Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*
Raspunsuri - Pagina 14
monica_dicut spune:
Merci frumos diana
. Vad ca e intre 90 si 95% la damtru cranian, undeva la peste 95% la inaltime si tot asa la greutate.
Acum stateam io azi-noapte si ma gandeam, pai daca e iesit din grafic la inaltime si greutate si corespunde unui copil mediu cam pe la 6-7 luni, nu e normal oare ca si capsorul sa creasca in ritmul corpului
??
MA scuzati, buna dimineata ![]()
NEla
. CE m-am bucuat sa vad ditai postul de la tine ![]()
EU acum am aflta cu stupoare ca 24 este joi. EU eram convinsa ca este vineri, dar puteam sa jur si sa ma cert cu cineva pana in panzele albe
. CE inseamna sa stai intre 4 pereti...
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
In alta ordine de idei ,eu am observat la copilul meu ca (scuzati cacofonia
) cu cat il culc mai devreme, cu atat doarme mai mult si mai bine. Aseara l-am bagat in patut la 9 jumate si a dormit pana la 6 jumate, apoi pana la 8 cand s-a trezit c ail chinuiau niste parturi, apoi a vomat in jet (ceea ce nu mi-a facut niciodata
) apoi radea de numa, apoi papa si acum baga iar somn la greu alaturi de tatal din dotare
Alaltaieri cand l-am culcat la 11 a dormit pana la 4 si apoi pana la 8 jumate si dupa nu a mai vrut neam sa doarma
, el care mereu imi doarme pana la 10-11.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
Ellenuta spune:
neata fetele
primiti o
si de la mine?? o ofer cu placere .. 
delia am vazut ca intrebai de somn .. eu la eva am facut marea greseala s-o invat sa adoarma la san .. adica ii dadeam sa suga si o puneam adormita in patut .. FOARTE GRESIT! copilul trebuie pus treaz in pat, sa adoarma singurel, eventual mai stai langa el, ii mai vorbesti, il mangai, il linistesti dar nu-l iei din pat (asta daca stii ca nu are niciun discomfort) .. am avut de tras din cauza ca eva era invatata sa adoarma la san si cand s-a mai marit s-a lasat cu urlete pana a invatat sa adoarma singura .. acum, pe anna o pun in patut si adoarme singura - mai chitaie, mai miorlaie dar pana la urma adoarme ..
claudia super bradutul si deja mosul a adus cadourile, ce frumos!
monica anna e capoasa tare .. are 41 cm circumferinta .. cat are atomix?
nela
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
monique02 spune:
Buna dimineata 
Mie imi cade parul fgoarte nasol, tb sa caut ceva solutie, stiam ca exista ceva de la Vichy care este OK, Cristina_Ana parca tu ziceai ca ai un tratament.
Aida astept pozele cu bateriile, cand ajung la Bucuresti studiez si bateria mea.
Manga ce nasol cu mastita, speram sa treaca, am inteles ca e important sa nu ramana lapte mult in sani ca sa nu se infunde canalele. 

Ioanna81 spune:
Buna dimineata fetelor,
Apuc si eu sa intru dimineata ca azi am fost mai matinala. Nu de alta dar am prins 8 ore de somn. Evident ca pupilul meu si-a dereglat programul DAR nu prea ma deranjeaza. Nu se mai trezeste la 6 de dou zile ci dupa 7. problema e ca sare peste prima masa si nu mai doreste sa o recupereze. Vom vedea ce va fi
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Ioanna81 am incercat sa-l votez pe Carol in concursul Pampers, dar mobilul meu nu incepe cu 07... |
multumim! intentia conteaza.
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
monica_dicut spune:
Elle, are 44 cm sau 44 jumate la aproape 4 luni. Ideea e ca tot atat avea si la 3 luni, deci nu a mai crescut. Cand l-a masurat pediatra nu am bagat in seama pt ca ea nu a spus nimic si am crezut ca e normal, dar cand mi-a spus la eco ca e mare si sa urmaresc... 
Sa sti ca asa faceam si eu cu ATomix, il adormeam la san si il puneam apoi in pat. Evident ca mereu se trezea speriat ca nu stia unde e si ce se intampla
Acuma bine ca m-am luminat. DAr oricum n-am facut-o constient ci instinctiv... ![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Fetelor, va rog din suflet ajutati-ma. Spuneti-mi si mie ce diametru cranian au bebeii vostri, daca stiti bieninteles. Ca am cam bagat-o pe maneca. NU am liniste de cand am fost la eco si mi-a zis nenea dr ca are capsorul cam mare pt varsta lui si tot citesc pe net si nu va spun ce bazdaci m-au apucat ![]() ![]() |
Monica, draga mea, Carol avea la 3 luni fix 5600 gr, diametrul cranian 41 si diametrul toracic 40. DECI e mai mult destept decat puternic
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Am reusit in cele din urma...dar cu muuulte fereli Deci, taticul de fetita pe care vi l-am promis. Andra avea aproape 3 ani. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei |

mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
Andrecluj spune:
Buna dimineata, dragele mele, am intrat sa va las o cafelutza cu iz de duminica si sa va intreb de care carucioare sunteti multumite? La noi a venit momentul sa cumparam carucior si suntem dezorientate. I-as lua un sistem 3 in 1, ca avem nevoie, dar nu stiu de care, ce am vazut prin magazine erau din musama din aia jegoasa in care nu mi-as baga copila. Va rog mult fetele care sunteti multumite de carucioarele pe care le veti spuneti-mi, multumesc si va pup pe toate Chiara Ada, vita mia
monis5 spune:
Buna dimineata si un rand mare de cafele si de la noi 

Am disparut ca magarul in ceata
, dar am ramas in urma cu cititul cu cateva capitole bune si, vorba Aidei recuperatul devenise a 'job to do', incetand sa mai fie o placere. Asa ca am lasat-o moale si am reluat cititul de la coada inapoi
. Ramasul in urma a aparut saptamana asta, cand, de luni inca, am primit de munca de la serviciu, cand am fost rugata sa impart bugetul 2010 pe centre de cost (tot ce tine de salarii etc)
. Am lucrat o zi intreaga, noroc cu copilul care a fost de gasca si m-a lasat, apoi am trimis in Grecia si am stat asa
asteptand raspunsul si bineinteles ca a trebuit sa trimit tot felul de explicatii, care au durat pana miercuri... Joi am plecat ca cenusareasa la 12 noaptea, la petrecerea de Craciun a firmei, vineri am trecut si de controlul de 6 saptamani dupa nastere, ieri am dat o tura la Feeria (unde era un sfert de Bucuresti la cumparaturi) ca sa luam bradut
ca ma luase panica sa nu raman fara si iata, gata o saptamana in care n-am avut timp sa ma dezmeticesc.
Mi-am dat seama ca am facut asa multe poze copilului dintr-o senzatie aproape inconstienta ca nu stau destul cu ochii pe el...
si ca el creste pe langa mine si eu nu bag destul de seama... vedeti si voi rezultatul la pozele de la semnatura ![]()
Si pentru voi, o urare de la noi (cine stie ce mai apare si nu apuc mai tarziu
)
va pup cu drag pe toate
si sper sa tin pasul de acum. Si multa sanatate Mariei
sa treaca necazul 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri

Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)