Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Am reusit in cele din urma...dar cu muuulte fereli
Deci, taticul de fetita pe care vi l-am promis.
Andra avea aproape 3 ani.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

multumim!

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

daci se pare ca si ficioras al vostru se "tunde" la aceeasi frizerie cu al nostru Frumusel mai este...si ochios de-ti vine sa-l papi.
Luto deci si la voi e ca-n povesti. Noroc ca ati rezolvat-o cu bradul si cu instalatiile ca prin troiene era mai greu.
Noi ne-am bagat pe langa soba calorifere.
delia Uau, deci este goala pe interior?? Nu-mi pot inchipui cum sta treaba dar...mai disec pentru ca mi se pare ffff interesanta. Ma si vad trimitandu-l pe-al meu sot dupa cules "vreascuri".
diamar nici eu nu l-am scos pe Radu afara din casa. Adevarul este ca mie mi-e urat sa ies cu nasul la frig, sa inot prin troiene si sa ma ud pana la kiloti, asa ca ma consolez ca "ce mie nu-mi place, altuia nu-i fac "
iuliko deci ai ajutoare la bucatarie...ce fain . Dar de ce sa nu spui draga mea ce mestereste pe-acolo?? Poate ne vin idei. Nu mie, ca eu nu gatesc, dar macar sa-i strecor hazbandului ca am "o pofta"
ellenuto dar unde sunteti voi invitati la Mos?? Aveti o casa secreta cu horn?

Al meu sot nu-i cu toata tigla pe casa. Dupa ce si-a pierdut lopata proprie s-a postat in fata blocului sa faca rost de una sa-si deszapezeasca "limuzina", iar eu il admir de la geam si ma hlizesc cand ii aud pe-astia la TV ca anunta din nou cod galben de ninsoare in zona noastra . Cica el pregateste masina sa putem merge luni la vaccin. Parca vad ca apelez la taxi...

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Liliac sunt super pozele cu taticul. Sincer ma distram azi cand am primit filmuletul si ma gandeam (asa in gluma) ce il asteapta pe al meu. Gluma e gluma dar........

Anamaria sa-ti fie de bine soricii.

de scumpete de Maria (31.08.2009)

POZE PROAPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Daciana ai un puiut foarte dragut si pletos acolo. Sotul meu a stat in microV a terminat liceul economic 1996 iar eu am stat in unirii nord vizavi de episcopie si am terminat hasdeul in 1998. Merci de pontul cu dieta montignac ca trebuie sa fac ceva ca altfel..numai incap pe usa. Dar cred ca si alaptarea asta in flux contonu ma determina sa atac frigiderul.
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Liliac sunt super pozele cu taticul. Sincer ma distram azi cand am primit filmuletul si ma gandeam (asa in gluma) ce il asteapta pe al meu. Gluma e gluma dar........

Anamaria sa-ti fie de bine soricii.

de scumpete de Maria (31.08.2009)

POZE PROAPETE

Hehe, Carina trebuie pregatit de pe-acum. In fiecare zi cand iese pe usa, aminteste-i ca trebuie sa-si dea pe buze cu ceva...si eventual sa poarte si posetuta pe umar. Doar asa, ca antrenament. Aaaaa, si seara neaparat dat cu crema pe maini si cu lapte demachiant pe ochi.
Sa-l vezi pe-al meu cu ce mandrie poarta poseta roz la subbrat . I-au trecut toate "barbatiile".
Dar ma vad si pe mine peste cativa ani cu jambiere, cu pantofi cu toc si in trening ca doar trebuie sa facem si-un fotbalash, nu?! Noroc ca am posete incapatoare si pot sa bag mingea acolo, asa de ergonomie

