Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*
Raspunsuri - Pagina 20
Lullaby_2009 spune:
Nela, multumim de intrebare. Alex doarme acum, barbatul toaca legumele pentru corbita si eu stau pe froum.
Am descoperit si eu ce mult ii place televizorul si uneori il mai las sa se uite pe bebe tv si mai reusesc sa fac cate ceva. Sper sa nu-i faca rau, avem un tv care, din cate am inteles, nu emite prea multe radiatii.
In ultimele zile a fost un pic mai agitat, probabil din cauza ca nu prea a iesit la plimbare. Pupam pe Ana nazdravana si pe mami. 
Fug si eu la ciorbita. ![]()
J.D. spune:
buna!
noi stam in casa la caldura si ne distram :radem, cantam,pupam broasca, tragem de brad si tot asa. dave a plecat sa ne cumpere cadouri iar noi il asteptam si speram sa se mai incalzeasca putin sa iesim la plimbare. azi dimineata era -15 C! n-a mai fost asa frig iarna aici de foarte mult timp.
ieri am fost la plimbare si am cumparat cadouri pt familie si prieteni si am fost si la cofetaria frantuzeasca sa mancam ceva bun. pe Finn l-am pus in sling si cand am iesit de la metrou l-am luat in brate fara sling numai ca i-a inghetat nasul dupa 30 de secunde si a inceput sa planga. asaca am fugit pana acasa, adica 100 m.
Iulika, eu am locuit in Finlanda o perioada iar iernile erau cumplite. am prins si -40 C si viscol iar eu trebuia sa ies la cumparaturi pe asa o vreme. copiii acolo ies afara pe absolut orice vreme - imbracati in overall-uri si cu bocanci speciali cum sunt cei de alpinism - si joaca hockey, schiaza, etc. am zis ca daca ei sunt rezistenti trebuie sa fie si fi-meu mai ales ca il cheama Finn.![]()
http://picasaweb.google.com/joanadane
NelaM spune:
Eu ma pun sa citesc un pic. Vorba vine, ca in cateva minute dorm dusa!
Ieri am facut o mare descoperire: intru intr-o pereche de blugi dinainte de sarcina! Maaaare realizare. Acuma, ca ma strangeau de mi-au iesit ochii din cap ca la melc pana sa ii inchid la fermoar iar cand am ajuns la nasture mi-am tinut respiratia ceva secunde bune... asta e alta poveste! Macar sunt pe drumul cel bun! ![]()
O duminica placuta in continuare va doresc. 

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

Dana15 spune:
Nela somnic usor!
tu esti cu cititul cum sunt eu cu filmele..cand zic hai sa ne uitam la un film, inseamna "hai sa adorm si eu pe un film bun"![]()
felicitari pentru blugi!
eu inca nu reusesc sa intru in marimile mele xs dinainte de sarcina
..si nici nu cred ca voi mai intra vreodata..s-a largit bazinul..nici sansa sa inchid vreun fermoar/ nasture..asta este!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
Joana, ce frumusel este Finn! Sa va traiasca!
Nu stiu de ce, dar mi se pare ca seamana un picut cu Ana mea, mai ales in costumasul acela negru de pisicut. ![]()
Si am vazut intr-o poza un crampei din Praga, care se zice ca este unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei. Daca mai ai poze cu voi prin oras, eu as fi incantata sa ma delectez si cu acelea.
Mai, dar frig mai este in perioada asta... of of.
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)