Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*
Raspunsuri - Pagina 17
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykidsAndre, eu am un Silvercross cu roti din alea imense (nu cred ca e firma in romania dar gasesti de la Iglesina)de care sunt super multumita , copilul are un confort extrordinar, are si scoica cu el si landou, dar zilele trecute am mai cumparat un carucior tot Silver Cross un pic mai usor pentru ca eu folosesc foarte mult masina iar cel mare ocupa spatiu imens;Daca as fi sa mai cumpar un caruxior as cumpara 2 in 1 si as lua scaun de masina mai mare care merge de la 0 pana la 18 sau mai mult nu scoica, scoica o folosesti foarte putin dar daca ai posibilitatea sa gasesti o oferta buna cu scoica cumpara-l.Eu stiu ca si Graco e foarte bun si te poti baza pe el. |
Dana15 spune:
va salut dragele mele!
de la gura sobei..la propriu! (socrii au o camera la parter unde exista o soba..ador sa aud lemnele trosnind
) ana este cu mine..doarme lafaita in pat..in body, cu piciorusele goale si fara caciulita
(este mult prea cald aici..degeaba le spun eu la bunici..ei cand o vad asa dezbracata, mai baga un lemn pe foc
)
problema este cu umiditatea..destul de scazuta! degeaba am eu oala cu apa in camera..vorba aceea, ar trebui sa le zic sa-mi bage uscatorul de rufe in camera asta...si se rezolva baiul!
cred ca as lua-o razna sa-l mai vad in camera![]()
ieri am facut bradutul..este cel mai minunat bradut ever!!! niciodata nu am avut un brad asa frumos de Craciun! o sa incerc sa pun niste poze mai tarziu!
apropo de poze...

..Liliacule eu nu am reusit sa vad pozele..probabil m-am trezit prea tarziu si tu le stersesei deja
..dar am inteles de la fete ca tati a fost de milioane!
Maria scumpa..sper sa treaca mastita! sa nu fie nevoie de antibiotice!
cu drag
uffff..asa vrea sa raspund la toate, dar timpul la calculator imi este destul de limitat si nici memoria nu ma ajuta..dar va pup pe toate
si poate ma iertati astfel![]()
este fain la socrii..se agita saracutii sa ne fie bine! ma mai enervez eu un picut cand imi zice mama lui grig ca sa nu o mai las cu manutele in gura (de 2 zile si-a descoperit ana manuta stanga si si-o baga pana-n fundul gatului
)...si ii scoate manuta din gura si dupa aceea i-o pupa..bineinteles ca in secunda urmatoare ana este iar cu mana la amigdale...
..si eu sunt prea finuta si nu-i pot spune sa nu o mai pupe pe mana...ufff!!! dar l-am scolit aseara pe grig..sa-i zica el!
in rest..avem si putina treaba ca altfel ne-am plictisi, nu?
socrii au o casa la tara (mareee! eu cred ca s-au gandit ca fiecare copil le va face macar 3 nepoti
..de fapt, am observat ca in Ardeal cam asa se poarta..dar totusi, 3 nivele sunt mult prea multe..parerea mea!)..eee, noi aici suntem...in iarna asta s-au apucat sa faca finisajele la etajul 1 (parchet, gresie...etc), dar nu au reusit sa termine si curatenia..asa ca grig presteaza la greu! (dar ii si place) din cand in cand mai dau si eu cu un mop, cu o carpa de praf; ieri am facut ordine in living..sa avem unde pune bradul...ne-am apucat la ora 12 noaptea de ornat bradul
ufff...cred ca se trezeste mandra..i-o fi cald..eu am transpirat in tricou deja...o sa crap imediat geamul ca nu se mai poate
va tzuc cu mare drag!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
4mykids spune:
Cristina Ana, eu cu Iulia nu am avut probleme a renuntat rapid intr-o zi la pampers dar stiu ca fetele sunt un pic mai precoce la olita , nu prea le place sa stea murdare, acum am sa-ti spun cum a facut sora mea cu baietelul ei care la doi ani inca nu vroia sa auda de olita, cu toate ca stia exact la ce folosete, am fost pana si la doctor cu el, si ni sa spus ca pana nu este pregatit phsihic sa renunte la pampers putem sa facem cate incercari vrem noi, dupa 2 luni a renuntat la pampers, dar nu pe olita ci pe wc a fost mult mai interesat de wc decat de olita (iulia a fost la fel) iti doresc mult succes si sper sa reusiti curand;
Iulika, astept poze cu noul look
;
NelaM spune:
Servus dragelor!
Ce faceti, cum sunteti?
Noi suntem bineeeee. Ma rog, cat se poate de bine dupa o zi urlacioasa! Stiti ca ziceam azi de dimineata ca presimt ca o sa aiba Ana numai zi cu somn! Right... de pe la 10 de cand s-a trezit sotul pana pe la 6 a stat cu ochii ceapa! Maxim 1 ora doua, in total, daca a adormit... Mai si ce faloasa dadeam cu sfaturile in stanga si in dreapta de dimineata cum fac eu sa o adorm pe Ana... Hu huuuu, durere! 

Anyway, bine ca trecu si acum doarme de rupe pe genunchii tatalui ei. Asa sa faca, ca mami e obosita si vrea sa mai si steie de o poveste, doua.
Foarte urlacioasa ziua... una dintre acele zile in care am ajuns sa ma intreb daca ii ajunge laptele de la san. Am scos si bruma ce o aveam in congelator sa incerc sa ii dau, macar sa ma conving ca de foame face. N-a mancat deloc, vreo 10 ml in total, si alea in reprize. Oh well, maine dimineata aruncam lapticul, ce sa facem acuma... ca pe seara nu l-a vrut, a supt bine de la san.
In rest, azi a fost o zi foarte frumoasa la noi, cu mult soare, senin. Am facut si ultimele cumparaturi, asa ca suntem gata de gatit. N-am gasit varza murata (nici nu ma asteptam, de altfel), asa ca o sa fac sarmalele ca in fiecare an in ultimii 4, cu varza dulce. De abia astept! 
Sotul merge maine la film, il invidiez (desi filmul nu este genul meu, Avatar, pe care o sa il vada 3D). Mi-e dor de un film vazut la cinema, cum faceam inainte vreme. Dar lasa ca imediat creste margelata si mergem noi si la filme!
O sa ma uit si eu la "This is it" in cinstea evenimentului.
Vreau sa va zic ca am mancat aproape un kilogram de portocale in seara asta, am zis ca mananc si eu ca tot omul, numai una.
Daca nu mai apar pe forum in urmatoarele zile, sa nu va alarmati... o linistesc pe Ana!!
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

Dana15 spune:
sa mai zic si eu ceva lui Andre..referitor la carucior..incearca sa iei unul cu roti mari, sa aiba amortizoare..noi avem Cam...de care nu sunt prea multumita...chiar daca are amortizoare, rotile sunt mici..si se zgaltana copila in el de numa! ca sa-ti faci o parere..eu nu as avea curajul sa bag carutul nostru pe aleea din mijloc din parcul mare..ar zdruncina-o prea tare! ma consolez cu gandul ca la vara, cand vom ajunge noi in parcul acela, o voi purta in wrap/sling
apropo de sling...Raluca nu am apucat sa-l mai incerc, dar cred ca stiu unde gresesc..de teama sa nu-mi cada copila (
) imi arcuiesc prea mult spatele (fac o hiperlordoza)..cred ca de aceea ma doare cand o port mai mult de o ora! dar oricum trebuie sa lucrez la tehnica..poate mai vb pe mess, cand ajung in cluj..pt ca aici nu am YM instalat
ma duc
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
cristina_ana spune:
Dana, vaaai, ce fain e de tine, cred ca esti super rasfatata, auzi la ea, sa stea in fata sobei!!!
Si probabil ca ai parte de niste mancaruri din alea bune, cum numai in Ardeal se fac! Pe noi ne-au invitat prietenii nostri cei mai buni la Zalau de Craciun, dar din pacate sotul nu poate atunci. O sa mergem probabil de Revelion acolo. Trebuie sa ma pregatesc pentru o cura de mancare si prajituri dementiale, de-abia astept! In Ardeal e altfel mancarea, eu cel putin mananc pana mi se face rau!
Claudia, multumesc si tie pentru afaturi. Am incercat sa-l pun si pe wc, dar nu a vurt nici acolo. O sa mai insist, trebuie sa reusim pana la urma. AM vazut la Babyexpo un fel de colacel de wc care are si scarita, super fain. Asa ceva s-ar putea sa-i placa. De fapt, el sta pe olita, stie ca acolo trebuie sa faca pp si kk, dar nu stie sa zica dinainte ca vrea sa faca, se trezeste cand e deja ud.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
cristina_ana spune:
Nela, si noi am vrut sa ne uitam ieri la Avatar, dar nu l-am gasit pe net. Ne-am uitat la alte doua comedii fainute.
Sa stii ca si eu duc dorul zilelor cand puteam merge la film, la cinema. E tare rau cand nu ai cu cine sa lasi copiii macar 2-3 ore.
Sa ne zici cum a reactionat la portocale. Eu m-am decis sa imi fac o salata mare, cu de toate, ca nu mai pot de pofta. Poate totusi nu o reactiona asa de urat Emma. Apropo, oare pe la cate luni putem si noi sa mancam normal, fara frica colicilor? Nu mai tin minte cum a fost la Andrei.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
daniela19_10 spune:
Hello!
Sunt Daniela si sunt noua pe forum.Am vazut ca la inceputul subiectului este o listuta cu bebelusii nascuti in septembrie,o pot inscrie si pe fetita mea?Multumesc
Andrecluj spune:
Dana sarumana. Deci roti mari, fara scoica. Ma atrage tare mult modelul postat, ce parere ai de el? Chiara Ada, vita mia
NelaM spune:
Mami de Chiara, nu stie fata ce sfat sa iti dea cu caruciorul! Noi avem Graco sport. Este recomadat si nou nascutilor. Ana a stat in el ok, bine merci, dar numai la inceput. E cam usor, parerea mea. Acum insa nu mai sta deloc in carut, nu stiu de ce. E drept ca am plimbat-o in marsupiu cel mai mult, poate si de asta.
Acuma, daca ai de facut plimbari multe in perioada asta, cat e ea micuta, si vei folosi caruciorul, este recomandat unul cu roti mari, cu amortizare, gen landou. Dar astea au marele dezavantaj al greutatii. Sunt extrem de grele si se manevreaza de asemenea foarte greoi.
Noi am mers pe Graco acesta, sport, care este foarte usor si probabil ca o sa ne fie de folos mai incolo, cand o fi mai maricica si o sa stea bine in fund.
Eu n-as investi o avere in carucior, acum tu stii ce si cum.
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)