desi am tot pus copilul la san si am bagat si pompa, nu a mers iar a doua zi deja se inrosise o mare parte dintr-un san. Sincer, eu nu cred ca am stiut sa trag cu pompa cum trebuie. Am facut si febra 40 si am ajuns la spital. M-au trecut pe antibiotice si un antiinflamator si mi-au spus sa nu mai pun copilul la san 2 zile (parca asa mi-aduc aminte).
Din pacate nu am stiut sa controlez situatia iar durerea mi-a luat si ultima farama de cunostinte ca sa stiu cum sa actionez. Sincer, in cele 2 zile mi-a fost cel mai rau din viata mea, durerile de dupa cezariana au fost o nimica toata fata de durerile de san pe care le-am indurat.
Sper din tot sufletul sa nu treci prin asa ceva. baga masaje, pompa, orice si tine lapticul acolo.

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna seara fete dragi,

...si am facut si mastita. cu cele mai oribile frisoane posibile si cu un san pe care nu-l pot atinge de durere. ciudat e ca nu are noduli, probabil a avut ieri/alaltaieri, dar parte de jos nu o pot atinge si cand trage Aidan imi vine sa fug pe camp. oare cat tine starea asta?

delia si fetele care-ati mai avut, daca nu e rosu si nodulos, am vreo sansa sa scap fara antibiotice?

MangaGirl, Mami de

Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

madalina Distractie placuta!! Eheee, ce frumoasa-i tineretea Eu aveam o invitatie la un parastas. Deh, fiecare dupa varsta.

mangulico Uof, Doamne, dar cum naiba ai reusit sa dai in mastita?? N-a tras Aidan? Era prea mult laptic?? Speram sa treaca usor si sa nu te confrunti cu prea mari probleme.

diana dar de agitutz ai tu acolo. Si ce faina treaba cu schimbul de prajituri

ellenuto Asa daaaa, cu Mos de-adevaratelea, cu barba de-adevaratelea Vaaaaai, ce incantare pentru copii!
Cat despre partea cu tati...sa stii ca nici al nostru nu s-a lasat usor dar si cand l-a pus la pamant...a intrat intr-o stare de letargie si nu i-a mai pasat, important era ca fata sa fie fericita.

selenico venit, aruncat "bomba" si plecat??? Nicio curatenie?? Nicio prajiturica??
Ai sa vezi ca Edi o sa cedeze, ca doar o singura printesa are pe care eu o cu mare drag.

Azi mi-am cam facut de cap pe-aici...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Liliac sunt super pozele cu taticul. Sincer ma distram azi cand am primit filmuletul si ma gandeam (asa in gluma) ce il asteapta pe al meu. Gluma e gluma dar........

Anamaria sa-ti fie de bine soricii.

de scumpete de Maria (31.08.2009)

POZE PROAPETE

Hehe, Carina trebuie pregatit de pe-acum. In fiecare zi cand iese pe usa, aminteste-i ca trebuie sa-si dea pe buze cu ceva...si eventual sa poarte si posetuta pe umar. Doar asa, ca antrenament. Aaaaa, si seara neaparat dat cu crema pe maini si cu lapte demachiant pe ochi.
Sa-l vezi pe-al meu cu ce mandrie poarta poseta roz la subbrat . I-au trecut toate "barbatiile".
Dar ma vad si pe mine peste cativa ani cu jambiere, cu pantofi cu toc si in trening ca doar trebuie sa facem si-un fotbalash, nu?! Noroc ca am posete incapatoare si pot sa bag mingea acolo, asa de ergonomie

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

abia astept si eu.

POZE PROAPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Liliac super poza cu taticul. Mi se pare mie ca il prinde culoarea rosie
Carinablanca am vazut o bebelina scumpa foc in costumel de craciunita. Cum sta ea acolo pe pernita smechera de ea.
Gata am gatit o painica la cuptor cum a scris cristina ana din faina integrala cu seminte. Am luat si ingrediente tort si mai am cateva cumparaturi de facut. Se apropie craciunul nostru primul in trei de altfel si cu sarbatoritul nostru Alexandru Cristian. Am golit pusculita si am trantit repede un cadou pentru ingeras.
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=36

multumim de aprecieri.

ce ati luat cadou?

POZE PROAPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... sa va distrati putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

madalina Distractie placuta!! Eheee, ce frumoasa-i tineretea Eu aveam o invitatie la un parastas. Deh, fiecare dupa varsta.

esti fantastica, zau...am crezut ca lesin de ras

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

selenico nu fugi draga asa. Ai terminat de recuperat sau ne prostesti ?
aiducule super tare bebelusul dansator....ce figuri cu mana baga el acolo....
dana cred ca degusta un carnacior
iulika multumim mami ca ai bagat capu' sa ne spui ca esti bine.
carinablanca nu stie cum sa-si pregateasca sotul pt distractia ce va veni

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput