Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*
Raspunsuri - Pagina 16
Lullaby_2009 spune:
Cristina_Ana multumesc pentru sfat, cand merg la Ikea voi cauta acele incuietori.
Of, draga de tine. 
Din pacate a pierdut procesul si acum se pregateste sa faca recurs, a vorbit deja cu un avocat. Sa speram ca va fi bine.
Sotul Ellenutei va avea la sfarsitul lui decembrie procesul. Tinem pumnii!
cristina_ana spune:
Si sotul meu se pregateste de recurs. Dar eu nici nu vreau sa aud de avocati si bani dati aiurea. Asa ca studiaza singur legile.![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
Lullaby_2009 spune:
Nu am idee cat ar costa, dar ma gandesc ca ar fi corect sa dai banii doar daca vei castiga. Nici mie nu imi surade ideea, dar nu vrea sa riste fiind vorba de o perioada mai mare de suspendare.
cristina_ana spune:
Un avocat iti ia bani si numai daca sta de vorba cu tine! Stiu sigur!
Sotul a gasit pe forumul amenda.ro un avocat care ia 700 RON pentru tot ce implica procesul.
Oricum, eu iti doresc sa castige, ca intr-adevar, e tare greu fara permis.
)
POZE
monica_dicut spune:
Ma credeti ca eu m-as bucura sa ramana al meu fara permis?? ![]()
![]()
Pentru ca asat ar insemna sa vina mai devreme, sa nu mai plece in provincie... eheeeii
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
Buna dimineata!continui recuperarile..
J.D bine ai venit la noi.
..Finn e tare frumusel si ochiosel
.Så iti traiascå si så fiti sånåtosi cu totii
Delia am vazut poze cu soimita cea frumoaså..ce fete face ea..e o scumpa toata

Monica tare frumoaså poezioara cu Braduletul..mi-a stårnit amintiri tare frumoase
Monique am vazut poza cu Teodora cum topåia ea dupå baie
..energie nu glumå
Delia ce brad frumos am vazut eu
..chiar e un stil aparte..foarte frumos
Gata capitolul 30![]()
angelli mami am vazut ca esti tare stristuta ca bebe mic nu doarme..dar de ce te gandesti så renunti al alåptat?? suspectezi ceva??hai poate isi revine bebe mic si nu mai fi tristuta

J:D am crezut ca eu sunt singura nebuan care iese cu bebicul afara la -10 grade si sta 2 ore in zåpadå
..el era imbracat in urs nu avea treaba..i-am acoperit si nasucul si ii era ff bine..chiar e super prin zåpadå..
Si azi vom iesi desi ninge de rupe..e zåpada cat casa..dar cred ca vom merge cu masina in centrul Stockholmului si vom vedea cum e vremea pe acolo
..poate scoatem nasul din masina la ninsoare..
AA si azi am si ''programare'' la facut suvite
..sper så iaså
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
monique02 spune:
Cristina_Ana eu ca sa o obisnuiesc pe Teodora cu olita am inceput asa: o puneam pe olita in fiecare dimineata dupa ce manca si stateam acolo pana facea ceva, pipi sau caca, intre timp ii dadeam jucarii sa se joace sau ii citeam o poveste. Asa si seara inainte de baie. Apoi pt timpul zilei ii puneam scutec dar i-am introdus un sistem cu premii, de cate ori zicea si facea pipi la olita ii dadeam un ursulet Haribo iar pt caca doi ursuleti si asa s-a obisnuit. Pt ea erau niste premii foarte atractive pt ca eu nu i-am dat pana atunci dulciuri deloc. Apoi i-am luat colacel din acela de pus pe closet si de atunci i-am pos si chiloti, era foarte fericita ca poate face ca oamenii mari la closet.
RalucaPaun ce nasol cu insomniile, stiu cum e ca am patit si eu odata destul de recent si m-am panicat foarte tare. Eu eram genul care dormeam la orice film seara si la petreceri pe muzica data la maxim. Am cumparat pana si o carte despre metode de imbunatatire a somnului.

andraiulia spune:
Buna ziua, dragelor!!
Mangulici, imi pare tare rau de mastitus. Eh, o sa treaca, doar ca pe mom e nasol. Sa te faci bine!!
Am vazut cadouasele frumoase sub bradutul Iuliei. Ce putin mai e pana la Craciun...
Apropo de cadouase..si eu ieri am luat aproape toate cadourile. am fost fara masina. Doamne, cat de frig mi s-a parut. Era si inoptat, iar eu cu prietena mea alergam prin nameti. Si la distanta de casa. Ca ne-a dus Cristi la bunica lui sa o lasam pe bebe, adica in Dr Taberei. Noi stand in Baneasa. Si atunci ne-am invartit pe acolo, dar nu ne-am limitat. Ne-am dus tocmai la Auchan si prin partea aia, de daca mai insistam un picutz ajungeam la Pitesti. Cu autobuzul. Apoi am incercat sa ne intoarcem la Plaza. Dupa ce am poposit pe la niste buticuri sa cautam ciocolata calda si o ora si ceva petrecuta pe drum, am reusit sa ajungem. Degerate. In Plaza a fost mai oki, ne-am reintalnit si cu Cristi(care avusese treaba). Mda...a fost o experienta amuzanta si cu ocazia asta mi-am dat seama ca mergand numai cu masina, pierd ceva care imi place tare mult. Socilaizarea asta cu orice persoana iti iese in cale, cum faceam prin alte tari(unde oamenii sunt mult mai deschisi). Mie-mi place treaba asta si ieri am retrait-o.
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
Lullaby_2009 spune:
Cristina_Ana vom vedea, strange putin cureaua, renunta la alte cheltuieli, eu sper sa castige, altfel ... nici nu vreau sa ma gandesc. Tin pumnii sa castige sotul tau recursul!
Monica, asta vara a mai ramas fara permis ... doar o luna. Am zis ca nu-i mare lucru voi conduce eu mai mult, mai exersez si eu. Din pacate a fost o perioada aiurea pentru ca era nervos tot timpul. El este si o fire mai libera si mai evadeaza cate o zi in week-end. Iti dai seama cat a suferit ... acum il sustin pentru ca nu vreau sa repetam experinta. 
cristina_ana spune:
Fetelor, inca ceva despre proces, si promit ca incetez cu subiectul:
Lullaby si Ellenuta, sotul meu a zis sa le spuneti sotilor vostri sa scrie pe forumul amenda.ro, sa se sfatuiasca intre ei ce e de facut!
El este danut13
Monique, off, am incercat si eu tot felul de metode de pus la olita dar al meu este ingrozitor de incapatinat. La el nu merge cu santaj, cu rugaminti, cu povesti, cu nimic. Tot ceea ce a facut el pana acum a fost pentru ca asa a vrut el, a vazut in jur si a facut cand a vrut el, chiar nu-mi amintesc sa-l fi invatat eu ceva anume. Pur si simplu cu cat insist mai mult pe un anumit subiect, cu atit am sanse mai mari sa esuez. In fine, la un moment dat o face el si la olita, ce sa mai zic!
Iuliko, ce fel de suvite te faci? Blonde???? De-abia astept sa te vad!!!!
)
POZE