Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello dragelor!

Dana, ce frumos povestesti tu de vacanta la socrii!

Am reusit sa adorm azi noapte pe la 3.30.Offf, e tare nasol sa ai insomnii...

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Andre, da Nela are mare dreptate cu investitul f mult intr-un carucior. Exista riscul sa nu stea in el.
DIn cate stiu, cel din linkul de la tine e foarte ok.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Greiere, eu acum am vazut pozele cu Victoras! Mai, dar ce stelist infocat are mama! Super! Si ce frumos rade al acolo. O frumusata de baiat!

Dana, ce frumos e la voi acolo! Asteptam si pozicile!

Iulika, nu-mi zice ca te face tot Tania ca ma oftic!!! Pai asa, stie sa si gateasca, ii place si cu spalatul vaselor... dar sa te si vopsesca suvite?!!!! Pana aici!!!

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids
Andre, eu am un Silvercross cu roti din alea imense (nu cred ca e firma in romania dar gasesti de la Iglesina)de care sunt super multumita , copilul are un confort extrordinar, are si scoica cu el si landou, dar zilele trecute am mai cumparat un carucior tot Silver Cross un pic mai usor pentru ca eu folosesc foarte mult masina iar cel mare ocupa spatiu imens;Daca as fi sa mai cumpar un caruxior as cumpara 2 in 1 si as lua scaun de masina mai mare care merge de la 0 pana la 18 sau mai mult nu scoica, scoica o folosesti foarte putin dar daca ai posibilitatea sa gasesti o oferta buna cu scoica cumpara-l.
Eu stiu ca si Graco e foarte bun si te poti baza pe el.

Multumesc frumos. Oare asta e bun?

carucior

Chiara Ada, vita mia

Doar o precizare, hai doua:
1. mi-e dor de tine
2. probabil ca o fi bun carutul, nu stiu nimic despre el DAR asa are si al meu manerele si nu il poti impinge cu o singura mana. Asta daca vrei sa raspunzi la telefon, sa mananci un covrig...sa dai mana cu un trecator si mai sunt cateva zeci de exemple. Deci incearca si ceva cu maner continuu.
Parerea mea...care este

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Cristina, si eu o sa vad Avatar asta tot pe PC, cel mai probabil. Sorin vrea sa il vada la cinema, efecte speciale, ochelari 3D, chestii, figuri... Se simte vinovat ca merge, mi-a zis azi ca ma duc si eu la care vreau, si ma asteapta el cu Ana in mall, cu biberonul pregatit... Aha, right!

Nu-i de mine Avatar asta. Comedie romantica vreau si eu. O sa ma uit maine la Julie si Julia, sau ceva de genul, am vazut ca e nominalizata la Globul de Aur Maryl Streep pentru rolul asta. Mi-a zis sotul ca e fainut.

Va zic maine cu portocalele, sper din tot sufletul sa fie ok. Oricum m-am cam saturat sa ma tot gandesc ce mananc. Si mie mi-e dor de o salata mare, cu de toate!

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cristina , da! este o nebunie cu mancarea aici! colesterol curat! smantana este ca si sarea la gatit..sunt gustoase, este drept! soacra mea nu prea face prajituri, dar are o cumnata!!! (vorba aceea "sun un prieten") si matusa asta vine mereu cu tavi pline de bunatati cand ajungem noi aici

Andre s-a postat un model de carucior? ca eu nu l-am vazut;
Nela zice bine..nu investi o avere in el; eu daca as mai cumpara unul..nu as alerga neparat dupa sistem 3 in 1: 1. landoul nu-l vei folosi f mult..maxim 6 luni;
2.la Cam-ul nostru (firma din Italia) care apropo este un model vechi..scoica nu are sistem isofix..prin urmare nu o prea folosim..am pus-o doar acum, cand am mers la BN, dar ana nu a fost f incantata;
3. parerea mea: sa aiba roti mari si poate sa fie numai varianta sport, pt ca la urma urmei asta o vei folosi cel mai mult; scoica o poti lua separat si eventual una cu sistem isofix;
fetele..cum mai este Chiara?
Nela, eu cred ca Ana o sa fie fata de comitet si o sa aprecieze portocalele...am mai spus eu..1-2 sunt in meniul meu zilnic (cand nu am, bag un pomelo..ce mult imi place fructu asta) si copila nu are nimic cu burtica; sper sa fie si la voi la fel

