Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Manga, tie nu ti se pare ca se raceste in camera de la aparatul ala salin ca are ventilatorul ala si scoate aer rece? Am primt si eu imprumut unul dar nu pot sa zic ca vad ceva imbunatatiri in respiratia lor.

eu il intorc mereu cu fata spre un perete si oricum ma trezesc in fiecare noapte cu 23 de grade si trebuie sa inchid centrala pentru ca l se foieste mult. am boservat ca de cand s-a nascut am altfel de termometru si eu. nu as fi visat sa stau niciodata la 19-20 de grade lejer si sa ma plang de cald la 22. inainte de a avea aparatul avea nopti cand nu putea manca de infundat ce era. acum nu-i cura nasul decat o data la 2-3 zile. ata explicatie nu e. ai verifica filtrul? sa nu fie prea vechi. trebuie schimbat la cateva luni.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

apropos de carucioare...mie www.mothercare.com/Phil-Ted-Sport-doubles-kit/dp/B000OY4Q98/ref=ts_dp_3/275-0176283-8711365?_encoding=UTF8&mcb=core" target="_blank">astea mi se par fermecatoare.In realitate...ala micu' de sta la parter nu vede saracutulin fata dar casca ochisorii in laterale.....sunt bestiale cu locatari in ele. Si de obicei ala de la etaj e mai marisor si se citeste mandria pe mocusoara lui.
E o placere sa-i privesti

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

cum te simti Mangulico ? e mai bine ?

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Pup fetele mele dragi.

Ma uit pe geam si ma bucur de vremea de afara, dar si eu precum poetul, din casa. Am avut azi ceva spor si am facut curatenie in dulap. Alex a adormit mai devreme si am putin timp de stat pe net. Daca azi am fost harnicuta nu am stat tot timpul cu el si mititelul nu prea a dormit, acum seara, desi el sta pana aproape de miezul noptii de obicei, a adormit asa repede. Si imi este deja dor de el.

Mada pentru Iri sa treaca nasucul infundat.

Maria .

Vai, ce de cadouri am vazut sub bradul Claudiei.

Daci ce ochios e cel mic si ce frumos zambeste.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetelor, va rog din suflet ajutati-ma. Spuneti-mi si mie ce diametru cranian au bebeii vostri, daca stiti bieninteles. Ca am cam bagat-o pe maneca. NU am liniste de cand am fost la eco si mi-a zis nenea dr ca are capsorul cam mare pt varsta lui si tot citesc pe net si nu va spun ce bazdaci m-au apucat

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Monica,eu una nu stiu,nu l-am masurat niciodata..dar uite,iti promit ca maine o s-o fac si iti zic
Un si o sa te linistesti

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vai vai ce as veni in Constanta de sarbatori , dar vedeti si voi ce urgie e afara? aici la noi asa ninge si bate vantul si zapada creste creste ... cand am iesit sa dau la animale de mancare nu am avut curaj sa ma avant la locurile lor si le-am dat la usa de la intrare , dar tot a trebuit sa merg sa le pun apa fiarta in galeata lor de apa si desi eram incaltata cu papuci cu talpa dinaia groasa de pluta , tot mi-a trecut zapada mai sus de glezna. Faza e ca asa e in toata europa si husbandu blocat la viena ca au uitat si aia sa curete autostrada , si o sa mearga pe orar interzis dimineata sa intre in ungaria , dar cine stie ce naiba il mai asteapta si de acolo

Si as bea acolo in City o cafea dinaia buna si cu miros de mare in aer

anamaria1979 asa socrii mai da felicitari

Danuta1979 lasa ... ca nu e buna , dar stiu ce simti ca nici eu nu am fumat cu Emma hohoooo toata sarcina si alaptarea si mai o perioada dupa si Laci suda langa mine ... si m-am considerat mereu fumatoare. Daca nu te consideri asa inseamna ca nu te mai apuci. Mie pur si simplu imi place stiu ca suna aiurea

monique sa stii ca o sa ii fac o poza la baterie sa iti arat , ca eu am vandut cateva aparate dinastea si nu au fost 2 cu acelasi model de baterie merci pt oferta nici nu imi imaginez cat costa acum una ca parca acum 6-7 ani era 24 roni , acum cine stie cat o fi ... sau poate ca delirez la ora asta

Multumim e emoticoane ... e de la sine inteles care imi plac mie : , , si super tari toate cele noi

daci Darius e un scumpel fotomodel , iar poza unde doarme imbratisat cu tati e

diamar78 calma , jucariile imprastiate nu sunt mizerie si lasa sa le imprastie si sa se joace ca e mai bine asa decat in pat bolnav. Nu te supara pe mine e doar parerea mea.

dana buni tau cu ata rosie , mama face criza in fiecare seara ca il vede pe webcam fara caciulita si stai fara grija ca au venit la botez si imediat i-au legat si ale mele ata rosie la mana noroc ca bratarica de la nasa are o buburuza rosie si nu mai trebuie ata ... bunicile astea ...

bey liliaco deci sunteti adevarati oameni buni Mi-am adus aminte ca si Laci se lasa pictat pe unghii ca asta era mania Emmei si intr-una din sesiunile de pictat a trebuit sa fuga la garaj sa se intalneasca cu sefu noroc ca sefu e si prieten ca altfel cine stie ce draq credea oricum a facut misto de el la greu mult timp ...
... deci m-am tinut de burta la toate mesajele tale tzaca

diana si bine ca ai mai intrat , dar tu ai cel mai mamos copil cred

of manga ce rau imi pare sper sa iti treaca repede

wow selen ce mi-a placut migdalatul cu chitara lui si cat de firesc ciupea coardele si canta super , un copil foarte talentat

monicutz mie mi se pare grele cu monti ca trebuie sa inveti ca daca mananci aia ai voie doar ailalta si nu cealalta nu e pt creieru meu

wow claudia frumos bradut ... dar cate cadouri

ioi luto lasa ca e bun si suportul la ceva

monicutzo cu riscul de al trezi pe bebelache uite ca o sa ii masor craniu sa ai idee

... revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

deci la o aruncatura de centimetru cu un cap miscator (deci nu stiu cat a stat cm unde trebuie) are 46 cm. Tu cat ai masurat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Buna seara, mamici!
Monica, de ce te chinuiesti?... Ai spus tu de vreo 2 saptamâni de fraza asta a doctorului, dar sa te preocupi acum, în miez de noapte si înainte de sarbatori de asta, e parca nesanatos, iubita noastra. Linisteste-te, mami. Am citit într-o brosurica de la spital o formula orientativa de calcul. La Simon nu se potrivea, era mai mic perimetrul cranian decât dadea acolo.
Sa ne auzim zâmbitoare mâine!

Mamica lui Simon (19.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

CRed ca sunt de felul meu cam sado-maso Pana acum nu m-am stresat dar mi s-a pus asa brusc pata ca nu imi place de bebe asta al meu ca e asa marait si rautacios
Nu va mai spun ca a inceput sa-mi baleasca da nu vad nicio umflatura pe la gingii.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput