Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_ana spune:
Neatza fetelor!!!
M-am trezit cu noaptea in cap din cauza de Andreiut care nu avea somn. Pana la ora asta mi-a distrus toata casa, tot ce era prin sertarele din sufragerie e acum pe jos.
Nu mai am nici puterea sa il cert, sau sa nu il las, ca mai rau face. Asta e, o sa vedeti si voi cum e in curand!
Plus ca nu vrea sa faca la olita si l-am lasat fara pampersi si face pipi pe el fara nici o problema!
Ellenuta, vai, ce zici tu acolo ca e gresit sa-l adormim la san!
Ai mare, mare dreptate!!! Dar e asa de comod!!! Asa am facut si la Andrei si asa fac si acum. Ii dau Emmei sa suga, intinse amandoua in pat, pana adoarme, si apoi o mut la ea in patut. Bine, ca spre sfarsitul alaptarii ea foloseste tzitzi pe post de suzeta!
As vrea sa nu mai fac asta, dar nu stiu daca am nervii necesari sa o las sa planga la ea in patut pana adoarme. O sa incerc diseara, ca sunt constienta ca fac un lucru rau!
Gauri in urechi nu am apucat sa ii fac, ca a fost vremea asta nasoala si nu am mai avut curajul sa plec singura cu masina. Poate saptamana viitoare.
Monique, eu aveam un tratament pentru cojite (dermatita seboreica). Dar am si niste fiole tratament de la Vichy. O sa incep sa le folosesc de saptamana viitoare. Se da cu ele in cap in fiecare zi timp de 6 saptamani si cica ar fi foarte eficiente. Eu iau si vitamine pentru par de la Forcapil, dar nu vad cine stie ce efecte. Tot imi cade. Si sa folosesti si un smpon de la Vichy pentru caderea parului sau pentru intarire, sunt foarte bune. Ai putea sa iti iei si sampon, masca si tratament de la Kerastase. Sunt cele mai bune produse posibile. Fac un par superb si au si tratamente pentru cadere parului. Doar ca sunt cam scumpe, eu de-asta nu le mai folosesc. Poate revin si eu la ele dupa ce ne mai revenim cu banii.
Liliana, ai un sot beton!!!! Ca si tine de altfel!!!! Cum v-ati gasit voi doi!!!
Ce frumos e sa fie mereu distractie la maxim in casa!
Monica, pup pe Dragoselul care siguuuur nu are nimic in neregula!!!! E un frumos si un perfect!!! SI vorba ta, daca in rest e dezvoltat pentru 6 luni, cum ai vrea sa fie caputul? Lasa baiatul in pace ca e PERFECT!!!
Manga, imi pare asa de rau ca ai mastita. Nu stiu ce sfaturi sa iti dau, ca nu am trecut prin asa ceva, dar ma gandesc la tine si sper sa iti traca cat mai repede! Probabil sunt cumplite durerile, of, of!
Le pup pe toate fetele, nu am timp acum sa mai scriu, ma duc sa vad ce prostii a mai facut baiatul meu.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
crocodana spune:
buna dimi!!
diana_n, multumim pentru grafice! intotdeauna mi-au placut sfaturile tale logice, calmul si cumpatarea ..eu asa te-am perceput!
Ama adoarme imediat dupa ce a papat doar dimineata sau in timpul noptii..., dar lasa sanul din gura
inteleg cum e cu somnul si mi se pare perfect logic sa o las in patut sa adorma singura, doar sa fiu langa ea ....dar stau extrem de prost la partea practica...pt ca Ama la un mom dat se plictiseste de carusel si incepe sa planga....mai miorlait la inceput si apoi destul de tare...si atunci o luam la leganat ...ultima inventie am transformat bouncerul in sanie care alunca pe covor in fata si in spate si adorme repede...cum o mai deranjeaza o crampa ceva cum reluam miscarea pana adoarme profund..apoi transfer..
am incercat si fara carusel, lumina de veghe...
de fapt atat mami cat si tati sunt tare sensibili la plans....nu pot sa o las sa planga....si asta costa..
tati tocmai ne-a adus bradul
, am intrat deja in atmosfera pentru ca de doua saptamani o adorm pe buburuza cantandu-i colinde...
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
monis, flacaul tau e un scump!multumim pentru urari!
si noi ii facem multe poze nu pentru ca nu as sta toata ziua cu ea ci in spiritul "salveaza clipa" ca sa am la ce sa ma uit cand o sa fiu la pensie, deja am nevoie de un hard extern MARE...
ai PM de la mine!imi raspunzi te rog cand poti?!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
greiere spune:
O zi buna la toata lumea!
Eu stau in umbra dar ma pastrez la curent cu cascadele de ras ale dovleceilor si cu ultimele probleme ale mamicilor lor (Manga mult paracetamol de la noi, ca sa te faci bine
).
Citesc si ma linistesc cand vad ca suntem si noi in toate `graficele`: curs mucisori, supt mult la san si nodormit peste zi, atata ca seara la 23.00 punct Victoras le doarme... mestecand inca la tzatzici. Alexandra si ea multa vreme imi adormea numai la san si mai apoi in brate dupa bibe de seara. Habar nu am cand am inceput sa o pun in patut treaza si ea sa stea cumintica (poate cu cate un deget in gurita... treaba ei
), oricum mai spre un an, si a inceput sa adoarma singurica. Oricum de la inceput noaptea a fost noapte, cum mai spunea cineva fara vorbit, fara dragalasit, fara schimbat pampersi (doar la nevoie), lumina stinsa. La Victor sunt mult mai putin sresata cu toate fiindca la primul copil eram terorizata: cand o sa doarma singura, daca se invata cu degetul in gura, cand o sa bea singurica din cana, cum o sa o intarc, cum o sa invete sa faca la olita si cum scapam de pampersi... si toate au venit de la sine incat inclin sa cred ca Alexandra mea s-a crescut singura.
Astfel ca la Victor imi zic: las` ca ma descurc eu si nici nu ma mai sperii de multe, ma gandesc ca orice invat are si dezvat, ma preocup mai mult sa im intiparesc cat mai mult in memorie chipul lui de acum si dragalaseniile de bebelus ca doar cresc atat de repede! Si apoi vin problemele de febra, amigdalita, otita, tuse de nu se mai opreste... cum are fimea acum!
Dar pana si cu boala m-am mai obisnuit!
Gata! Cat v-am plictisit cu cheful meu de vorba, Victor a adormit evident la san, nu stiu cat il tine asa ca il las la nani si trec la curatenie ca acum se intoarce fitoasa cea mare de la bunici si trec la tratat febra si scos muci.
4mykids spune:
Buna dimineata ,
Ma bucur ca v-au placut cadourile dar mai ales bradutul facut de Iulia de care nu am voie sa ma ating.Cadourile au fost forografiate special pentru voi dragelor , acu sunt bine ascunse pentru ca Iulia crede in Santa.
Nela , te simt vesela si imi place te pup cu drag si
pentru printesa Ana;
Andre, eu am un Silvercross cu roti din alea imense (nu cred ca e firma in romania dar gasesti de la Iglesina)de care sunt super multumita , copilul are un confort extrordinar, are si scoica cu el si landou, dar zilele trecute am mai cumparat un carucior tot Silver Cross un pic mai usor pentru ca eu folosesc foarte mult masina iar cel mare ocupa spatiu imens;Daca as fi sa mai cumpar un caruxior as cumpara 2 in 1 si as lua scaun de masina mai mare care merge de la 0 pana la 18 sau mai mult nu scoica, scoica o folosesti foarte putin dar daca ai posibilitatea sa gasesti o oferta buna cu scoica cumpara-l.
Eu stiu ca si Graco e foarte bun si te poti baza pe el.
Aida ,ce fain povestesti acolo de zapada,
si pe tine si focuta mica;
Va pup cu drag pe toate.
Roxxy80 spune:
Monica, nu mai cauta probleme acolo unde nu sunt. Eu nu masor nici un perimetru cranian si uite asa nu-mi fac nicio problmea
.
Rferitor la bale, Maria baleste de la 2 luni jumate intr-un mare stil. Uda absolut tot ce-i pun sub cap. Balitul incepu cu mult inainte sa iasa dintisorii.
Lullaby_2009 spune:
Buna dimineata!
Elle, multumim de cafea!
Da, da, Monica, exact asta am observat si eu. Aseara l-am culcat pe la 10, zic: sa vezi ca la 6-7 e treaz, de unde, a dormit pana la 10 dimineata, apoi un pic plimbat in brate si acum doarme iar. Cu cat e mai obosit parca adoarme mai greu.
Elena, nu ne-ai plictisit deloc, din contra, tare mult mi-a placut ce ai scris, foarte frumos gandesti ... si din experienta vorbesti. (he he, ce rima
)
Cristina_Ana
pentru ca esti o mami draguta. Cand povestesti de Andrei ma gandesc serios sa incui dulapurile, mai ales ca eu arajez hainele intr-un anume fel ... 
Ai niste copii foarte frumosi. Sa te bucuri de ei!
Monis ce frumos v-ati pregatit pentru Craciun, super idee. Sarbatori frumoase sa aveti! 
Maria, cum te mai simti? 
mami fericita de Alex 
cristina_ana spune:
Deci eu nu mai pot!!
De azi dimineata am schimbat 4 perechi de pantaloni (la Andrei). Degeaba ii spun eu sa faca la olita, ca nu am nici un succes. Face pe el, isi da singur pantalonii jos si eventual se pune atunci pe oala! AM reunutat pe ziua de azi, ca nici nu am atitia pantaloni sa-l tot schimb. Fetele care au experienta, va rog, spuneti-mi si mie ce ar trebui sa fac, ca o iau razna. Am avut pana acum nenumarate tentative sa-l pun poe oala, dar degeaba. Nu vrea si pace!
Lullaby, exista incuietori pentru sertare si usi. In vechiul apartament aveam peste tot, dar acum, dupa ce ne-am mutat, am omis sa mai punem. Cele mai faine sunt la IKEA, dar exista si in supermarketuri.
Sa-mi spui si mie, te rog, ce a facut sotul la proces. Daca tin bine minte, parca spuneai ca are infatisarea la sfarsitul lui decembrie. (sau Ellenuta zice asta?!??!?!)
Claudia, ce de cadouri ai cumparat tu acolo!!!
Cand ai avut timp?
Roxxy, ai doi copilasi perfecti!!! Ce imi place de Maria ca are asa de mult perisor!!!
Si am mai vazut un copilas de revista, baietelul Dacianei!!! Extraordinar de frumos, brunet si cu ochisorii negri, super!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
mary_07 spune:
'neatza la amiaz![]()
Ufff,ca nu cred ca iesim azi la zapada,desi e soare,bate un vant ingrozitor
Si Razvi are balute multe, dar eu nu le asociez neaparat cu dintisorii....lui Alex nu i-a curs nicio baluta cand i-au iesit dintisorii
Monis ,superba poza

Primul Craciun in 4 
_
Mos Craciun vine la
Alexandru si Razvan