Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

novus si mie mi-a fost dor de voi, dar sa stii ca am vazut pozele de la paltinish pt ca mi-a aparut pe picasa ca ati pus poze noi
pai tu ce crezi ca la noi cuburile nu sfarsesc tot in gura???hahahah nimic nu scapa negustat si umplut bine de. oricum incearca faza cu "pune cubul aici" eu am incercat asa..intr-o doara si am ramas masca cand am vazut ca a inteles
spor la tocit opinci si voua

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Fetelor! M-am laudat de ceva vreme ca fata mea se agata de orice ca sa se ridice si sta cu sprijin minim. Acum, absorbita de "tete", si-a dat drumul la manutza... si a sta un pic, pana si-a dat seama ca nu se tine de nimic, a facut okii (mai) mari si... buf!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Cred ca-i o scumpa!
Denisa, oare ti-am zis ca mor de dragul Adelutei, sau am visat?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Noi suntem tot cu muci, mai ales noaptea e chin. Facem inhalatii, aspiram, azi noapte am dormit abia dupa 4 jumate. Cum vroia si Luana sa adorma se sufoca de muci. Nu avem febra, nu tuse, dar avem mari ptobleme cu respiratia...ce sa facem, e genetic.

Raportam si noi mucishori... Tot fara febra, fara tuse...

Intre timp m-am lamurit si eu: nu glumeste...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
Noi suntem tot cu muci, mai ales noaptea e chin. Facem inhalatii, aspiram, azi noapte am dormit abia dupa 4 jumate. Cum vroia si Luana sa adorma se sufoca de muci. Nu avem febra, nu tuse, dar avem mari ptobleme cu respiratia...ce sa facem, e genetic.

Raportam si noi mucishori... Tot fara febra, fara tuse...

Intre timp m-am lamurit si eu: nu glumeste...

Nu de la noi, ai nostri sunt la locul lor.
Insanatosire rapida!

Fetele, vreau sa ma laud si eu cu pagina mea din GG, e la semnatura la numele meu. va place?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus, Keutu se deplaseaza prin tarare, in 4 labe sta numai asa cat sa se balanseze nitel. Deci cu ceva trebuie sa compenseze. Si cred ca din ce am scris se intelege ca si reuseste sa le puna in formele respective. Ei bine, nu, cilindru mai reuseste, dar cele cu colturi nu reuseste, dar se strofoaca la locul potrivit, nu le incurca. E totusi devreme cred eu. Dar ce va sfatuiesc eu e ca formele respective sa fie pline. El are doua jucarii cu forme din astea, la una formele sunt goale, dar la cealalta sunt pline si zornaie. Bineinteles ca incearca numai la alea ce zornaie, dupa ce le molfaie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
Aris, exista paine fara gluten. Introducerea glutenului este un subiect controversat, unii spun 8 luni, altii 10 luni, altii un an. Eu ii dau paine fara gluten. Mai este si paine fara E-uri, si arata ca aia de-o face bunica in casa. Nu-i da inca painea aia alba, colorata si impaiata cu multe E-uri de-i atat de pufoasa.
La fel exista si paste fara gluten, din orez si porumb. Noi din alea papam.

Eu fac paine in casa si pt noi, dar Adelinei nu i-am dat inca... De paste kiar voiam sa te intreb daca ii dai de-alea de porumb. Eu iau paste de porumb pt catzel, dar ei nu am incercat sa ii dau si ratzicii. Cu branzik, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

asa daaaaaaaaa; altceva cand vad 4 pagini necitite; si a venit si aris cu noutati despre vitaminaaaaaaaaa
sa va zic acuma ce face mutzu meu la ora asta?????? sta in fund in dormitor la noi in pat si chiuie cu tacsu' de o sa vina vecinii la noi; e o distractie pe eiiii.... mor de dragul lor cand ii vad.. baietii mei; el ar fi avut o tentativa de somnic, dar fix atunci a venit cristi si socra'miu cu bradul... si s-a treminat cu somnul, ca pana nu l-am scos sa vada el ce se intampla... nu ne-am inteles; si cand a vazut un brad absolut gigantic... s-a dus somnicul pe afara cu viscolu'; si mie mi-ar fi placut un bradut la ghiveci... dar asta l-am primit... si e cel mai mare brad pe care l-am avut vreodata; a trebuit sa-i tai tot varful ca sa reusim sa-l ridicam in sufragerie; maine o sa impodobim la el o zi intreaga... dar cand ma gandesc la rezultaaaaaaat; si ne-au adus si saniuta de la o matusa, e din aia normala, fara spatar... dar deja am calculat eu cam cum as putea sa leg scoica de masina pe ea... si uite saniuta de bebeeeeeeeeeeeeeeee... e, v-am dat o idee????? cu toate ca al meu sotior e absolut incantat la ideea de a ne trage pe amandoi cu saniuta... dart oare cum isi imagineaza el ca poate sa traga 66 de kile ale mele dupa el????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Felicitari Adelake pt echilibru !!!

Si Alexandra mai nou se pune cu spatele la coltul patutului si isi face curaj inainte, de obicei vede alb in fata ochilor imediat

Astazi a mancat peste (din borcanel evident, nu prajit in tigaie ) si i-a placut, maine mancam din nou

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Denisa, dar eu ii fac si mamaliga, si stiu ca faina de porumb e buna pt digestia bebelusului, chiar multe din combinatiile Hipp contin malai.
Da, cu branzica, cu spanac i-am mai facut, cu ou si carnita de pui, cu dovleac sau cu cartof dulce. Sau ca desert cu banana sau mar/gutuie coapta.

Uite aici mai gasiti idei de retete

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3532&whichpage=1

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

A, Aris, Denisa si pisigri, imi spuneti si mie o reteta de paine de care sunteti multumite? Presupun ca in automatul de paine faceti, nu? Eu l-am folosit mai mult pt aluaturi, ce retete de paine am incercat n-au iesit cum trebuie. Acum am numai faina alba in casa, si afara sunt -10 grade, magazinele aici duminica sunt inchise, deci nici gand sa ies in urmatoarele zile. Azi l-am scos pe copil afara, nu mult, ca am fost cu masina dar tot ne-am mai vanturat un pic din casa pana la garaj, din parcari pana in magazine... Eu asa frig n-am mai simtit de tare multi ani. Sau poate doar am uitat.

Ayla, merci ca ai pus poza!

Mergi la inceput