Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Si eu sunt de acord cu Ilinca, nu are rost sa o certam pe Nicoleta, nu reusim decat sa o indepartam de noi, nu o ajutam cu nimic. Stiti proverbul ala cu pana nu esti in papucii altuia nu stii unde il bat. Eu am noroc ca Keutu mananca legume cu placere si bea lapte, dar tot ma apuca disperarea cand vad ca nu vrea fructe si nici iaurrt sau branza. Pai daca n-ar vrea sa manance nimic, ce as face? As incerca o saptamana, doua, trei si daca totusi n-ar vrea? Cu siguranta nu i-as da sarmale si prajeli sau mezeluri, dar cine stie ce idee mi-ar mai veni? Azi eram in fata borcanelor de la Hipp si de la 8 luni gasesti si cu miel si cu vitel si cu pui si curca... Oare toate sunt permise la varsta asta? Stiu ca a fost parca mai demult o discutie despre carnea de miel, nicky sau juli spuneau ca in Italia e permisa la inceputul diversificarii. In romania nu cred. Aici, sa va spun drept, habar n-am, dar stiu ca i-am dat odata, ca luase sotul borcanele si numai asta aveam in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Dyana, pisicutza sau piscinutza? Ca eu am vazut o piscinutza cu bile, tot de la Chicco, care mi-a placut tare, doar ca am vazut-o pe net si nu-mi dau seama cat e de mare (nu scria)... Daca vorbim de acelasi lucru si ai vazut-o "live", spune-mi si mie cat e de mare.

a nuuu, e pisica rolly polly, o apesi pe cap si i se invart bilutele in ea

Aha... pisik nu vreau. Am.

Pana la urma i l-a mai luat moshul si pe Duni, ne-a placut la toti 3 (Adela, eu si tati ). Catzelul FP nu ne-a placut la nici unul din noi. Masutza Chicco era super, dar a pierdut la puncte ca nu era in romana.

Am luat bradutz in ghiveci de la ikea. Foarte frumos, dar cam mititel, pe el scria 1.2-1.5m... dar asta era cu tot cu ghiveci... in fine, ma consolez cu gandul ca e kiar frumos. Mai erau brazi la alti "provideri", in ghiveci, mai inaltuti si kiar mai ieftini, dar mult mai uratzei, asta e kiar bogat... asa ca... avem brad!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Aris, imi vine sa te pup!!! Eu tot ii spun de o saptamana sotului ca Keutu pune jucariile la loc in cutie daca ii spun. El, nu, ca asa s-o fi nimerit. Azi a fost acasa si i-am facut demonstratia. Si incearca sa puna formele geometrice la locul lor. Stiti voi despre ce vorbesc, jucariile acelea care au niste intranduri, iar in ele intra pe jumatate un cub, un cilindru, un hexagon etc. Acum nu cred ca se ghideaza dupa forma, desi la cat a lins la ele in ultimele luni ar trebui sa le cunoasca, dar cred ca dupa culoare, ca si intrandurile alea au culoarea formei care se potriveste. Ma topesc cand vad cate face. Il mananc de drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

merci mult eu painea o fac in casa deci nu se pune problema de e-uri. nici de gluten nu imi e frica pt ca a balotat ceva gluten pana la varsta asta. initial i-am dat din greseala un borcan hipp fructe cu cereale 6+ si am vazut apoi ca avea gluten. asa ca l-am taiat dupa lista de interzise.
cat despre Luana, nu ai vrea sa stii de cate ori m-am gandit cand il vedem pe mandrul meu tzontzoroi in picioare. in fiecare zi ziceam ca trebuie sa intru sa te intreb cu mai face printesa ta ca sa stiu la ce ma ashtept. asa ca ia baga tu un rezumat....aaa....si cat a durat perioada asta nebuna cu cazaturile si incercarile nebunesti de a merge singur?

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor, stie cineva daca painea este interzisa? stiu ca pediatra a zis nu paine dar nu am intrebat daca ii face rau sau sa nu se inece

Aris, exista paine fara gluten. Introducerea glutenului este un subiect controversat, unii spun 8 luni, altii 10 luni, altii un an. Eu ii dau paine fara gluten. Mai este si paine fara E-uri, si arata ca aia de-o face bunica in casa. Nu-i da inca painea aia alba, colorata si impaiata cu multe E-uri de-i atat de pufoasa.
La fel exista si paste fara gluten, din orez si porumb. Noi din alea papam.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

bianca stiu ce zici,k si eu la fel spuneam,nu eram de acord cu nimic din toate astea,sunculite,cremwursti,branzici,iaurturi si alte nebunii...dar al meu copil nu vrea sa manance si el ca ceilalti copii cuminti,marul dimineata,apoi supita,legume ,carnita,ficatei cu galbenus,piureuri de fructe sau legume...asadar am incercat cu mai multe,si astfel am ajuns la banzici si sunculite....bine k sunculita ii iau din aia pt copii,cremwurstii numai de la meda,iar branica este aceea hohland ... sa nu va mai zic ca mario mananca cu pofta sarmale,ce-i drept numai carnita...dar musai de porc,ca i-am facut pt el cu pui,dar nu au acelasi gust si,in consecinta,nu le mananca....eu incerc sa il aduc pe drumul cel bun,dar acum,in perioada asta nu vrea deloc sa manance,iar eu,in disperare,cu gandul ca trebuie sa manance ceva,ii dau ceea ce stiu ca va manca cu siguranta...

Niko, tu chiar vorbesti serios cu mancarurile astea la bebe ?? sarmale, branza topita, cremwursti ?????
Parerea mea este ca bebe isi alege preferatele din ce ii dai tu adica ce gusturi ii prezinti, da?!! Nu cred ca prefera sarmalele in locul piureului daca nu stie ce gust au...
Aaa, dupa ce ii dai mancare gatita normal ca mancarea de bebe pare fada si nu o mananca dar daca are de ales doar din mancaruri de bebe sigur va manca ceva

Si noi mancam ceea ce suntem obisnuiti si cunoastem dar sunt mii de gusturi pe care nu le-am testat inca si nu stim daca ne plac sau

Eu cred totusi ca glumesti, nu ?!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Fetiliiiiii, am ajuns cu foarte bine la Focsani!!! S-a circulat in coloana, dar f bine, am mers cu 70-80 km la ora...multe utilaje pe drum...singura portiune mai naspa a fost prin Ramnicu Sarat...si drumul din vrancea nu e chiar asa bine curatat, dar Urziceni-Buzau e drum de nota 10. Probabil pentru ca s-a dus Berceanu pana acolo...cu fesul lui de ciumpalac....

Si nu pot sa va spun cum a fost revederea cu Victor..nu stiu daca e doar in inchipuirea mea...dar a mai crescut si e simpatic foc...l-am pupacit de luceste ca o stea acum....

Va multumesc tuturor pentru urarile pentru Gabi ...saracutul, a fost asa stresat, sa ajungem cu bine la Focsani caci eu urma sa il arunc cu kurul in zapada ...i-am cumparat o prajiturica si lumari din acelea de pus pe tort si...am facut un mini-tortuletz ca la americani...am facut si poze si sper sa reusesc sa le pun maine pe picasa...

Sunt fericita ca am ajuns in sfarsit la puisorul meu...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

bianca stiu ce zici,k si eu la fel spuneam,nu eram de acord cu nimic din toate astea,sunculite,cremwursti,branzici,iaurturi si alte nebunii...dar al meu copil nu vrea sa manance si el ca ceilalti copii cuminti,marul dimineata,apoi supita,legume ,carnita,ficatei cu galbenus,piureuri de fructe sau legume...asadar am incercat cu mai multe,si astfel am ajuns la banzici si sunculite....bine k sunculita ii iau din aia pt copii,cremwurstii numai de la meda,iar branica este aceea hohland ... sa nu va mai zic ca mario mananca cu pofta sarmale,ce-i drept numai carnita...dar musai de porc,ca i-am facut pt el cu pui,dar nu au acelasi gust si,in consecinta,nu le mananca....eu incerc sa il aduc pe drumul cel bun,dar acum,in perioada asta nu vrea deloc sa manance,iar eu,in disperare,cu gandul ca trebuie sa manance ceva,ii dau ceea ce stiu ca va manca cu siguranta...

Glumesti, nu?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

oooofff uite asa si noi, de 3 zile s-a stricat si ne tot ducea cu vorba. adevarul e ca noi mai avem una de rezerva pe care trecem in situatii de genul asta dar aia nu face apa calda asa ca am stat tot familionul nespalati 3 zile. acum a reparat-o si m-am lafait cu piticul in jacuzzi.sa imi scot parleala si eu si el. bafta sa se repare pt ca fara caldura este chiar un coshmar

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetelor, experimentez zilele de iarna din perioada comunista. Mi s-a stricat centrala, s-a ars o siguranta acolo. A venit nenea instalatorul dar nu a reusit s ao faca. Inca il astept poate vine sa schimbe ce a zis ca e de schimbat. Raresu doarme infofolit in patura. Eu, de asemenea, stau sub plapuma. Nu este f frig in casa dar ma gandesc ca pana dimineata sa nu ne trezim cu promoroaca la gura.
Asta e...haic a a sunat acum nenea si vine. Sa vedem ce poate sa faca.

O fi ajuns Gige (Lucia) la Focsani??????

Ilincuto, promit sa ma iau de "matanii" dar macar lasa-ma sa mananc porcul si nitei carnati de Craciun si apoi revin la mancaruri usoare.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

La Multi Ani!! pentru sotzior de gigelica!
Si tatal meu ar fi implinit azi 68 de ani

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Nicoleta...bulanasele lui David sunt 100% de la mamei lui !

Corect !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput