Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Denisa cine-i Duni?

Eu i-am luat azi un telefon super fain! Adica noua ne place, dupa Keutu nu ma pot lua ca orice jucarie o baga in seama abia dupa vreo doua zile. Dar pot sa va zic ca iubeste Handy-ul ala de la Vtech (de la mos) cu Winnie Pooh. Am fost sigura ca o sa zaca intr-un colt de casa. Si e asa haios!!! Winni e il intreaba care culoare ii place cel mai mult si el apasa pe o culoare. Si adu: Bravooo! Acesta e galben! Bine, cand o sa inteleaga ce spune, presupun ca o sa fie satul de el.
Am fost azi intr-un magazin mare numai cu jucarii. Pai ametesc de cap acolo, pe langa harmalaie, mai ales acum inainte de sarbatori, ma uit la rafturile alea si nu stiu ce sa-i iau. M-am uitat si la mesele alea cum are Luana, sau la antepremergatoare- Problema e ca aproape tot ce au alea ca si jucarii pe ele, el le are deja pe jucarii mai mici pe care le jongleaza deja de vreo 2-3 luni. Asa ca nu-s sigura ca l-ar interesa. Am vazut in schimb vreo doua de marime si pret mai mare, dar cu care cred ca nu s-ar juca acum, din cauza varstei, asa ca am lasat-o pe mai incolo. Plus ca barbatu-meu nu ma ajuta nicicum sa ma hotarasc, pe motiv ca cine stie ce o sa mai primeasca acum de Craciun. Stim sigur ca primeste cel putin de la 4 familii(bunici, 2 matusi si prieteni)., asa ca are si el dreptate. Dar atata imi place sa merg in magazinele de jucarii! De ce oare nu-s a lu` tata?

www.toyz.ro/sunete-si-muzica/altii/piticul-povestitor-duni-in-limba-romana/" target="_blank">Duni povestitorul spune 12 povesti. El e pt 3ani, are oki, dar o sa il tin sub supravegere... Ni s-a parut ingenios si Adela era super incantata.

Daaaa, "tete" are si ea... 2, e mare fan, ca sa nu le mai roada pe ale noastre, i-am luat si ei (de jucarie bineinteles). Si astea tot sub supraveghere, ca au parti mici...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Fetelor! M-am laudat de ceva vreme ca fata mea se agata de orice ca sa se ridice si sta cu sprijin minim. Acum, absorbita de "tete", si-a dat drumul la manutza... si a sta un pic, pana si-a dat seama ca nu se tine de nimic, a facut okii (mai) mari si... buf!

Cred ca-i o scumpa!
Denisa, oare ti-am zis ca mor de dragul Adelutei, sau am visat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

miroase toata sufrageria a braaaaaaad... e bestial
l-am pus pe mtz in patut, a scancit el de protest vreo 5 minute, a vazut ca nu are succes... si cred ca a adormit; mai stau putin si dupa aia-l verific, ca daca ma simte si nu doarme... o luam de la capat; v-am mai zis eu, l-as culca numai in brate daca ar fi dupa mine... dar nu mai sta, se zbate si se agita si mai rau, incearca sa se uite pe geam ca au vecinii luminite pe la geamuri.... iese cu scandal mare; si protestele sunt ceva gen plans... dar de fapt nu plange, mai mult tipa... si daca nu are succes se opreste; eu il mai las sa tipe asa, adica nu incerc sa-l impac pe loc; ca asta e protestul lui cand nu vrea sa faca ceva.... si daca nu -l bag in seama, imi vad in continuare de ce faceam... se uita lung la mine, mai incerca 2-3 tipete si dupa aia isi vede si el de joaca... mare smecheras se face, va zic eu ca o sa am de furca cu gandacul asta mic

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Fetelor! M-am laudat de ceva vreme ca fata mea se agata de orice ca sa se ridice si sta cu sprijin minim. Acum, absorbita de "tete", si-a dat drumul la manutza... si a sta un pic, pana si-a dat seama ca nu se tine de nimic, a facut okii (mai) mari si... buf!

Cred ca-i o scumpa!

Pot sa-ti fur o poza sa-ti fac un frame? tare imi doresc.

Dyana, eu am 5 brazi in garaj, si luni mai aduce vreo 5...pe alese. Am renuntat la brad natural. Pt mine miroase...a mort.
I-am spus lui Alex ca m-am decis, nu vreau brad natural, sa-i dea cui are "obligatii" pe toti (eu imi alegeam prima data). Vreau brad artificial din fibra, de-ala care il bagi la priza si lumineaza, era in Metro, ma duc luni seara. daca nu mai e, il impusc. Vreau ceva nu foarte mare sa-l pun la Clau in camera. Deja pt Luana am facut de la Mos Nicolae.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
Nu de la noi, ai nostri sunt la locul lor.
Insanatosire rapida!

Fetele, vreau sa ma laud si eu cu pagina mea din GG, e la semnatura la numele meu. va place?

Edit: Nu-sh ce s-a intamplat cu textul.

Speranta mea e sa nu fie mucii de la ta'su, care e cam rapciugos de cateva zile, ca-l mananc.

Vazut paginutza. Frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Denisa, dar eu ii fac si mamaliga, si stiu ca faina de porumb e buna pt digestia bebelusului, chiar multe din combinatiile Hipp contin malai.
Da, cu branzica, cu spanac i-am mai facut, cu ou si carnita de pui, cu dovleac sau cu cartof dulce. Sau ca desert cu banana sau mar/gutuie coapta.

Mamaliga cum o faci ? cam cat o fierbi ? din ce malai ?

Mersi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Denisa, dar eu ii fac si mamaliga, si stiu ca faina de porumb e buna pt digestia bebelusului, chiar multe din combinatiile Hipp contin malai.
Da, cu branzica, cu spanac i-am mai facut, cu ou si carnita de pui, cu dovleac sau cu cartof dulce. Sau ca desert cu banana sau mar/gutuie coapta.

Uite aici mai gasiti idei de retete

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3532&whichpage=1

Mamaliguta i-am dat si eu o data, dar nu i-a placut DELOC. O sa mai incerc... desi daca seamana cu mine...

A! Sper ca v-ati dat seama ce-a papat Adelake azi de a avut curaj sa-si dea drumul la sprijin, da? Ia sa vedem, cine ghiceste!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:

Citat:

Citat:
Noi suntem tot cu muci, mai ales noaptea e chin. Facem inhalatii, aspiram, azi noapte am dormit abia dupa 4 jumate. Cum vroia si Luana sa adorma se sufoca de muci. Nu avem febra, nu tuse, dar avem mari ptobleme cu respiratia...ce sa facem, e genetic.

Raportam si noi mucishori... Tot fara febra, fara tuse...

Intre timp m-am lamurit si eu: nu glumeste...

Nu de la noi, ai nostri sunt la locul lor.
Insanatosire rapida!

Fetele, vreau sa ma laud si eu cu pagina mea din GG, e la semnatura la numele meu. va place?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Foarte frumoasa pagina...vad ca ai adus multe modificari la ea, imi palc multe surioarele ingeras cu cadourile la picioare!
Sanatate multa Luanei!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

A, Aris, Denisa si pisigri, imi spuneti si mie o reteta de paine de care sunteti multumite? Presupun ca in automatul de paine faceti, nu? Eu l-am folosit mai mult pt aluaturi, ce retete de paine am incercat n-au iesit cum trebuie. Acum am numai faina alba in casa, si afara sunt -10 grade, magazinele aici duminica sunt inchise, deci nici gand sa ies in urmatoarele zile. Azi l-am scos pe copil afara, nu mult, ca am fost cu masina dar tot ne-am mai vanturat un pic din casa pana la garaj, din parcari pana in magazine... Eu asa frig n-am mai simtit de tare multi ani. Sau poate doar am uitat.

Eu fac painea "taraneasca" din carticica aparatului, daca vrei ti-o scriu aici, dar e cu faina integrala si de secara. Am mai facut in alba, si integrala, dar parca nu au iesit asa bune ca asta.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Cred ca-i o scumpa!

Pot sa-ti fur o poza sa-ti fac un frame? tare imi doresc.

Te rog.
Ne-o arati si noua pe urma?

Mergi la inceput