Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*
Raspunsuri - Pagina 10
lutoniana spune:
mangulico sa te tii tare pe pozitii...baga pompa la greu si pe Aidan si multe masaje Totul va fi bine
mi-am amintit de ala din clipul pus de Selen...cum tinea microfonul
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
lutoniana spune:
cand va plictisiti sa vedeti mesajele mele unul dupa altul puteti sa mai ziceti si voi cate ceva
Clodute spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana cand va plictisiti sa vedeti mesajele mele unul dupa altul puteti sa mai ziceti si voi cate ceva Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul |
Luto
Clodute spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Clodute
Luto |
Dar te-am pupat nu pentru ca ma plictisesc mesajele tale ci pentru ca imi esti draga.
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Clodute
Dar te-am pupat nu pentru ca ma plictisesc mesajele tale ci pentru ca imi esti draga. Clodute mami de Patrick si cu Karolina |
saluti mami. Ce mai faci ? Am citit ieri ca micuta Karo e o domnisoara cu personalitate
Pupa Luci papusica. Fratiorul Patrick ce mai face ?
diamar78 spune:
Ce-i Luto, nu vorbeste nimeni cu tine?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Ioanna81 spune:
vaaai ce bine e cu tati acasa! si sunt boieroaica 10 zile cu el acasa . poate asa ma mai indrept si eu de spate
mangulico tine-te tare pe pozitii mami. dusuri calde, cat de calde suporti, masaj, pompa, bebelul la san si o sa scapi de antibiotice.
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS
Fragutza spune:
Hello ladies!
Maria, muls des si bebe Aidan la san si-ar trebui sa fie ok.
Asa neprietenoasa a fost ziua asta, maine tre sa fie mai binemusai...
de Natalia (03.09.09)
delia79 spune:
si eu pe-aici Luto ........
Soimita e mucoasa si mofturoasa. Of....
Pe mina ma tot macina subiectul somn la bb. Nu pot sa inteleg de ce nu doarme ziua mai mult de 15-20 min, acumuland cu greu 2-3 ore de somn. Am incercat tot felul de metode si o iau in freza regulat . Am gasit www.askdrsears.com/HTML/7/T070200.ASP" target="_blank">articolul asta si m-am gandit ca poate va foloseste si voua sa intelegeti cum functioneaza somnicul la bebelusi.
So, as vrea sa intreb mamicile care mai au cate un puiut mai mare daca somnul se regleaza pe masura ce trece timpul. Adica, cum si cand va invata copilul sa adoarma singur in patut? Ce ar trebui sa fac ca s-o ajut pe fetita sa invete sa adoarma in patut la ea? Merci anticipat
Aida, fain clipul cu bebe care danseaza
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
monica_dicut spune:
Hola hola ho ho ho!!
CE fac fetele mele dragi?
Lili, putem sa-l declaram p'al tau cel mai tare tatic??
MAria, off, imi pare tare rau sa aud de problema. MA gandesc ca ai avt tu dreptate ca Aidan nu prea mai vrea sa pape . SI io care ziceam sa nu te stresezi ca isi revine.
Piciul meu clar nu mai vrea . SUnt tare trista . FAce ca toate relele pamantului cand il pun la san . Azi l-am lasat la ai mei cat am fost la shopping si am facut niste smotru prin casa si unde de obicei mi se intareau sanii cat il lasam atatea ore, azi nimic nimic. Asta e, macar stiu ca 4 luni tot a papat ceva de la mine si macar a luna a fost exclusiv. N ici eu nu am patit nimic de la papat bibe.
Anamaria, sa-ti fie de bine porcu' si mai ales soriciu . DAca stiam, iti faceam o vizita ca am fost la mama
DAciana, e o spumpete piciul . CE fetisoara dulce are...
POate ma lamuriti si pe mine cu montigniac ca nici io nu mai am loc pe usa. SA nu va mai spun ca am facut curatenie in sifonier si mai mult de juma din haine le-am pus de-o parte sa le dau . Le-am probat pe TOATE si m-a apucat palnsul, vai de viata mea. Hai ca la pulpe intra pantalonii dar de inchis nici de-acum in 100 de ani Si atatea haine noi si atatia bani... m-am jurat ca nu mai imi cumpar nimic 2 ani cat stau cu bebe. Iete asa poate nu ma mai ingras AM pastrat cateva din categoria maybe someday...care aratau ceva speranta... asa ca m-am depresat bine in seara asta.
SI afara ninge ninge iar
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei