Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

cand va plictisiti sa vedeti mesajele mele unul dupa altul puteti sa mai ziceti si voi cate ceva

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Luto

Dar te-am pupat nu pentru ca ma plictisesc mesajele tale ci pentru ca imi esti draga.

saluti mami. Ce mai faci ? Am citit ieri ca micuta Karo e o domnisoara cu personalitate
Pupa Luci papusica. Fratiorul Patrick ce mai face ?

ce sa fac, ca in fiecare seara mai dau un F5 si astept prima trezire... sa bag un bibe mare...apoi ma bag si eu in pat ... cu mai nou suzi la purtator gata de atac in orice moment, trag cu urechea la lica lica (aka deget in gura) si apoi eu tusht cu suzi in gura. Astept sa cumparam bradul, sa il impodobim, sa vina Moshu' si sa vedem reactii (il iubesc iremediabil pe Patrick).
O sa ma straduiesc asa cum spuneam sa pun si pozici cit de curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

delia, pai al meu la inceput cand am venit din spital a dormit din prima la el in patutu fara comentarii. APoi s-a smecherit si l-am luat cu noi in pat. Pana am ajuns la concluzia ca io nu dorm noaptea, amortesc, si in plus ma mai si arunca din pat. Asa ca seara, dupa baie si papa l-am pus la el in pat. A urlat primele dati, zile, saptamani. Mai cu o gasca de la carusel, mai cu aspiratotul reuseam sa il potolesc si sa adoarma. Azi asa, maine asa pana a ajuns baiatul meu sa se culce singurel. Ma duc, il pun in patut si gata. Ideea e sa fie spalat, mancat si sa-l duc IMEDIAT in dormitor. Nu mai aprind nici lumina cand intru acolo si clar nu ne mai jughinim/iubim/ dragalim, nimic. Am facut in asa fel incat sa stie ca atunci cand intram in dormitor si e lumina stinsa, facem nani si nu altceva. MAi are zile cand comenteaza dar il pun in patut si stau putin cu el sa vada ca nu-l abandonez

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna,
Anamaria, multumesc! Si noi ne culcam foarte tarziu....pe la 1 , 2 chiar si 4 uneori....abia la orele astea adorme profund....asa mai atipeste cate un pic ...
Daciana ce flacau frumos ai ! Ce zambet!

Liliac pozele sunt CRIMINALE!

mie toata dupamiaza abia daca mi a papat 20 de minute..in atatea ore...a avut crampe si gaza...dar acu pe seara a recuperat...40 offf

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Sara buna fetele mele dragi,

Maria , ce rau imi pare , dar cum ziceau si fetele dusuri calde si supt cat mai mult sa treaca repede;

Luto, doar asa ca mie dor de tine;

Liliacule, si pe tine te tzuc cu drag si as vrea sa vad si eu poza cu taticul de fetita dar nu ma lasa calculatorul;

Eu am intrat sa va arat ce am muncit azi toata ziulica.Uitati aici ce harnicuta am fost si m-am prtegatit de Craciun, vedeti si bradul facut de ajutorul meu Iulia, doar la luminite am ajutat-o.
Va pup cu drag si merg la nani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ioanna81 am incercat sa-l votez pe Carol in concursul Pampers, dar mobilul meu nu incepe cu 07...
Delia somnul se va schimba de multe ori in urmatorii ani, cel mai greu e dupa ce te obisnuiesti 6-10 luni sa dormi noaptea, sa te scoli pana la 8 ori pe noapte si n-ai cu cine discuta. Nu-i mic sa-i dea dintii, dar nici vocabular bogat n-are sa-ti zica unde-i baiul.
Acum stiu sigur ca la Peter cauza a fost faptul ca visa. Radea prin somn, vorbea, a strigat intr-o noapte "mingi!" si apoi a cazut din pat . Intr-o noapte la 4am striga sa mergem la restaurant Pana si acum se trezeste ca viseaza, zice ce-a visat, uneori se sperie si vrea sa ramanem cu el pana adoarme, desi seara se culca singur.
Nici eu nu stiu ce sa fac, dormea 6-8 ore, uneori 9 noaptea, acum doarm 3 ore si e trezeste la 10 min-1 ora urmatoarele 5 ore din noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Delia, eu cred ca depinde de la copil la copil. Primul nu adormea singur nici in ruptul capului ci adormea la san.
Dar soimita ta plange cand nu doarme sau e linistita? Asa era si intaiul nascut dormea 10-15 minute si incepa sa planga si adunam si noi 1-2 ore de somn pe zi.
Asta mic adoarme singur si nu am facut nimic deosebit. Asa este el. Cateodata cand e foarte obosit si nu reuseste sa adoarma il pun iar la san si adoarme imediat. Sofia sa-i treaca mucisorii.
Diana, al meu are mucisori mai grosi si albi.
Fetelor, cum mai statu copilasii vostri cu secretiile de la ochisori? La al meu aproape ca-i trecuse si acum iar are secretii mari.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare

Awwaaiii Claudia,ce de cadouri si bradul e super fain

Imi pare tare rau sa aud ca nu dorm copilasii prea bine

Eu pe Razvi de mic l-am pus la somn in patutul lui si adormea singur...poate de cateva ori ,cand era marait,il adormeam eu (ii cantam sau il mangaiam pe burtica)

Si eu l-am "descoperit" pe puiul Dacianei sub bebelus

Azi i-a cumparat Calin sanie lu' Alex,abia astept sa iesim maine s-o inauguram
Tot maine cred ca facem si bradutul

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

claudia da' alea sunt cadouri adevarate sau doar cutii impachetate frumos ?
Se pare ca ati fost tare cumintiiiiii
Sub bradul meu e suportul lui stralucitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Am revenit!

Voiam så o pup pe Nela care e putin tristuta..så stii ca si mie imi este taaare dor de ai mei mai ales in preajma sårbåtorilor..daca vrei så te inveselesc ti-o trimit pe Tania(cea cu vasele)..care pare incantata de idee

Am vazut ca a revenit Roxxy..ce ma bucur ca te descurci de minune cu minunile tale singurica..Nu ar fi fost rau si putin ajutor din partea alor tai mai ales ca stau aproape dar asta este.te desscurci tu sunt sigurå!Placuta din aia care se ataseaza la carut pt fratiorul/surioara mai mare sunt peste tot aici ,este foarte practicå..aici mai au si carut pt fratiori asa se cheama..un carut dublu cu 2 parti ( landou care e cu fata la tine si o parte in care sta fratiorul mai mare cu spatele)..nu stiu daca am explicat bine..

Monica am vazut bradutul tau plin de zåpada si mi s-a facut dor de miros de brad..

Raluca_u m-am topit toata cand am vazut pozele de la serbare..sunt superbe..mi-a placut tare de adinuta..ce a mai dansat ea acolo..si stefanut e tare elegant, cu vestuta aia frumoaså.Mi-a placut taaare mult poza aceea unde adinuta il pupa pe caput pe Stefant..

Mary off prin ce ai trecut..bine ca esti bine acum.

Dana drum bun catre bunici..ce sårbatori frumoase veti avea alaturi de bunici..ce mi-as dori så mai traiasca macar unul din bunici..dar nu mai sunt demult..va pup dulce

Cristina_ana am vazut pozele cu noua culoare..påi tu ai par frumos..ce te plangeai tu ca e rar si vai de capul lui?! cand tu ai un par asa frumos si stralucitor

Mådå am vazut ca ai scris povestea nasterii.promit ca o voi citi..te pupicesc

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Si eu l-am "descoperit" pe puiul Dacianei sub bebelus

..esti pe drumul cel bun draga mea

Mergi la inceput