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Liliac super poza cu taticul. Mi se pare mie ca il prinde culoarea rosie
Carinablanca am vazut o bebelina scumpa foc in costumel de craciunita. Cum sta ea acolo pe pernita smechera de ea.
Gata am gatit o painica la cuptor cum a scris cristina ana din faina integrala cu seminte. Am luat si ingrediente tort si mai am cateva cumparaturi de facut. Se apropie craciunul nostru primul in trei de altfel si cu sarbatoritul nostru Alexandru Cristian. Am golit pusculita si am trantit repede un cadou pentru ingeras.
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara fetele,vad ca e liniste pe aici.Eu abia ce-am terminat curatenia,toata ziuaaa am muncit si mai am baia dar nu mai fac nimic caci ma invitat un prieten la deschiderea unu pub si o intind
DACIANA ce mare sa facut puiu tau si frumos foc
LILIAC multumim de poze,ma intreba mama ca cine e barbatul ala cu ruj pe buze ,are antrenament
IULIKA ce noroc pe capul tau cu asa prietena,sa tot vina pe la tine...deci o sa te "vedem" mai rarut din cate inteleg
Si baiatul meu e mucios de azi si mie tare mila de el dar i-am lasat mamei instructiuni ce sa-i faca cat lipsesc
Va si o seara placuta

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Mada, Diamar daca sunt muci clari, aposi, trec daca scoateti copiii afara. Cum dau de aer rece, cum se opresc din curs.

Eu nu mai reusesc sa citesc sau sa scriu, Nicholas a ajuns zilele astea la punctul critic. Candva satea singurel in bouncer sau swing, a scurtat timpul de nu-l pot lasa din maini nici o secunda, jur. Si in brate tot maraie si vrea distractii diferite. Toate jucariile sunt fumate, reactioneaza doar la o jucarie noua. Dar face asa frumos: i-am luat un panda mare cat el, cand l-a vazut a aruncat bratele in lateral, a chiuit sa sa auda peste 3 case si l-a muscat de nas
L-am lasat in bouncer cateva minute sa iau ceva de la etaj, l-am gasit sucit, un picior afara, capul atarnand, noroc de centura.
Am incercat sa ma duc la Moms Night Out (o seara pe luna se intalnesc mamicile din club), era schimb de retete de prajituri. Fiecare duce un platou cu o prajitura si reteta respectiva. La sfarsit toata lumea umple cutii cu toate tipurile, asa am facut in ultimii 2 ani si am avut prajituri super de Craciun si Revelion. Doar ce am apucat sa ma dezbrac de palton si sa pun prajiturile pe masa, m-a sunat sotul ca a incercat de toate, inclusiv plimbat cu masina, nu se opreste din urlat.
Acasa am vorbit mai tare ca sa ma auda de urlete, a deschis ochii si a tacut. Apoi mi-a povestit cu suspine si maraieli ce greu a fost fara mine, dar ca ma iarta, a oftat, a supt si aadormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara fete dragi,

...si am facut si mastita. cu cele mai oribile frisoane posibile si cu un san pe care nu-l pot atinge de durere. ciudat e ca nu are noduli, probabil a avut ieri/alaltaieri, dar parte de jos nu o pot atinge si cand trage Aidan imi vine sa fug pe camp. oare cat tine starea asta?

delia si fetele care-ati mai avut, daca nu e rosu si nodulos, am vreo sansa sa scap fara antibiotice?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna seara fete dragi,

...si am facut si mastita. cu cele mai oribile frisoane posibile si cu un san pe care nu-l pot atinge de durere. ciudat e ca nu are noduli, probabil a avut ieri/alaltaieri, dar parte de jos nu o pot atinge si cand trage Aidan imi vine sa fug pe camp. oare cat tine starea asta?

delia si fetele care-ati mai avut, daca nu e rosu si nodulos, am vreo sansa sa scap fara antibiotice?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Iubita, chiar daca plangi de durere, baga masaje puternice cu comprese fierbinti. Non-stop, promit ca se diminueaza durerea. Pe mine m-a tinut 3 zile, dar nu e obligatoriu si am luat tylenol la 4 ore. Off, ce rau imi pare ........

te pup

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput