Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna dimineata,

Dragelor...plecam la drum...sa ne tineti pumnii, va roooog!
Intru deseara tarziu sa va spun ce am facut...

Si: La multi ani, iubitul meu sot!

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Drum bun si sa ajumgeti cu bine la pitonas! Imbratiseaza Focsaniul din partea mea !Mi-e dor de acasa si de zapada!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Ohhhhhhh, ce dor mi-a fost mie...maine ma duc sa pup ce vrei tu pe strada...si cand il voi plimba pe Piton cu sania o sa fac poze...sa te delectezi cu peisajul feeric din Focsani...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hahahahhaha sa stii ca si pe mine m-au privit ciudata ai mei cand le-am zis dar pana la urma le-a facut piticul demonstratie. joc din-asta cu forme geometrice e pe lista lui moshu', sunt curioasa daca sse prinde si al meu. oooofff ma topesc toata numai cand ma gandesc cate intelege el ....maiiii....s-au facut copii mari. azi a ras o gramada cand ii imitam animalele noastre. "cum facee mama Tino? haam haaam hammm" radea in hohote si apoi cand l-a auzit pe Tino latrand afara s-a uitat la mine si a inceput sa rada.

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Aris, imi vine sa te pup!!! Eu tot ii spun de o saptamana sotului ca Keutu pune jucariile la loc in cutie daca ii spun. El, nu, ca asa s-o fi nimerit. Azi a fost acasa si i-am facut demonstratia. Si incearca sa puna formele geometrice la locul lor. Stiti voi despre ce vorbesc, jucariile acelea care au niste intranduri, iar in ele intra pe jumatate un cub, un cilindru, un hexagon etc. Acum nu cred ca se ghideaza dupa forma, desi la cat a lins la ele in ultimele luni ar trebui sa le cunoasca, dar cred ca dupa culoare, ca si intrandurile alea au culoarea formei care se potriveste. Ma topesc cand vad cate face. Il mananc de drag!

Keutu cheliutu

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Vai de mine, merge dezumidificatorul de vreo 3 ore si deja are apa in rezervor de vreo 3 degete, aparatul avand latimea cam de 30 cm aproximativ. Am sa-l caut pe net sa va arat. E acolo cam o canita de apa. Stiam ca-i umezeala in casa, si aparate de dezumidificare cu pastila aveam in mai multe colturi, dar...degeaba.
Ma bucur ca l-am luat, nici nu ma mai mir ca au ai mei probleme de respiratie.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aris mi-a fost dor de tine !!!

Vad ca Vitamina si Keutu sunt avansati bine de tot la dexteritate si indemanare , Alexandra tot ce prinde roade, mai avem pana sa asezam jucarile sau sa potrivim formele

Macar la mers nu e lenesa toata ziua ar umbla ea repede-repede ca doar seamana si cu mami

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Acesta este dezumidificatorul

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor, NAN3 are aroma? adica guste de vanilie sau mai stiu eu ce? pt ca la humana 3 nu exista decat arome din aste si al meu le refuza categoric, ne-am chinuit vreo luna si ne-am intors la humana 2, dar ma gandesc ca nu este suficient de bun pt vitamina si asa nu mai bea lapte decat in somn. chiar ma gandeam ca daca ash vrea sa fortez sa scot masa de noaptea ramane copilul fara pic de lapte

maaai, voi vedeti ce e afara? eu cred ca maine nu o sa avem cum sa iesim din curte. noroc ca am fost azi la cumparaturi, macar copilul nu moare de foame

ma duc sa-l duc sus si cred ca raman si eu la citit. va pup si tare ma bucur ca am apucat azi sa tzin un pic pasul cu voi

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Si eu sunt de acord cu Ilinca, nu are rost sa o certam pe Nicoleta, nu reusim decat sa o indepartam de noi, nu o ajutam cu nimic. Stiti proverbul ala cu pana nu esti in papucii altuia nu stii unde il bat. Eu am noroc ca Keutu mananca legume cu placere si bea lapte, dar tot ma apuca disperarea cand vad ca nu vrea fructe si nici iaurrt sau branza. Pai daca n-ar vrea sa manance nimic, ce as face? As incerca o saptamana, doua, trei si daca totusi n-ar vrea? Cu siguranta nu i-as da sarmale si prajeli sau mezeluri, dar cine stie ce idee mi-ar mai veni? Azi eram in fata borcanelor de la Hipp si de la 8 luni gasesti si cu miel si cu vitel si cu pui si curca... Oare toate sunt permise la varsta asta? Stiu ca a fost parca mai demult o discutie despre carnea de miel, nicky sau juli spuneau ca in Italia e permisa la inceputul diversificarii. In romania nu cred. Aici, sa va spun drept, habar n-am, dar stiu ca i-am dat odata, ca luase sotul borcanele si numai asta aveam in casa.

Keutu cheliutu

Noua intr-adevar ni s-a spus sa incepem diversificarea cu miel si iepure pentru ca sunt cele mai digerabile si cele mai putin alergene!Eu le alternez:miel, iepure, pui, vita( mai mult pui si vita)

Georgiana

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

A, aris, am uit sa spun ca eu i-am dat gluten de la 8 luni, la unda verde a medicului, si tot atunci a zic ca pot sa-i dau si paine. Paine nu i-am dat ca nu avea dinti pe atunci, abia de doua saptamani i-au dat primii doi dinti, asa ca m-am gandit ca nu-i momentul.

Denisa cine-i Duni?

Eu i-am luat azi un telefon super fain! Adica noua ne place, dupa Keutu nu ma pot lua ca orice jucarie o baga in seama abia dupa vreo doua zile. Dar pot sa va zic ca iubeste Handy-ul ala de la Vtech (de la mos) cu Winnie Pooh. Am fost sigura ca o sa zaca intr-un colt de casa. Si e asa haios!!! Winni e il intreaba care culoare ii place cel mai mult si el apasa pe o culoare. Si adu: Bravooo! Acesta e galben! Bine, cand o sa inteleaga ce spune, presupun ca o sa fie satul de el.
Am fost azi intr-un magazin mare numai cu jucarii. Pai ametesc de cap acolo, pe langa harmalaie, mai ales acum inainte de sarbatori, ma uit la rafturile alea si nu stiu ce sa-i iau. M-am uitat si la mesele alea cum are Luana, sau la antepremergatoare- Problema e ca aproape tot ce au alea ca si jucarii pe ele, el le are deja pe jucarii mai mici pe care le jongleaza deja de vreo 2-3 luni. Asa ca nu-s sigura ca l-ar interesa. Am vazut in schimb vreo doua de marime si pret mai mare, dar cu care cred ca nu s-ar juca acum, din cauza varstei, asa ca am lasat-o pe mai incolo. Plus ca barbatu-meu nu ma ajuta nicicum sa ma hotarasc, pe motiv ca cine stie ce o sa mai primeasca acum de Craciun. Stim sigur ca primeste cel putin de la 4 familii(bunici, 2 matusi si prieteni)., asa ca are si el dreptate. Dar atata imi place sa merg in magazinele de jucarii! De ce oare nu-s a lu` tata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Citat:

Buna dimineata,

Dragelor...plecam la drum...sa ne tineti pumnii, va roooog!
Intru deseara tarziu sa va spun ce am facut...

Si: La multi ani, iubitul meu sot!

30 martie 2009

Drum bun si sa ajumgeti cu bine la pitonas! Imbratiseaza Focsaniul din partea mea !Mi-e dor de acasa si de zapada!

Georgiana

9 luni

Ohhhhhhh, ce dor mi-a fost mie...maine ma duc sa pup ce vrei tu pe strada...si cand il voi plimba pe Piton cu sania o sa fac poze...sa te delectezi cu peisajul feeric din Focsani...

30 martie 2009

Georgiana

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Fetelor! M-am laudat de ceva vreme ca fata mea se agata de orice ca sa se ridice si sta cu sprijin minim. Acum, absorbita de "tete", si-a dat drumul la manutza... si a sta un pic, pana si-a dat seama ca nu se tine de nimic, a facut okii (mai) mari si... buf!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput