Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*
Raspunsuri - Pagina 6
dyana27 spune:
fetele multumesc pentru felicitari si incurajari; de abtinut ma abtin mai mult ca sigur; eu mai am o shmecherie.... adica ma gandesc asa: pentru cateva secunde cat dureaza sa pap o prajitura... merita sa sufar zile intregi sa o dau jos???? dcei cele 5 secunde.... dispar din creieras; cu siguranta o sa mai gust si dulce, dar asta abia dupa ce ajung la greutatea care trebuie si o mentin o perioada
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani!! pentru sotzior de gigelica!
Si tatal meu ar fi implinit azi 68 de ani
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Ilinca_M. spune:
Dupa doar 3 zile de ambitz am mai strans o gaura la curea, iuhuuu! (eu cantar n-am, deci ma iau dupa haine, curele, inele etc). Tineti-mi si mie pumnii sa n-o iau in balarii!
Acum ma duc sa mananc pizza aia vegetariana de care Bianca a zis ca e permisa!
Ieri n-am pacatuit cu nimic, doar fructe! Desi a venit husband aseara si-a balotat sub ochii mei, dar nici macar n-am fost tentata Nu va pot descrie cat s-a bucurat Sophiphi cand l-a vazut (dupa ce si-a dat jos caciula si i-a vorbit, ca pana atunci l-a privit intrigata); era la mine-n brate si-anceput sa dea cu avant din maini si din picioare deodata, abia am putut s-o tzin, si sa traga tzipete de incantare (vroia la el in bratze, dar i-am zis sa stea deoparte pana nu-si da jos hainele de pe tren)
Alta premiera (ziua si premiera ): dupa banana si marul de ieri, primul kk solid la Phiphi! Ea pana acum a avut doar de-alea moi, de lapte, "explodate"
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
aris26 spune:
ce fac fetele?
of, stiu ca am promis macar cate un raport din cand in cand dar vad ca nici atat nu apuc. am avut o serie de nopti groaznice din cauza dintelui nr 6 care se incapatzana sa ne chinuie chiar si dupa ce a spart gingia. in plus sunt rupta de oboseala pt ca a inceput sa mearga, mai mult pe langa mobila, dar isi mai da si drumul si face cativa pasi singurel, toti sfarsesc printr-o cazatura aplanata sau nu de noi, depinde cat de rapizi si pe faza eram.efectiv asta este unicul lui scop in viata: sa mearga! si nu se ocupa de nimic altceva toata ziua. refuza cu urlete si zbirete premergatorul si mai nou tipa si ma impinge cand il tzin de mani sa mearga. pe mine ma dor genunchii pt ca umblu toata casa in genunchi ca sa fiu cat mai aproape de el. cu toate astea tot se mai loveste din cand in cand.
sunt atat de obosita incat incep sa cred ca de fapt asta e cea mai grea perioada nu colicile.
oricum de cand cu mersul asta a inceput sa dea jos din colacei pufosi de bebe si arata din ce in ce mai mult a baietel. ma uimeste in fiecare zi cat de multe stie sa faca. de exmpl stie sa puna cuburile in cutie cand ii spun, stie sa ne jucam de-a va-ti-ascuns-elea cu premergatorul, stie o gramada de prieteni dupa nume si ii identifica cand il intrebi unde sunt si altele pe care probabil le stiti si voi, fazele alea care ne umplu zilnic inima de bucurie si mandrie.
cam atat e nou la noi...acum cred ca ma bag si eu in pat un pic cat doarme el ca stiu ce ma ashteapta cand se trezeshte
sper ca sunteti toate bine sanatoase si bebelushii(care sunt ditamai copii de fapt)la fel.
multi pupici si aveti grija de voi
25 martie 2009
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Dyana, pisicutza sau piscinutza? Ca eu am vazut o piscinutza cu bile, tot de la Chicco, care mi-a placut tare, doar ca am vazut-o pe net si nu-mi dau seama cat e de mare (nu scria)... Daca vorbim de acelasi lucru si ai vazut-o "live", spune-mi si mie cat e de mare. Novus, pai la asa papuci, m-as juca si eu. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
a nuuu, e pisica rolly polly, o apesi pe cap si i se invart bilutele in ea
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI Antonia, Iulia, Maria Teodora!!!
LA MULTI ANI sot de Gigelica!!!
Felicitari Dyana si Ilinca pentru ambitie Eu aseara i-ar am dat cu batu-n balta Intrasem intr-o depresie din care doar ceva "buuuun" ma putea salva. Dar dupa aceea am fost si mai deprimata, caci pacatuisem
Multumesc pentru aprecierile la adresa lui David.
Sunt un pic suparata caci iar s-au instalat mucii in nasucul lui frumos. Daca ieri eram pe calea cea buna, astazi avem mai multi decat ieri. O sa trec la ophtamesone n.
Olga, mamica lui David iepurasul
Bianca2503 spune:
Am citit pana cum din urma.
Dyana felicitari de kg pierdute, iar tu Ilinca "la inca o gaura".
Am vazut ca tot vorbiti de jucarele. Eu am ajuns la concluzia ca deja avem cam multe asa ca ma opresc din cumparat.
L-am trimis pe tatic acum sa caute sanie. Nu gasim o sanie in care sa se lege copilu ca in carucior, sa pot sa il scot afara singura. Pe sanie clasica trebuie neaparat sa stea un adult cu bebe ca altfel cade.
Vrem ceva de genul asta:
http://www.toyfun.ro/-producator-1587-khw
insa nu prea gasim prin magazine, iar azi e sambata si astia de pe net nu au program.
De iesit cu caruciorul asta la cum sunt strazile pot sa iasa doar jucatorii de rugby sa nu mai dea la plug la antrenamente.
Bianca2503 spune:
Va dati seama ca Aris ne ofera un preview la ce ne asteapta si pe noi. Felicitari lui Vitamina pentru progrese.
Nikoleta20 spune:
pupici fetelor vorbaretelor,
ca tot ati vb de premiere,avem si noi una...da buna,aseara dupa indelungate tavaliri prin pat in cautarea locsorului bun de adormit,asta insemnand pana pe la 1 si ceva,a adormit si mon bebe,pe pernuta lui cu labutele ca un catel,cu piciorusele stranse sub burtica si fundul in sus,imi pare rau ca nu i-am facut poza ,k deh sotu a vandut aparatul si asteptam sa ajunga cel nou la noi...
cat e el de barbat in general,asa dulce era asa in pozitia aia,parca era un bb mic mic mic...si premiera este k de la 1 si ceva cand a adormit pana la 6 si 20 nu s-a miscat DELOC din pozitia aia...pe cuvant fetelor,m-am trezit eu sa merg la baie si el tot asa era,i-am ascultat respiratia k deja ma speriasem cand vazusem ce ora e..ek el de obicei se mai frichine seara dupa lapte sau ceiuc,depide de preferinta...i-am facut laptele si l-am schimbat k el se uda pana la gat in FIECARE noapte...a baut 240 ml lapte si apoi somnik iar pana la 11....asta in conditiile in care iesi nitelus si zimtishorul no.5....asa baiet cuminte zic si eu
Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009
Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 ce fac fetele? of, stiu ca am promis macar cate un raport din cand in cand dar vad ca nici atat nu apuc. am avut o serie de nopti groaznice din cauza dintelui nr 6 care se incapatzana sa ne chinuie chiar si dupa ce a spart gingia. in plus sunt rupta de oboseala pt ca a inceput sa mearga, mai mult pe langa mobila, dar isi mai da si drumul si face cativa pasi singurel, toti sfarsesc printr-o cazatura aplanata sau nu de noi, depinde cat de rapizi si pe faza eram.efectiv asta este unicul lui scop in viata: sa mearga! si nu se ocupa de nimic altceva toata ziua. refuza cu urlete si zbirete premergatorul si mai nou tipa si ma impinge cand il tzin de mani sa mearga. pe mine ma dor genunchii pt ca umblu toata casa in genunchi ca sa fiu cat mai aproape de el. cu toate astea tot se mai loveste din cand in cand. sunt atat de obosita incat incep sa cred ca de fapt asta e cea mai grea perioada nu colicile. oricum de cand cu mersul asta a inceput sa dea jos din colacei pufosi de bebe si arata din ce in ce mai mult a baietel. ma uimeste in fiecare zi cat de multe stie sa faca. de exmpl stie sa puna cuburile in cutie cand ii spun, stie sa ne jucam de-a va-ti-ascuns-elea cu premergatorul, stie o gramada de prieteni dupa nume si ii identifica cand il intrebi unde sunt si altele pe care probabil le stiti si voi, fazele alea care ne umplu zilnic inima de bucurie si mandrie. cam atat e nou la noi...acum cred ca ma bag si eu in pat un pic cat doarme el ca stiu ce ma ashteapta cand se trezeshte sper ca sunteti toate bine sanatoase si bebelushii(care sunt ditamai copii de fapt)la fel. multi pupici si aveti grija de voi 25 martie 2009 |
Si Ariana toata ziua se plimba pe marginea mobilei, iar cand vrea sa mearga prin camera, salvarea mea este premergatorul http://family.webshots.com/video/3008262530103898217ZTiPDY Mai baga ea cate o tranta pe zi, cel putin, pt ca nu se uita pe ce calca, dar se descurca
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata
poze