Iulika ce fain trebuie sa fie si la voi! cu prietena draga in vizita!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Nela, eu cred ca Ana o sa fie fata de comitet si o sa aprecieze portocalele...am mai spus eu..1-2 sunt in meniul meu zilnic (cand nu am, bag un pomelo..ce mult imi place fructu asta) si copila nu are nimic cu burtica; sper sa fie si la voi la fel

Pai da, ca la tine m-am gandit, ca ai zis ca tu mananci cam o portocala, doua... dar eu m-am pus sa termin saculetul si alta nu!!
Daca face Ana figuri o dau exemplu pe Ana ta, ii arat ca se poate, sa nu ma faca de rusine. Pupam fetele.
Si zici ca Grig munceste si acolo? Sa stii ca e tare gospodar sotul tau, cel mai gospodar de la noi de la odisee. Parerea mea.
Asa, si asteptam poze cu bradutul.

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

cred ca este un pic cam aiurea mesajul meu anterior:
Andre, faptul ca scoica nu are sistem isofix (care-i da siguranta, stabilitate) si ca anei nu-i place sa stea in ea...nu au legatura una cu alta; probabil ca ana nu a fost obisnuita (noi o duceam in landou cand mergeam la cumparaturi), iar eu mi-am exprimat de fapt nemultumirea ca nu este un sistem sigur in caz de frana brusca (nu vreau sa ma gandesc la un eventual accident);

cred ca tu ai pus un link cu un model..ma duc mai inapoi sa vad

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Dragele mele,
Mi-am propus de vreo doua saptamani sa va scriu. Am spicuit cate ceva din kilometrii de mesaje si evident nu mai stiu cine ce a zis. Am hotarat totusi sa dau macar un semn de viata ca sa stiti ca sunt prin preajma si va citesc atunci cand se intampla sa alaptez prin preajma calculatorului si sa nu fie nazdravanul meu cel mare gata pregatit cu o carte pe care sa i-o citesc. ("Daca tot te-ai asezat sa alaptezi, hai sa-mi citesti ceva!" Pot sa-l refuz?)
De cand am inceput serviciul nu mai stiu sigur daca exist sau nu, dar mergem inainte. Baietii cresc mari impreuna si asta e cel mai important.
Va impratisez pe toate cu mult drag si pupam bebelusii scumpi pe care i-am admirat prin diferitele pozici pe care am apucat sa le deschid.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Deci eu nu mai pot!! De azi dimineata am schimbat 4 perechi de pantaloni (la Andrei). Degeaba ii spun eu sa faca la olita, ca nu am nici un succes. Face pe el, isi da singur pantalonii jos si eventual se pune atunci pe oala! AM reunutat pe ziua de azi, ca nici nu am atitia pantaloni sa-l tot schimb. Fetele care au experienta, va rog, spuneti-mi si mie ce ar trebui sa fac, ca o iau razna. Am avut pana acum nenumarate tentative sa-l pun poe oala, dar degeaba. Nu vrea si pace!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Lasa-l in pace, adica in pampersi dar continua sa-l pui la oala la intervale regulate (cand se scoala, inainte de somn, la schimbarea pampersului). Merge la gradi ? Ca la noi de acolo a venit ajutorul, i-a vazut pe ceilalti copii si voia si el la fel doar ca acasa era tot nu si nu. Pana intr-o dimineta cand mi-a zis vreau chiloti mici de baiat mare Sunt trei saptamani de atunci si deja il las si noaptea fara pampers, nici mie nu-mi vine sa cred dar asa s-a intamplat, natural si fara prea multe insistente (desi asta vara si eu am facut ca tine dar degeaba, facea de toatee pe el).
Succes !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput