Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*
Raspunsuri - Pagina 7
Nikoleta20 spune:
si uitasem sa felicit fetele ambitioase pt kg date jos si sa le rog sa imi da si mie cate putin de la fiecare(despre kg vb) k eu iar am ajuns 2bete-nfipte-n..... tot 54 kg...k zici k nu pot sa trec de acest prag...si mananc fetelorrrr...orice si oricat
in schimb mario,cred k a citit si el pe aici despre maratonul curelor de slabire...k nu vrea delok sa pape marul...a mai bagat asa niste "senvisele" cu sunculita si branzica topita...k altfel....nu manca nimic...
felicitari aris pentru primii pasi...te compatimesc pentru oboseala pe care o simti,caci stiu si eu cum e...chiar radeam cand am vazut k pe alex il "botezarati" vitamina...asa e si mario...groaznic de energic...cred k de aia e si asa slabut,adica nu are budulane si falcutza asa ca davidutu si ca buburuza lui mihaelacg...el are cred numai carne si muschi...sa nu zic numai piele si os
Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009
Nikoleta20 spune:
bianca,de ce nu incerci sania de la eda?noi pe asta o avem si suntem multumiti de ea...si eu tot pe aia de o vrei tu as fi vrut-o ...dar mi s-a parut prea scumpa,si o poti folosi doar 1 an,maxim doi ...apoi e prea mica...depinde acum...daca te tine portofelul
mie mi-a zis sotu' k imi da cu ea in cap daca nu sta in ea,si dupa ce ne-am furat-o cu patutul....am fost mai cumpatata
poze picasa:
olishka spune:
Aris Of zici ca ne-asteapta vremuri grele
Adee cat de frumos merge Ariana cu premergatorul BRAVO!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nikoleta20 bianca,de ce nu incerci sania de la eda?noi pe asta o avem si suntem multumiti de ea...si eu tot pe aia de o vrei tu as fi vrut-o ...dar mi s-a parut prea scumpa,si o poti folosi doar 1 an,maxim doi ...apoi e prea mica...depinde acum...daca te tine portofelul mie mi-a zis sotu' k imi da cu ea in cap daca nu sta in ea,si dupa ce ne-am furat-o cu patutul....am fost mai cumpatata Nikoleta 20 mamica deMario Andrei A sosit minunea din viata noastra!!! http://b1.lilypie.com/mY71p2.png poze picasa: niko_bruneta2000@yahoo.com parola:26022009 |
Multam de raspuns cu sania. Voi unde ati gasit-o? la ce magazin? Ca o vad doar pe net. Sau ati comandat-o online.
Si acum intrebare. Poate sunt eu deplasata. Tu ii dai branza topita lui Mario?
Intreb pentru ca nu pre e buna. Adica e plina de grasimi si nu are continut proteic mai deloc. E cam in aceeasi oala cu cascavalul.
De obicei dintr-un litru de lapte (cumparat de la producatori=tarani cu 0.7 ron) care intrra in gabrica ies asa: 1 litru lapte, o galeata smantana, 1 litru iaurt si apoi mai raman niste "laturi" sa le spunem din care se face branza topita. Branza topita a fost inventat pentru a nu exista pierderi la fabricile producatoare. Si ce am zis mai sus nu e poveste, e pe bune.
Dar asta e parerea mea legata de acest produc si de mezeluri (aici intra si sunculita presata, afumata si in toate formele ei). Adica pentru astia mici-pitici nu prea e buna.
Parerea mea!
Nikoleta20 spune:
bianca stiu ce zici,k si eu la fel spuneam,nu eram de acord cu nimic din toate astea,sunculite,cremwursti,branzici,iaurturi si alte nebunii...dar al meu copil nu vrea sa manance si el ca ceilalti copii cuminti,marul dimineata,apoi supita,legume ,carnita,ficatei cu galbenus,piureuri de fructe sau legume...asadar am incercat cu mai multe,si astfel am ajuns la banzici si sunculite....bine k sunculita ii iau din aia pt copii,cremwurstii numai de la meda,iar branica este aceea hohland ... sa nu va mai zic ca mario mananca cu pofta sarmale,ce-i drept numai carnita...dar musai de porc,ca i-am facut pt el cu pui,dar nu au acelasi gust si,in consecinta,nu le mananca....eu incerc sa il aduc pe drumul cel bun,dar acum,in perioada asta nu vrea deloc sa manance,iar eu,in disperare,cu gandul ca trebuie sa manance ceva,ii dau ceea ce stiu ca va manca cu siguranta...
legat de saniuta,noua ne-a cumparat-o cineva din germania,era in drum si l-am rugat sa ne ia si noua o sanie mai buna pt bb,nici prea prea ...nici foarte foarte...si ne-a cumparat-o pe asta...am dat 30 euro pe ea.poate reusesti online,in magazine nu stiu,k nu am cautat...am fost mai norocosi
poze picasa:
Nikoleta20 spune:
stiu ca nu este foarte bine ceea ce fac...dar altfel nu ar manca nimik...
poze picasa:
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Nikoleta20 bianca stiu ce zici,k si eu la fel spuneam,nu eram de acord cu nimic din toate astea,sunculite,cremwursti,branzici,iaurturi si alte nebunii...dar al meu copil nu vrea sa manance si el ca ceilalti copii cuminti,marul dimineata,apoi supita,legume ,carnita,ficatei cu galbenus,piureuri de fructe sau legume...asadar am incercat cu mai multe,si astfel am ajuns la banzici si sunculite....bine k sunculita ii iau din aia pt copii,cremwurstii numai de la meda,iar branica este aceea hohland ... sa nu va mai zic ca mario mananca cu pofta sarmale,ce-i drept numai carnita...dar musai de porc,ca i-am facut pt el cu pui,dar nu au acelasi gust si,in consecinta,nu le mananca....eu incerc sa il aduc pe drumul cel bun,dar acum,in perioada asta nu vrea deloc sa manance,iar eu,in disperare,cu gandul ca trebuie sa manance ceva,ii dau ceea ce stiu ca va manca cu siguranta... legat de saniuta,noua ne-a cumparat-o cineva din germania,era in drum si l-am rugat sa ne ia si noua o sanie mai buna pt bb,nici prea prea ...nici foarte foarte...si ne-a cumparat-o pe asta...am dat 30 euro pe ea.poate reusesti online,in magazine nu stiu,k nu am cautat...am fost mai norocosi Nikoleta 20 mamica deMario Andrei A sosit minunea din viata noastra!!! http://b1.lilypie.com/mY71p2.png poze picasa: niko_bruneta2000@yahoo.com parola:26022009 |
ce copil!!!!
dar cu borcanele ai incercat? ca sigur sunt mai bune decat carnea de porc. Citisem undeva ca stomacul copilului nu poate sa digere carnea de porc pana la 3 ani.
Oricum firma de cremwursti nu are nimic superior fata de altele, iar cea de branza chiar daca se cheama Hochland nu inseamna ca e ok.
Decat chestii d-astea mai bine borcanele. Dar tu faci cum crezi.
Maine poimaine o sa vrea la Mc hamburgeri si cartofi prajiti..
Mai si am fost in Germania, si am stat si eu si Robert vreo 5 minute in fata unui magazin cu sanii si nu am cumparat. Ce tonti.
georgyiuly spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Buna dimineata, Dragelor...plecam la drum...sa ne tineti pumnii, va roooog! Intru deseara tarziu sa va spun ce am facut... Si: La multi ani, iubitul meu sot! Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Drum bun si sa ajumgeti cu bine la pitonas! Imbratiseaza Focsaniul din partea mea !Mi-e dor de acasa si de zapada!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni
Nikoleta20 spune:
bianca,am incercat si borcanelele de la humana...2-3 lingurite si atar,la fel cum face si cu mancarea pe care i-o pregatesc eu...
eu nu v-am spus...ce copil!!!!incorigibil...dupa ce am scris aici,am mai incercat sa il pacalesc si sa ii dau pana la urma si marul sa il pape...am incercat sa ii dau cu mana,fara lingurita...cu mana lui...cate o gurita,maxim 2 asa pacalit si gata...si mama se chinuie cu el,ca a zis k "nu se poate sa nu manance domne copilul...",k deh ea a crescut o gramada de copii,cred k peste 8-9 ,si nu a avut probleme d-astea...nu stiu eu cum sa ii dau...pana la urama s-a convins ca nici ea nu stie...
eu incerc sa il aduc pe drumul cel bun,va zic...a mai avut asa o perioada,in care nu manca,apoi isi revenise si nu il mai saturam,si manca mancare ok,adica ce pregateam special pt el...apoi... a inceput din nou cu toanele....
poze picasa:
olishka spune:
Niko imi esti tare draga, dar te rog nu-ti mai bate joc de copilul tau. Nu pot sa cred ca ai acces la atata informatie si tu ii dai porcarii. Daca nu incetezi o sa-ti fie si mai greu peste cativa ani cu el cand o sa trebuiasca sa-l tii la regim din cauza "mancaricii" pe care i-o dai acum. Insista!!! Trebuie sa manace pana la urma. Incearca in fiecare zi alte combinatii, gasesti tu ceva care sa-i placa. Doar nu s-a nascut cu preferinte la sarmale si branzica topita. Te rog nu te supara pe mine, dar nu procedezi deloc bine.
Olga, mamica lui David iepurasul