Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Mamaliga cum o faci ? cam cat o fierbi ? din ce malai ? Mersi ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Din malai extra din market, eu nu folosesc malai de ala de casa, ca imi face cocoloase
O pun in apa cand clocoteste, si o fierb pana face pufurile alea, nu stiu cum sa explic, ca si cum ar clocoti. O gust un pic sa fie fiarta si gata. Nu fac mamaliga tare (de-aia care se taie cu atza Malaiul de casa trebuie fiert mai mult, mestecat mult, am vazut la tata cum face mamaliga la ceaun. Din asta (cred ca grisat ii spune) se face mult mai usor, si noi ne-am invatat cu gustul ei.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui denisamada
Te rog. ![]() Ne-o arati si noua pe urma? ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Uite ai primele 3 poze.
Nu mi-a spus Lucia nimic, a gasit poza pt tati? Ca nici la sms nu mi-a raspuns.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgyiuly Foarte frumoasa pagina...vad ca ai adus multe modificari la ea, imi palc multe surioarele ingeras cu cadourile la picioare! Sanatate multa Luanei! ![]() |
Multumim
, si de aprecieri si de urari!
Am pus doar cele de care nu ma pot desparti. Mai erau, dar deja incarca greu pagina. Toti membrii GG si-au personalizat paginile exclusiv Christmas, dar eu am alea cu imaginile precious moment la care nu ma lasa inima sa renunt.
Light a candle for Alma
georgyiuly spune:
Anca am incercat sa-ti trimit iar e-mail dar din pacate buba e la mine, nu stiu de ce dar da eroare
!
Asa rau imi pare ca vroiam si ghiocica mea la un loc cu toti ghioceii!

Multumesc mult oricum, sunt convinsa ca e super surpriza....dar dupa ce o expediati la toata lumea ne-o aratati si noua, nu?

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
9 luni
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgyiuly Anca am incercat sa-ti trimit iar e-mail dar din pacate buba e la mine, nu stiu de ce dar da eroare !Asa rau imi pare ca vroiam si ghiocica mea la un loc cu toti ghioceii! ![]() ![]() Multumesc mult oricum, sunt convinsa ca e super surpriza....dar dupa ce o expediati la toata lumea ne-o aratati si noua, nu? ![]() ![]() Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)9 luni |
Pune poza in album si baga link aici si o salveaza Anca.
Light a candle for Alma
georgyiuly spune:
citat din mesajul lui Ayla21
Pune poza in album si baga link aici si o salveaza Anca. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Pe picasa nu pot incarca , nu stiu de ce nu ma mai lasa demult!

De la semnatura mea nu merg luate?Anca uite aici o poza, poate merge asa:http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%209%20luni/?action=view¤t=100_1543.jpg
Georgiana.
Multumim Ayla!
mami de
Giulia (12.03.2009)9 luni
Monnvas spune:
Aris felicitari. Si al meu are curaj si initiativa, doar ca febra de eruptie dentara l-a tinut locului vreo 2 saptamani (abia acum e himself). Deci asta ma asteapta si pe mine, ahhh.
Mai, ma sochez de cate fac ai vostri. Al meu cum prinde un obiect ori il roade, ori il arunca pe jos. Am impresia ca intelege numai ce vrea el ("mami, nu arunca suzica dupa pat", el "heeee..." si jap!), nu mai raspunde cand il strig pe nume, nu se uita la tati cand ii zic "uite tata"... O fi el mai greu de cap sau nu-i povestesc eu destul???
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui denisamada
Eu fac paine in casa si pt noi, dar Adelinei nu i-am dat inca... De paste kiar voiam sa te intreb daca ii dai de-alea de porumb. Eu iau paste de porumb pt catzel, dar ei nu am incercat sa ii dau si ratzicii. Cu branzik, da? ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Eu, la fel ca Aris, fac paine in casa - paine neagra, de faina integrala. Pt cine nu se sperie de gluten exista si paste integrale - in Real sunt si bio. I-am dat cu branzica si ou, am incercat si cu peste, da' piticul nu stie sa invarta furculitza
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Pisigri, o sa te urasc pana la sfarsitul zilelor mele pt reteta de biscuiti. Ca doar nu-i pot da piticului pana nu gust, nu?
Azi am pus si niste scortisoara in ei... sun bestiali
daaar... maine apa plata cu lamaie scrie pe mine.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

fericita de