Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*
Raspunsuri - Pagina 19
biaz29 spune:
Incerc sa-mi adun de prin toate partile neuronului care mi-a mai ramas idei la care as fi vrut sa raspund si eu. Iertati-ma ca sunt asa off-topic.
1. Hainute: Pana acum imi marturisesc vinovatia ca nu i-am cumparat Mosorelului meu drag nici o hainuta noua. Am primit de la prieteni si rude si chiar regret ca unele hainite noi nu am reusit sa i le dau. Si asta pentru ca din cauza vremii l-am scos afara intai intr-o salopeta si apoi intr-un sac gros de fas cu gluga. Asa ca mama denaturata ce sunt
l-am bagat acolo cu hainele cu care era in casa la momentul respectiv. La vara vom face si noi parada modei la plimbare. Pana atunci...
ne prefacem ca ninge
.
2. Tot la capitolul hainute, pentru varstele astea mici la o nevoie intra in actiune una bucata bunica pasionata de magazine second hand
. De acolo ne gaseste multe hainute noi cu eticheta de la alte mamici care probabil ca au patit vechea problema: au cumparat puzderie de dragalasenii si n-au apucat sa le dea copilasilor.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Andrecluj spune:
Fetele, multumesc frumos. Am priceput roti mari, fara scoica, manere de alea smechere. Nu vreau sa investesc o valoare, ma gandesc doar ca la plimbare va iesi mai des mami, care face totusi 70 de ani, si as cumpara ceva sa manevreze usor. Chiar daca le duc cu masina pana pe malul marii, de acolo tot buni trebuie sa se descurce si-s tare nehotarata la model. Landou are nevoie pentru ca, desi merge pana la 6 luni, buni tot nu o poate duce in marsupiu. Dana, multumesc de intrebare, Chiara urla. Urla cand face kk, cand trage partzuri si cand nu e luata in brate. Ma-sa incearca sa invete "it's me time"-ul, acu' Chiara e cu buni si ma-sa cica a fost trimisa la somn. Dar e bine si e tare tare frumos. Luto, draga mea, miss you too. Azi maine ma ajungem la un program si ma intorc si pe mess. Pup mamicile si bebeii Chiara Ada, vita mia
Dana15 spune:
andre, nu am fost atenta..chiar tu postasei linkul cu caruciorul; nu stiu ce sa zic de el..doar ca am auzit ca este o firma f bune..oare nu Lullaby are fix la fel?!! sau memoria mea este varza?!! oricum stiu sigur ca Raluk are unul de la Inglesina..eventual ii scrii un PM, poate citeste..o mai
cu ocazia asta;
uite ce zice Lucia de maner si sunt de acord! si noi avem astfel de manere
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Lullaby_2009 spune:
Crisitna_Ana i-am transmis. Multumesc. 
Andraiulia ce frumos ai descris tu experienta cu mijloacele de transport in comun din zona Drumul Taberei-Militari. Parca ai vorbi de alta tara.
Iulika ce as iesi si eu cu mandrul meu la o plimbare, dar mi-e teama sa nu alunec cu el in brate, iar caruciorul nu merge pe nametii acestia. Admiram de la balcon privelistea alba.
Asteptam sa vedem suvitele. ![]()
Dana ce imagine frumoasa, va si vad stand la gura sobei cu pisica (din plus
) torcand langa voi. Legat de pupatul manutelor, inteleg perfect, eu am incercat sa spun discret, iar la urmatoarea vizita ... i-am pus manusi. 
Nela eu m-am invatat minte cand vine vorba de laude, sunt rezervata, altfel imi arata ea ... ironia vietii.
Pupam pe Ana sa doarma bine.
Si noi am vrut sa vedem Avatar 3 D, dar nu am mai gasit bilete. 
biaz29 spune:
V-am tot vazut vorbind de wrap si pana la urma m-am decis ca ar fi frumos sa incerc si eu. Asa ca am dat sfoara in tara la mama mea, i-am aratat ce vreau si ea mi-a facut unul la dimensiune dar din trei bucati cusute intre ele parte peste parte. Am crezut ca nu va tine sau ma va deranja dar nu a fost deloc asa. Il folosesc ocazional cand am de plecat in locuri in care n-as avea acces cu caruciorul. Puiutul meu se zbate cand il pun in wrap dar apoi adoarme instantaneu.
V-am povestit ca sugestie pentru mamicile care vor sa incerce dar nu sunt dispuse sa dea multi bani ca sa-l cumpere.
Nu vreau sa le supar pe cele care au cumparat un wrap, dar al meu home-made infasurat pe mine arata exact la fel cu cele de firma pe care le-am vazut in pozici. ![]()
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Lullaby_2009 spune:
Legat de carucior, eu am un Chicco simplu, usurel sa-l pot cara, de aceea nu am intervenit in discutie. Daca imi amintesc bine Raluk are unul asemenator cu cel din poza.
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 eu am incercat sa spun discret, iar la urmatoarea vizita ... i-am pus manusi. ![]() mami fericita de Alex ![]() |
Ce tare ai fost!

Mare dreptate ai cu laudatul...Gata, mi-am invatat lectia, ma bucur si eu asa, mai in tacere de cumintenia pamantului... ca nu se stie ce si cum!
Ce mai face Alex?

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

cristina_ana spune:
Diana, am vazut ca Victoras al tau este cu doua zile "mai mare" decat Andrei al meu, asa ca mi-ai dat ceva sperante ca lucrurile se vor rezolva si la noi. Am sa ascult de sfatul tau si am sa-l pun la olita cat pot de des. El merge la cresa de cateva luni, dar vad ca nu s-a luat inca dupa ceilalti copii (poate doar la prostii
)
Nela, tocmai am pus la download Julie @ Julia. Pare fain din descriere.
Ma plictisesc rau azi. Nu stiu ce as mai putea sa fac.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
NelaM spune:
Biaz, imi surade idea de a incerca, cand ajung acasa la primavara, sa fac un wrap. Ce material ai folosit si cat, ce dimensiune? Multam. 

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

Dana15 spune:
deci m-am inselat! nu esti tu Lullaby cu caruciorul Inglesina..dar stiu sigur ca am vazut unul la fel pe webshots..dar la cine oare?!!
Te salut cu drag Biaz!
sunt de acord cu tine referitor la hainute..probabil ca daca situatia ar fi fost alta, m-as fi aruncat si eu la hainute de firma...de uitat ma uit, ochesc diveres chestii frumoase si imi spun, "lasa ca vin la reduceri"..vom vedea daca si reusesc! iar cu second handul, desi probabil pentru multa lume este o chestie tabu/de nespus in public, recunosc fara jena ca ana noastra are doua cosmonaute minunate luate dintr-un astfel de magazin (Next..o fi o firma fitzoasa?!!
)..fara eticheta este drept, dar arata impecabil! pretul..chilipir! unul dintre ele deja nu-i mai este bun..l-am folosit de 4 ori!
trimite cineva rosii?!! sau cartofi?!!!![]()

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi