Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*
Raspunsuri - Pagina 14
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Denisa cine-i Duni? Eu i-am luat azi un telefon super fain! Adica noua ne place, dupa Keutu nu ma pot lua ca orice jucarie o baga in seama abia dupa vreo doua zile. Dar pot sa va zic ca iubeste Handy-ul ala de la Vtech (de la mos) cu Winnie Pooh. Am fost sigura ca o sa zaca intr-un colt de casa. Si e asa haios!!! Winni e il intreaba care culoare ii place cel mai mult si el apasa pe o culoare. Si adu: Bravooo! Acesta e galben! Am fost azi intr-un magazin mare numai cu jucarii. Pai ametesc de cap acolo, pe langa harmalaie, mai ales acum inainte de sarbatori, ma uit la rafturile alea si nu stiu ce sa-i iau. M-am uitat si la mesele alea cum are Luana, sau la antepremergatoare- Problema e ca aproape tot ce au alea ca si jucarii pe ele, el le are deja pe jucarii mai mici pe care le jongleaza deja de vreo 2-3 luni. Asa ca nu-s sigura ca l-ar interesa. Am vazut in schimb vreo doua de marime si pret mai mare, dar cu care cred ca nu s-ar juca acum, din cauza varstei, asa ca am lasat-o pe mai incolo. Plus ca barbatu-meu nu ma ajuta nicicum sa ma hotarasc, pe motiv ca cine stie ce o sa mai primeasca acum de Craciun. Stim sigur ca primeste cel putin de la 4 familii(bunici, 2 matusi si prieteni)., asa ca are si el dreptate. Dar atata imi place sa merg in magazinele de jucarii! De ce oare nu-s a lu` tata? |
www.toyz.ro/sunete-si-muzica/altii/piticul-povestitor-duni-in-limba-romana/" target="_blank">Duni povestitorul spune 12 povesti. El e pt 3ani, are oki, dar o sa il tin sub supravegere... Ni s-a parut ingenios si Adela era super incantata.
Daaaa, "tete" are si ea... 2, e mare fan, ca sa nu le mai roada pe ale noastre, i-am luat si ei (de jucarie bineinteles). Si astea tot sub supraveghere, ca au parti mici...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
![]() ![]() Cred ca-i o scumpa! ![]() Denisa, oare ti-am zis ca mor de dragul Adelutei, sau am visat? ![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
dyana27 spune:
miroase toata sufrageria a braaaaaaad
... e bestial
l-am pus pe mtz in patut, a scancit el de protest vreo 5 minute, a vazut ca nu are succes... si cred ca a adormit; mai stau putin si dupa aia-l verific, ca daca ma simte si nu doarme... o luam de la capat
; v-am mai zis eu, l-as culca numai in brate daca ar fi dupa mine... dar nu mai sta, se zbate si se agita si mai rau
, incearca sa se uite pe geam ca au vecinii luminite pe la geamuri.... iese cu scandal mare
; si protestele sunt ceva gen plans... dar de fapt nu plange, mai mult tipa... si daca nu are succes se opreste; eu il mai las sa tipe asa, adica nu incerc sa-l impac pe loc; ca asta e protestul lui cand nu vrea sa faca ceva.... si daca nu -l bag in seama, imi vad in continuare de ce faceam... se uita lung la mine, mai incerca 2-3 tipete si dupa aia isi vede si el de joaca![]()
![]()
... mare smecheras se face, va zic eu ca o sa am de furca cu gandacul asta mic

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Pot sa-ti fur o poza sa-ti fac un frame? tare imi doresc.
Dyana, eu am 5 brazi in garaj, si luni mai aduce vreo 5...pe alese. Am renuntat la brad natural. Pt mine miroase...a mort.

I-am spus lui Alex ca m-am decis, nu vreau brad natural, sa-i dea cui are "obligatii" pe toti (eu imi alegeam prima data). Vreau brad artificial din fibra, de-ala care il bagi la priza si lumineaza, era in Metro, ma duc luni seara. daca nu mai e, il impusc.
Vreau ceva nu foarte mare sa-l pun la Clau in camera. Deja pt Luana am facut de la Mos Nicolae.www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Nu de la noi, ai nostri sunt la locul lor. ![]() Insanatosire rapida! ![]() Fetele, vreau sa ma laud si eu cu pagina mea din GG, e la semnatura la numele meu. va place? ![]() |
Edit: Nu-sh ce s-a intamplat cu textul.
Speranta mea e sa nu fie mucii de la ta'su, care e cam rapciugos de cateva zile, ca-l mananc.
Vazut paginutza. Frumos!

Denisa-Madalina
fericita de
novus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Denisa, dar eu ii fac si mamaliga, si stiu ca faina de porumb e buna pt digestia bebelusului, chiar multe din combinatiile Hipp contin malai. Da, cu branzica, cu spanac i-am mai facut, cu ou si carnita de pui, cu dovleac sau cu cartof dulce. Sau ca desert cu banana sau mar/gutuie coapta. |
Mamaliga cum o faci ? cam cat o fierbi ? din ce malai ?
Mersi

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Denisa, dar eu ii fac si mamaliga, si stiu ca faina de porumb e buna pt digestia bebelusului, chiar multe din combinatiile Hipp contin malai. Da, cu branzica, cu spanac i-am mai facut, cu ou si carnita de pui, cu dovleac sau cu cartof dulce. Sau ca desert cu banana sau mar/gutuie coapta. Uite aici mai gasiti idei de retete http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3532&whichpage=1 |
Mamaliguta i-am dat si eu o data, dar nu i-a placut DELOC. O sa mai incerc... desi daca seamana cu mine...

A! Sper ca v-ati dat seama ce-a papat Adelake azi de a avut curaj sa-si dea drumul la sprijin, da? Ia sa vedem, cine ghiceste!?
Denisa-Madalina
fericita de
georgyiuly spune:
| Citat: | ||||
![]() ![]() ![]() Nu de la noi, ai nostri sunt la locul lor. ![]() Insanatosire rapida! ![]() Fetele, vreau sa ma laud si eu cu pagina mea din GG, e la semnatura la numele meu. va place? ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Foarte frumoasa pagina...vad ca ai adus multe modificari la ea, imi palc multe surioarele ingeras cu cadourile la picioare!
Sanatate multa Luanei!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)9 luni
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Kea A, Aris, Denisa si pisigri, imi spuneti si mie o reteta de paine de care sunteti multumite? Presupun ca in automatul de paine faceti, nu? Eu l-am folosit mai mult pt aluaturi, ce retete de paine am incercat n-au iesit cum trebuie. Acum am numai faina alba in casa, si afara sunt -10 grade, magazinele aici duminica sunt inchise, deci nici gand sa ies in urmatoarele zile. Azi l-am scos pe copil afara, nu mult, ca am fost cu masina dar tot ne-am mai vanturat un pic din casa pana la garaj, din parcari pana in magazine... Eu asa frig n-am mai simtit de tare multi ani. Sau poate doar am uitat. |
Eu fac painea "taraneasca" din carticica aparatului, daca vrei ti-o scriu aici, dar e cu faina integrala si de secara. Am mai facut in alba, si integrala, dar parca nu au iesit asa bune ca asta.
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| Citat: | ||||||
Pot sa-ti fur o poza sa-ti fac un frame? tare imi doresc. |
Te rog.

Ne-o arati si noua pe urma?

Denisa-Madalina
fericita de

Nu avem febra, nu tuse, dar avem mari ptobleme cu respiratia...ce sa facem, e genetic.